XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Sosáč - online databáze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Mafian to děla rpi2 zkus to nastavit na 5-10 rpi nestíhá přijímat příkazy ze serveru
Jj takže místo 50 tam dát 5-10.
Ano z rpi sou zatím problémy
Jj nastavím a dám vědět.
mne to isté robí aj na nt... tak neviem kde bude chyba
M4rt1nez tak mi prosím pošli do pm log když se ti to stane. + Přesný hw a sw notasu + poskytovatele internetu a rychlost. Zatím sem zaznamel problém jen na rpi po úpravě serveru
Tak ani s nastavením 5 to nejede.
Taky nejde Rpi 3 stahuje asi zhruba hodinu pak restart a znovu stahuje a restart
Píšu že s rpi je zatím problém občas funguje a občas ne
[attachment=1650 Napsal(a):Trava pid='12293' dateline='1475942636']Taky nejde Rpi 3 stahuje asi zhruba hodinu pak restart a znovu stahuje a restart

Mě to dela taky dnes cely den na kompu

 stahuje pak se zastavi restart a znovu stahuje dnes snad po treti
Aha tak mmnt zkusím resetovat server a prověřit třeba se mě někde něco špatně nahrálo když sem to včera nahazoval celé znova
Zdravím. Na Nvidia shieldu TV (origo Android TV) to chodí skvěle. Je to svižné a neseká se to. Jediné co jsem musel vypnout je automatická aktualizace. Při každém spuštění to tahá nové věci (hlavně seriály). Pak se mi občas zasekává IPTV i film. 
No po 28h se mi konečně podařilo na RPi2 B ( openelec 6.95, KODI 16.1 a SD karta ADATA 16GB) rozjet a stáhnout celou databazi. 3x to spadlo. Už to znova dělat nebudu.  Zde je už problém. Opravdu mi nejde vyhledávat podle názvu. Má to problém vůbec načíst databázi natož v tom listovat. Tak že spouštím filmy podle žánru ( i zde mám občas zásek ) nebo podle roku. Určitě se obrňte trpělivostí. Občas se mi některé věci načítali i 20s. Nedoporučuji hledat film při zapnuté IPTV nebo přehrávaném filmu. Mě se to sekne. To samé, když stahuje aktualizace databáze a pouští se film. Používám na ovládání ovladač od televize. Možná to s myší bude lepší. Možná je jen problém u mě. Jsou to jen mé postřehy.
Jinak v pohodě. Na takovou malou krabičku s tím hardwerem to zvládá dobře.

Moc děkuji za databázi. Skvělá práce.
Rpi to zatím vubec nezvlada.. a stahovalo ti to každý den aktualizace protože sem upravoval pres 700serialu
Fistd: Takhle na RPi dnes jedu celý den. Pár filmů a IPTV. Nemám s tím zásadní problém. Jen nesmím používat vyhledávání podle názvu. Dotáhlo se to a v pohodě. Jediné co se teď chce stahovat jsou aktualizace seriálů. Tak to už jsem vypnul. Pro klasické koukání a vyhledávání nevidím problém. 
Bohužel pro srovnání tu mám Nvidia TV a to je nebe a dudy. Rychlost načítání a vyhledávání.
Jinak skvělá práce moc děkuji.
Na shieldu je to bomba tam taky probihalo první testování
Tak já mám zkušenosti opačné, na RPi2 běží Emby v pohodě, jen to načtení kompletní db vzhledem k hw trvalo podstatně déle, ale na PC se mi to načtení povedlo až na třetí pokus, a při aktualizaci to pořád občas vyhodí výše uvedenou chybu. Konfigurace RPi2 a PC viz podpis.
Těm co to dělalo dneska problémy zkuste to prosím znovu. Pokud bude problém přetrvávat pošlete mě do pm prosím váš log zařízeni, sw a internet + poskytovatel internetu. Potrebujeme najít souvislost problému a rpi doresim behem 14 dni
Zdravím. Chcel by som sa opýtať. Pridával som si do kodi zoznam filmov. Co som stiahol na ulozto. 30122015. Tam boli strm súbory. Pridalo mi 10308 filmov. A teraz som pridal zdroj z prvej strany tejto témy a mam filmy v knižnici 2x.ako to môžem opraviť? Mam nvidiu shield tv len pár dní. Predtým som nevedel ani ze kodi existuje. Tak sa ospravedlňujem za hlúpu otázku.
Odstraň ten první zdroj a pak dej vyčistit knihovnu.
Všetko som teda vymazal a dal odznova. Pridal zdroj http://library-kodi.eu/sosac/filmy. A už 1,5 hodiny to skenuje ale nič sa nedeje. Hľadá sa obsah. Ale žiadne filmy nepridáva. Tak neviem co som zase urobil zle.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13