XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - Keymag - 05.5.2025

To snad ne, ty lidi jsou fakt nepoučitelný. Proč všechno řeší na sockách.

Já bohužel nejsem žádný programátor, a byl jsem rád, že mi to, alespoň tímto způsobem funguje.
Nejsem rád, že cache udělal opatření jaké udělal, ale schvaluji to.

Yet Another Webshare Plugin - hitman22201 - 05.5.2025

Ahoj, mně to od rána už nejede, stream najde ale nepustí.

RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 05.5.2025

Ja to ted zkousel a funguje paradne. Nemas tam neco spatne?

RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 05.5.2025

@hitman22201: skus si ten stream pozriet priamo cez webshare stranku, ja mam v "zozname" niekolko, ktore tam su, tvaria sa ze su k dispozicii, ale pri pokuse o ziskanie priamej url zahlasia chybu, ze momentalne nedostupne a to momentalne uz trva.. dlho. Addon toto nevie rozonat, napise len chybu komunikacie.

Priklad: https://webshare.cz/#/file/4Yv7ik71m3/top-gear-s27e00-nepal-special-1080p-hdtv-h264-mtb-mkv

@Keymag: ak narazas na moje "vyprazdnene" repo aktualne, je to hadam len docasne.. Zalezi od toho anonym admina, namiesto diskusie dava ban.

RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 05.5.2025

Chapu to spravne ze @cache: vypnul repo a neda se stahovat naprimo? Chtel jsem pouzit u otce aby mohl koukat, je nemocny. Predpokladam, ze instalacka z lokalniho zipu pujde nebo ne?

RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 05.5.2025

@Johnysko: nevypol, len docasne vyprazdnil a "vypol" (404) skratku. Ano pojde (zavislosti su len standardne python kniznice, mali by byt default v kodi).

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 05.5.2025

(05.5.2025, 16:09)jkmh Napsal(a): Ono těch pokusů bude asi víc... Ale nepitval jsem to ani nezkoušel

@jkmh: Ano, tohle je docela povedené. Původně jsem to chtěl také používat, ale je to založené jen na jednom Trakt seznamu, a tím je Watchlist. Přemýšlel jsme o úpravě a rozšíření, ale nakonec jsem se, po analýze všech možností, orientoval na TMDB Helper, kde jsem vlastně nemusel upravovat nic a celé to řešení, včetně předpisu pro YAWSP v TMDB Helper nebo doplnění Smart hledání do Context Menu, bylo o mnoho jednodušší. Je to daleko univerzálnější, protože to nabízí daleko více možností využití, včetně vazby na všechny Trakt seznamy.

Na druhou stranu, tohle řešení má, s ohledem na dnešní situaci, dvě "výhody":
  • je pro laiky poměrně komplikované, takže nehrozí nebezpečí rozšíření do Facebokových komunit. Už nutností existence Trakt účtu, a pak také tím, že samotný proces propojení s Trakt účtem není právě Out of box.
  • současné restrikce Trakt pro noVip uživatele jeho využití značně omezují.
Jen už se ty "výhody" dnes jaksi neuplatní. 1

Jinak prohledávání (filmů a epizod) dává podobné výsledky jako Context Menu. Jen samozřejmě neumožňuje vyhledání všech epizod série nebo sezony.

RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 05.5.2025

Hezký večer,
snažil jsem se podle prvního příspěvku přidat yawp do KODI na TV a nepodařilo se. Z repa jsem to stáhl, ale doplněk nikde k instalaci nevidím. Nedokážete mě prosím někdo lépe nasměrovat?
Moc děkuji.  4

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025

@P1X3L: Proč si před položením dotazu v tématu neprohlédneš několik posledních příspěvků? Např. ty s čísly 185 a 186.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Tomik68 - 06.5.2025

@JiRo: @jkmh: Hammankův fork je moc pěkný, pro uživatele traktu přehledné, jednoduché a intuitivní. Doufejme, že masovému šíření zabrání to trošku složitější nastavení traktu.

