![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
RE: Webshare - kontextové menu 2.2.0 - PetrM - 09.5.2020 Na jednom boxu s Android TV mi to dělá něco podobného. Vypadá to že to nefunguje, ale po dlouhé době, třeba minutě, mi ten vyběr streamu naskočí. Je to zajímavé, na ostatních zařízeních to naskočí hned. RE: Webshare - kontextové menu 2.2.0 - orfin2 - 09.5.2020 Jj, nový den a najednou to funguje jak má...díky za dobrou práci (kdyby šlo upravit názvy streamů jako v původním sc a velikost upravit z MB na GB, byla by to úplně pecka)...ale i tak ještě jednou díky sároši Webshare - kontextové menu 2.2.0 - Saros - 09.5.2020 Tak jsem to ještě trochu poladil. Teď si addon na webshare vyhledá sám, není potřeba Soubory Online. Seznam streamu vyskočí v dialogovém okně. Sice se špatně zobrazují dlouhý názvy (rolují), ale aspoň zůstane otevřené okno SC. Opraveno kódování ve vyhledávání seriálů. Videa si webshare třídí sám, nastaveno od největšího, ale stejně to je někdy chaos. v2.2.21 http://saros.wz.cz/repo/context.webshare/context.webshare-2.2.21.zip https://youtu.be/lfTY2x7zWiI Webshare - kontextové menu 2.2.21 - hitman222 - 09.5.2020 Ahoj, tak u mně když pustím Stream tak po chvilce naběhne ale hned se vypne, to samé když výběru Stream přes webshare. Přes soubory online a Stream Cinema 2 to naběhne normálně. RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - aeinei - 09.5.2020 Doplňek funguje, streamy můžu vyhledat a spustí se, ale často mi to najde něco uplně jiného Například když dám hledat díl seriálu narcos, najde mi to vše kromě samotného seriálu.
Webshare - kontextové menu 2.2.21 - Saros - 09.5.2020 Takhle blbě to tam dává webshare. Pokud něco nenajde, švihne tam cokoliv. Mrknu ještě na to RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - bibibo - 09.5.2020 Ahoj, tato posledna verzia mi nefunguje vobec. Vratil som sa na 2.2.0. Kód: RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - sirius - 09.5.2020 Pise mi to webshare error prihlasovaci udaje mam zadane nevite kde muze byt chyba. RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - roman331979 - 09.5.2020 Taky jsem se vrátil na 2.2.20 poslední mě nejde. Webshare - kontextové menu 2.2.21 - Saros - 09.5.2020 Špatné přihlašovací údaje. Narcos: Napadlo vás někdy, že když se něco nenajde, tak to na webshare nemusí být? Teda pod původním názvem RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - bibibo - 09.5.2020 Prisiel som na to. Musel som zadat login pre WS aj do SC. Webshare - kontextové menu 2.2.21 - Saros - 09.5.2020 Ale vždyť to tady píšu už od začátku. Login a heslo musí být uložené v Stream Cinema RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - bibibo - 09.5.2020 To je pravda ale predchadzajuce verzie mi nejakym sposobom fungovali, tak som to neriesil. Teraz tato verzia je celkom dobra. Uz je to takmer user friendly. Diky. RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - kiruj_svk - 09.5.2020 Chvalim robotu, jednoduchy sposob ako zostat pri WS, uz teraz je to dobra pomocka. Dakujem. Co by som ja osobne uvital, aby sa dalo toto menu vyvolat aj z oblubenych. Pouzivam vzhlad "Estuary" nakolko je to jednoduche a moja zena si uz na to zvykla - da sa to v nom? Ked si pridam film do oblubenych, chce mi ho rovno prehrat zo svk serveru a neda mi moznost to vyhladat na WS. Ako viem toto vyriesit? (potrebujem dat rozpravky pre deti do oblubenych aby sme to nemuseli zakazdym vyhladavat cez doplnok) Vdaka RE: Webshare - kontextové menu 2.2.0 - meda - 09.5.2020 (09.5.2020, 9:57)Saros Napsal(a): Tak jsem to ještě trochu poladil. Teď si addon na webshare vyhledá sám, není potřeba Soubory Online.@Saros: Z kontextového menu nad BBaron-SC to funguje opravdu skvěle, díky databázi předpokládám. Přimlouval bych se, aby se text odkazu v kontextovém menu odlišoval nejen barvou ale i zněním. Například: "Výběr WS streamu". Bylo by fajn, pokud by šlo "odeslat" vybraný stream do oblíbených. Napíši ti SZ k další otázce. RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - xixi22 - 09.5.2020 @Saros Perfektny doplnok. To že sem tam vyhľada niečo iné mi nevadí, skôr je problem ked to hľada dlho alebo keď nejde ta db, možno by bolo fajn zobraziť nejaky priebehový progress kolečko... RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - PetrM - 09.5.2020 Už mi to taky funguje. ![]() Za mě k dokonalosti chybí už jen přidání do nějakého repozitáře, abych nemusel na 5 strojích, co máme doma, aktualizovat verze ručně, a případně nějak vymyslet synchronizaci s trakt.tv. Děkuji moc Sárošovi za skvělou práci.
RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - Spacemann - 09.5.2020 @Saros Skvěla prace jenom otazečka funguje ta nejnovější verze i s Kodi 17.6. Děkuji za odpoveď. Tak už jsem to našel nejde. RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - xixi22 - 09.5.2020 Mne to beha v poho na 17.6 Libre RE: Webshare - kontextové menu 2.2.21 - Spacemann - 09.5.2020 Dik tak ja to vyzkouším |