XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Android box pomalé načítání u sosáče
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj, po aktualizaci kodi z verze 17 na verzi 19.3 se mi značně zpomalilo načítání seznamu filmů v doplňku sosáč (i více než 30 sekund) Čím více filmů je v seznamu tím je pomalejší zobrazení.
Provedl jsem znovu čistou instalaci kodi a znovu nahrání repozitáře ale nepomohlo. Mám box s procesorem Amlogic S905L Quad Core  a RAM 4Gb. Android verzi 9. Pokud si pustím kodi 19.5 v PC na WIN tak vše běží svižně. Bude to slabým výkonem boxíku? Máte nějaký tip na rychlejší box?
Dík
Odpovím si sám, na telefonu s androidem to běží svižně takže to bude problém ve výkonu android boxu.
Tu máš porovnanie tvojho procesoru s S905x3, ktorý je veľmi obľúbený (tiež mám) a pod ktorého výkon by som nikomu nič neoporúčal
https://gadgetversus.com/processor/amlog...ic-s905x3/

Ak má sosac podporu, skús im napísať.. možno by to vedeli optimalizovať
Prípadne keď nepoužívaš ostatné výhody androidu, tak sa poobzerať po možnosti libreelec/coreelec
Pri doplnku SCC bol presný opak, tam na androide rýchlejšie načítavalo, než na coreelec, pritom coreelec má vo všetkom lepší výkon než android
jako chceš říct , že na android box lze dát libreelec? To je pak potřeba změnit nějak bootloader? To už tam pak android nebude? Mám to víceméně pouze na kodi, takže cesta by to byla.... :-)
*elec ide nabootovať z USB alebo SD/microSD, čiže android v boxe zostane nedotknutý. Len si zisti, či je na tvoj box táto možnosť. Problémy robí uzavretý bootloader alebo nepodporovaný procesor.