XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: KODI 20 v ATV11
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Neskúšali ste prosím niekto KODI 20 s Android TV 11? Mám problém s inštaláciou repo, alebo zálohy z USB - nejde namapovať ani z koreňa, ani z žiadneho priečinka USB kľúča. Asi problém s oprávneniami v ATV11, pretož píše hlášku že zariadenie nie je zapisovatelné. Nemáte niekto radu ako to vyriešiť?
Nainstaluj si Kodi z Google Play a při prvním spuštění povol oprávnění přístup k úložišti. Pokud instaluješ kodi z neznámého zdroje, tak to vyžaduje ještě několik oprávnění, třeba přístup k síti. Vše musíš povolit.
KODI mám samozrejme z Google Play, prístupy som povolil a nejde to.
Zkusil bych ještě kodi přeinstalovat
Žádný Android s Kodi nepoužívám, ale všiml jsme si tohoto: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=371331&pid=3132727#pid3132727. Nebudou tam ještě nějaké další relevantní informace?
Presne ako píše @JiRo, mal som ten istý problém, treba zapnúť povolenia pre všetky súbory.
Díky @JiRo, pomohlo. Už len doplním, že zálohovací súbor treba dať na USB do koreňa. KODI 20 vzal aj zálohu z KODI 19
(28.1.2023, 13:33)maly_moskwic Napsal(a): [ -> ]Presne ako píše @JiRo, mal som ten istý problém, treba zapnúť povolenia pre všetky súbory.
Zdravím.
Mne to nepomohlo. Aj som preinštaloval kodi 20, mám zapnuté povolenia, tak ako píše a stále Skylink Live TV nejde. Má význam počkať na ďalšiu aktualizáciu doplnku?
- A ten fix2 jsi vyzkoušel včetně... Přestože je zapracovaný
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-skyli...#pid113525

A prosím, řešení doplňku patří do tématu Skylink TV Addon
Zde se přeci řeší instalace a funkčnost Kodi 20 na Android TV.
: mám ten samý problém na Androidu 10. Proběhl upgrade z 9 a Kodi nemá přístup k úložišti, kde mám namapované knihovny. V menu toho android boxu, ale nemám takovou volbu s povolením všech souborů. Vidím tam jen "oprávnění" a že je povolen přístup k úložišti a mikrofonu. Ale nejde to.
File commander jsem musel přeinstalovat, abych do složek opět viděl. Dá se to Kodi nějak rozchodit nebo taky mám přeinstalovat?

https://1drv.ms/i/s!Ao5Bk9RcI5P2grkmqUPr...w?e=iyXLxI