![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025 @P1X3L: Ta i na to najdeš v obou zmiňovaných příspěvcích odpověď. RE: Yet Another Webshare Plugin - dzurenda - 06.5.2025 (06.5.2025, 11:15)radolaco Napsal(a): Vcera som sa trosku hral s tym zdrojakom pre yawspreloaded (Hammankov) a podarilo sa mi pridat svoje osobne zoznamy z Trakt.tv (bez VIP uctu). Zobrazuju sa normalne ako dalsie listy pod tym watchlistom co tam uz je. Treba to ale napasovat do zdrojaku podla mien zoznamov ktore mate v Trakt.tv. Ja by som mal záujem o to nastavenie Trakt.tv (bez VIP účtu) Ďakujem RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 06.5.2025 Že jsem s tím příjemným forkem nedržel hubu. No, pro příště RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025 @jkmh: Hele, to už je jedno... Je to, jako když večer rozsvítíš kampu, hned se můry a další havěť k ní slétnou a je jim jedno, že se spálí. Zaráží mě, že lidé asi moc neví, jaká omezení Trakt bez VIP účtu má. Ale třeba jim to takto stačí. RE: Yet Another Webshare Plugin - radolaco - 06.5.2025 @jkmh: patrilo to na mna? ja reku to pomoze len zdejsej komunite, nikde sa to von davat nebude...a hranie sa s phyton kodom uz vobec nebude pre masy.. @JiRo: no mne popravde ani moc nenapada naco by mi bol VIP...mne proste stacia tie svoje zoznamy...SCC+trakt.tv bola dokonalost pre mna...ale tak skus prezradit naco ty vyuzivas VIP ak mas cas RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 06.5.2025 To už zase není o čem psát ve skupinách na discordu, telegramu a FB, že se čeká co se tady zveřejní a mohlo se to tam okamžitě šířit? Jdu se schválně podívat EDIT: Asi ano, je tam mrtvo RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 06.5.2025 @radolaco: I na tebe, ale jinak než si asi myslíš. Nejde o to, že by to někdo ze zdejší současné komunity vynášel. Jde o to, že sem chodí i hosté. Pokud ho to zajímá, založí účet a požádá o pomoc. Rázem se stane členem komunity. Opakuji, že nemířím na nikoho současného, ale popisuji mechanizmus. Když to takhle chodí na Discordu, proč by to tak nemělo fungovat tady. Koneckonců i já jsem to se zveřejněním myslel dobře. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025 @radolaco: Nenapadá, proto VIP trakt nepotřebuješ. Mě ano, proto ho už 9 roků mám. A jestli ti pro to, co VIP konkrétně nabízí, nestačí to, co je uvedeno na jeho webu, tak je myslím zbytečné ti popisovat, jak a k čemu ho používám já. @predator.1: No jo, pokud někdo má názor, že "ja reku to pomoze len zdejsej komunite, nikde sa to von davat nebude..." tak asi není schopný to pochopit. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 06.5.2025 Zdrojove kody su od tohto momentu private. Zvazujem, ze to trvalo zabalim s kodi repo.. Niektory ludia nedokazu pochopit, ze komunita != siroka verejnost a ze ked kazdemu na ulici povie, ze toto este funguje, tak to za chvilu prestane fungovat. RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 06.5.2025 (06.5.2025, 17:34)cache Napsal(a): Zdrojove kody su od tohto momentu private. Zvazujem, ze to trvalo zabalim s kodi repo.. Takhle. Ja bych vypnul repo ale nechal bych to nekde bokem ke stazeni. Nemusi na to uplne mirit link. Treba kdyz se nekde klikne na tecku nebo neco podobneho. Ono uz jenom to, ze to bude muset nekdo stahnout a nainstalovat ze zipu z flashky treba do Android TV tak to uz eliminuje slusnou davku tragikomiku. Ale je to tvuj doplnek tak to necham na tobe :) Kazdopadne diky za nej. Skvela vec RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 06.5.2025 @Johnysko: stale existuje niekolko, aj ked zlozitejsich moznosti. Neviem, ci to robia ty ludia pre nejaky svoj pocit internetovej