XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Config.ini s délkou 0
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stalo se už někomu, že se samovolně změnila délka souboru /flash/config.ini na 0?

Mně už vícekrát, poprvé i podruhé jsme si toho všiml náhodou. Potřetí tak trochu cíleně, ale také proto, že jsme si vzpomněl, že bych se na to měl zase jednou podívat. Ale ani ve všech těch případech nevidím nějakou souvislost s nějakou mimořádnou akcí nebo stavem. Pokud se to již někomu stalo, podělte se o své zkušenosti, případně o zjištění, co tomu předcházelo.

Ono to, tedy ten prázdný soubor config.ini, moc nevadí a pokud se na to člověk nepodívá, tak to nezjistí. Problém je, když chcete něco změnit, a vede to k inject bl301. V takovém případě se to nepovede, dokud před tím soubor neobnovíte. Já si v takovém případě vždy jeho obsah obnovil z vlastní zálohy, protože ho mám, oproti instalované verzi, upravený. Zálohu si ukládám do adresáře .config, takže k ní mám rychlý a jednoduchý přístup a navíc je tím tak součástí celkové zálohy Kodi a nastavení CE.

Abych zjistil, kdy se soubor poškodí, tak jsem si nyní do spuštění Kodi dal kontrolu jeho délky a vždy si do logu v .config adresáři výsledek kontroly s datem a časem zapíšu. Zároveň v případě, když kontrola zjistí délku souboru =0,  pošlu notifikaci do Kodi. Protože té si všimnout pokaždé nemusím, tak ještě zbývá zobrazit informaci o výsledku této kontroly ve stavového řádku Kodi.