@Tomik68: No, hlavně mu asi zabrání omezení na straně Trakt.tv, protože pochybuji, že si někdo z těch, ze kterých máme obavy, bude chtít platit VIP Trakt-u. Ono 30 nebo dokonce 60 (což by se jich asi týkalo) USD/rok je už dost. Možná ale byla chyba to tu vůbec zmiňovat. Jsme prostě nepoučitelní... 11. Tohle by si ti BFU, kteří nejvíce svým chováním škodí, sami asi nenašli.

RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 06.5.2025

@JiRo: Už se stalo. Ale ještě se vyplatí link smazat

@jkmh: Já myslím, že je to už jedno. Ono už se toho profláklo tolik, že půjde-li to tak, jako u jiných služeb, bude Webshare nakonec nuceno to prohledávání v public souborech zrušit tak jako tak. Minimálně v api, ale dost pravděpodobně i ve webgui. Tygr už byl z klece vypuštěný, zpátky ho už nikdo nedostane... 3

RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 06.5.2025

@JiRo: Tak to víme všichni. Je jen otázkou kdy. A troufám si říct, že, bohužel, brzo. Stejně to začalo s SCC

RE: Yet Another Webshare Plugin - Gerbes - 06.5.2025

Zkoušel jsem ten fork od Pecy a vůbec mi to tam tu položku pro třídění a hledání seriálu nezobrazuje. Tak jen pro info.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Tomik68 - 06.5.2025

@JiRo: Zůstal Ti odkaz v citaci od @jkmh: . Jinak, watchlist mi funguje i bez VIP.

@jkmh: Jo jo. Tak zatím Varezio, resp. Webshare, maže ty soubory, na které jsou odkazy z SCC backend databáze. Ty byly buď na soubory u kterých název obsahoval titul (filmu či seriálu) a příponu, nebo nověji, na soubory s anonymním náhodnou posloupností znaků. V SCC backend databázi byly directurl odkazy, takže nepomohlo ani to, pokud ty soubory nebyly public.

Nesmíme ale zapomínat na další skupinu public souborů, které tam stále přidávají (a budou přidávat) běžní uživatelé a které jsou podle jejich názvů (vč. přípon) vyhledatelné. Pokud přístupu k těmto public souborům nedokáže Webshare široké veřejnosti zabránit skrze public vyhledávání, tak jistě přijde další fáze restrikcí a požadavek, aby tu možnost vyhledávání Webshare odstranilo.

@Tomik68: Jasně, že Watchlist Trakt funguje i bez VIP. Však jsem ani netvrdil, že by fungovat neměl.

Jiná věc ale je, jaké parametry Watchlistu má VIP uživatel a jaké noVIP uživatel. O nemožnosti v uvedeném forku využít pro vyhledávání jiné seznamy Trakt ani nemluvě...

RE: Yet Another Webshare Plugin - koubafire - 06.5.2025

Ale velké remuxy tam nikdo moc s názvem nedává. Příklad : Zadej Star wars 7 nebo Duna budou tam ripy tak do 15gb. Ale remuxy 50-70gb byly jen s náhodou posloupnosti znaků zaindexovany v scc databázi.

RE: Yet Another Webshare Plugin - radolaco - 06.5.2025

Vcera som sa trosku hral s tym zdrojakom pre yawspreloaded (Hammankov) a podarilo sa mi pridat svoje osobne zoznamy z Trakt.tv (bez VIP uctu). Zobrazuju sa normalne ako dalsie listy pod tym watchlistom co tam uz je. Treba to ale napasovat do zdrojaku podla mien zoznamov ktore mate v Trakt.tv.
A tiez som pridal strankovanie po 10 polozkach lebo standartne to nacita cely zoznam co pri docitavani pre desiatky ci dokonca stovky poloziek v zozname trva velmi dlho.
Ak by mal niekto zaujem, mozem dat nejaky navod...

RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 06.5.2025

(06.5.2025, 0:38)JiRo Napsal(a): @P1X3L: Proč si před položením dotazu v tématu neprohlédneš několik posledních příspěvků? Např. ty s čísly 185 a 186.

Četl jsem je, ale zkoušel jsem to hned ráno a již ráno to nešlo. Netušil jsem, že to může mít souvislost s tímto. Takže aktuálně, pokud chápu správně nemám možnost jak yawp na TV dostat.