XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: CoreELEC 19.5-Matrix_rc1 (April 28th, 2022)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
[Obrázek: mbezj3g.png?1] CoreELEC 19.5-Matrix_rc1 is now available. It was a rather short development cycle this time around, which saw the CoreELEC developers focusing on fixing the most common issues reported with the 19.4-Matrix release.

[Obrázek: Jz0F0aS.png?1]Diskuzní vlákno

[Obrázek: LDhg9vn.jpg?1] Download

.... ještě jsem netestoval, tak pozor - všichni víte jak to chodí !

→ v každém případě update si každý udělejte dle svého uvážení a hlavně DLE SVÝCH SCHOPNOSTÍ !!!
Upgrade přes produktivní 19.4, provozovaném na Beelink GT King - potřeboval jsme otestovat opravenou chybu zvuku. Po hodině testování jsem nenarazil na problém.
Taktéž hlásím vše bez problémů a "hladký" chod  4
Ahoj, mě na něm nejde x96 mini S905W. Respektive, vše OK až na zvuk. Kde by mohl být ptoblém? Instaluji verzi pro socket S905W. S předešlou verzí vše OK, jenže když nainstaluji předešlou verzi, než provedu nastavení tak se mi stáhne aktualizace na 19_5. Když spustím instalaci bez připojení k netu, nedoinstalují se mi potřebné doplňky pro SC. 

Díky
Radek
: Najdi si v Kodi addon CoreELEC Configuration, tam najdi Aktualizace a zruš Automatické aktualizace resp. přepni volbu na Manual. Pak tamtéž v Dostupné verze vyber tu verzi, která ti funguje a instaluj ji. Tato volba způsobí i to, že se tě CE bude příště ptát, jestli chceš instalovat novější verzi (pokud existuje), ale počká si na tvůj souhlas či odmítnutí.
Stejný postup můžeš provést i s čistou instalací bez sítě. Tu připojit až potom a následně instalovat SC a ostatní addony.

Možná by se dal vyřešit i nefunkční zvuk, ale na to jsi udal málo informací.
Díky za pomoc.