XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Nastavení IPTV pomocí PVR IPTV Simple Client
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Normálně oba linky fungují, ale asi musíš mít Kryptona = Kodi 17
Martin Plachta: tak to asi ne...

petrslava: jde o to, že ten master_*.m3u8 obsahuje odkaz na další m3u8 playlist. Stará Kodi neumí načíst playlist v playlistu, Kodi to umí od v17. Řešení je ten playlist otevřít, kouknout jaká adresa dalšího playlistu je vevnitř a tu teprve zadat do Kodi, pak to půjde (v tom druhém playlistu už jsou *.ts takže to pojede). Toto řešení je spolehlivé, protože to co je v tom prvním playlistu se nikdy nemění, vlastně vůbec netuším, na to tam vlastně je kromě toho aby se to dalo jednoduše prohledávat :-)
mobilemanic: Diky ! Nakonec jsem na to take prisel po experimentech sam. Pokud to umi primo kodi od v17 tak asi neni co resit, jinak je to celkem dost manualni prace.
Pokud myslíš cdn od pody,tak v Kodi 17 šlapou bez problému.
to petrslava: máš SZ
Mám asi hloupou otázku, ale pokouším se to nějak nastavit dle návodu na první stránce a nějak nemohu najít Vyberte Klienti PVR (PVR clients) tuto položku ?
Já tam žádného klienta PVR nemám (win7 KODI16.1)
Musím do KODI něco doinstalovat ?
Nebo musím mít nějaký tuner na TV ?
Nechápu to.

Děkuji za objasnění.
Zkus to takhle ( pokud to nemas v system-dolnky-moje doplnky-klienti PVR) : jdi - SYSTEM - DOPLNKY - HLEDAT - zadej iptv - HOTOVO. Potom napis.
Nic to nenašlo :-(
Zkus stahnout odtud:
http://www.bbtsip.tv/kodi-16-jarvis.html
(Origial zip files : windows)
Tak nevím, je tam hromada souboru, ale všechno co stáhnu a chci přidat jako doplněk v zip souboru mě píše že instalace selhala, tak něco dělám špatně.
Settings -> Add-ons -> Disabled add-ons -> PVR

a pokud je tam nemas muzes zkusit stahnout nektery z techto http://wtyczki.iptvlive.org/PVR%20IPTV%20Simple/
Mam playlist a v nem https linky. Pri prepinani mezi kanaly mi kodi spadne a restartuje (raspberry pi 3, openelec 7). Nevite nekdo co s tim?
zkuseni borci prosím o radu čím nahradit IP 91.222.53.57 přestala tak před 3 dny fungovat díky
Díky pánové, už to funguje, já blbec tam cpal stále něco jiného.Jsem osel.
http => https
ahojte som tu novy a nemam velke skusenosti s kodi mam nainstalovany krypton a nasiel som stranku na iptv ale su tam po jednom a neviem ako mam vytvorit playlist a potom kde ho mam vlozit do kryptona aby mi to islo mam pvr simple client a odkazy su napr .#EXTINF: -1, JOJ PLUS
http://88.212.15.9:5000/live/jojplus_1200/playlist.m3u8 kde ich mam vlozit alebo ako ich mam upravit a popripade spravit nejaky playlist aby to islo.

dakujem
(22.1.2017, 16:59)Jack_Free Napsal(a): [ -> ]Tak nevím, je tam hromada souboru, ale všechno co stáhnu a chci přidat jako doplněk v zip souboru mě píše že instalace selhala, tak něco dělám špatně.

Ahoj robilo to aj mne odinstaloval som cele kodi, vymazal zo systemu a znovu nainstaloval a vsetko fici bez problemov...a uz asi odporucam prejst na krypton...
Mám asi hloupou otázku, ale pokouším se rozjet cez playlist v IPTV Simple klient i rádia ... ale nezobrazují se v sekci radio ale jsou zaméchane s televizními kanály . poradí nekdo jak na to?
.....
porad ako?


Jsem uživatel používající môjho iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10