XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kodi, macOS a Apple Remote
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahojky, mám několik otázek ohledně Apple Remote. Kodi je nainstalovaný na Mac Mini, funguje skvěle, ale je tu několik drobností, které poněkud překáží.

1. posun ve videu resp. na další/předchozí soubor. Ve výchozím stavu je, že krátké stisknutí posunu vpřed/zpět posune video o cca 30 vteřin, delší podržení nastaví zrychlení na 2x/4x/...32x. A tohle mi nevyhovuje. Já bych chtěla, aby krátké stisknutí posunulo na další/předchozí soubor. Dlouhé podržení může zůstat tak jak je, to je celkem prima.

2. ovládání hlasitosti ovládá hlasitost v Kodi, kterou ale chci nechat na maximální hodnotě beze změny a používat systémovou hlasitost. Jak to mohu nastavit?

Díky moc.
Děkuji, teoreticky to chápu, ale v praxi mi to moc nepomohlo :-( Vůbec nevím co s tím mám dělat. Mám druhou generaci Apple Remote, to hliníkové stříbrné. A tam to v odkaze píše:
INCOMPLETE:
This page or section is incomplete.
Vážně nikdo neví? S tím podivným posunem bych se i smířila, ale ovládání hlasitosti je dost důležitá funkce a když tohle nefunguje resp. funguje špatně, je to dost problém. Kodi mám na maximální hlasitost, ale systémovou hlasitost musím oproti normálu zvednout skoro naplno, když to srovnám třeba s VLC. A právě ve VLC je možnost ovládat systémovou hlasitost, která v Kodi chybí.
Nainstalovala jsem si doplněk pro změnu přiřazení kláves, ale vůbec tomu nerozumím a nevím co tam mám udělat. Poraďte prosím, určitě nejsem první kdo má takový problém. Díky.
Samozřejmě že nejsi, stačilo by použít hledání - http://www.xbmc-kodi.cz/showthread.php?t...ght=Keymap
Hledání jsem použila a podle dotazu je asi zřejmé že jsem nenašla nic. Každopádně děkuji, snad se to podaří.