slavy alebo co, ale ja som plne stratil motivaciu nieco riesit. Predstav si ze stravis s niecim cas, robis to viacmenej pre vlastne potesenie (ano, pre programatora je to proste dopamin, ze dotiahne svoj napad do niecoho funkcneho), si na to hrdy, podelis sa o to. Niekto to objavi, roztrubi to uplne vsade a vysledkom bude, ze si to vsimne aj ten, komu to moze vadit a zatrhne to. Tvoja praca tak vysla uplne navnivoc koli niekomu, kto mal na chvilu fantasticky pocit aky je geroj, ze to mohol povedat uplne kazdemu. RE: Yet Another Webshare Plugin - coala - 06.5.2025 (06.5.2025, 17:34)cache Napsal(a): Zdrojove kody su od tohto momentu private. Zvazujem, ze to trvalo zabalim s kodi repo.. ja sa ti vôbec nečudujem, včera som tvoj addon horko-tažko nainštalovala synovi do nvidie shieldu a dnes keď som videla ako istý scc verejne zdieľa tvoj addon stiahnutý a zazipovaný na ws úložisku bolo mi do plaču kam sa rútime ľudia? ![]() každopádne veľká vďaka za tvoju prácu RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025 Když jsem dnes dostal negativní hodnocení od jednoho chytráka, udělené za "... zbytečnou a hloupou paranoiu a přehnaně negativní reakce...", zamyslel jsem se, jestli náhodou skutečně nejsem paranoidní a jestli mé reakce, tedy kromě jiného smáznutí doplňku ze zdejšího repozitáře a přesun do private zóny, nebyly přehnané. Ale z reakce @cache vidím, že v tom nejsem úplně sám. A mrzí mě to, z podobných důvodů, jako jeho. A ještě více mě mrzí i to, že jsem možná pomohl tu problematickou situaci eskalovat. Ale je to přesně tak, jak napsal. Ta radost z dobře vykonané a užitečné práce, zvlášť když vás ostatní za ni chválí, je tak trochu jako droga. Však se její působení dopaminu hodně podobá... RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 06.5.2025 @cache: Tak do doby nez padlo SCC tak to nikdo neresil. Ale absolutne chapu tvoji situaci. Lidi jsou proste neponaucitelny. Ja myslim, ze Discord lidi jsou vesmes v pohode. Ale ten expert ktery to taha na tu stranku na FB tam byl taky. Nastesti ho stihli dejme tomu vcas zabanovat. Nicmene nechapu tady tu mentalitu toho proc by jsi vubec neco takoveho delal. Jako citit se pro bandu neznamych lidi jako nejaky spasitel, nevim, nechapu. RE: Yet Another Webshare Plugin - jardahlavka - 06.5.2025 @JiRo: @cache: @meda: a mnoho dalších borců co zde léta pomáháte méně zkušeným, nenechte se prosím otrávit. Snad toto co se děje časem přejde. Děkuji Vám Všem za Vaši práci, naposled, když jsem v listopadu rozbíhal novou Rpi 5, bez Vás bych to měl hodně těžké. Lidé dnes jsou už jiní, než před cca 8-10 lety, dnes je tendence mít vše ihned, ale to mnohdy nejde. Vidím to tak, že se navrátíme k cestě "postaru" ke starým dobrým HDD, s linky online asi bude časem konec i díky tomu, jak někteří jedinci to mají potřebu sdílet úplně všude. No nic život jde dál
RE: Yet Another Webshare Plugin - urbanec.ivo - 06.5.2025 Takže v případě zamknutí repa to nedostanu do Google Chromecast 4. Je to tak?? O kolik hodin jsem to prokoučoval?? Ať vím jak moc si vynadat??
RE: Yet Another Webshare Plugin - aarn - 06.5.2025 (06.5.2025, 18:28)JiRo Napsal(a): Když jsem dnes dostal negativní hodnocení od jednoho chytráka, udělené za "... zbytečnou a hloupou paranoiu a přehnaně negativní reakce...", zamyslel jsem se, jestli náhodou skutečně nejsem paranoidní a jestli mé reakce, tedy kromě jiného smáznutí doplňku ze zdejšího repozitáře a přesun do private zóny, nebyly přehnané. Ale z reakce @cache vidím, že v tom nejsem úplně sám. A mrzí mě to, z podobných důvodů, jako jeho. A ještě více mě mrzí i to, že jsem možná pomohl tu problematickou situaci eskalovat. Ale je to přesně tak, jak napsal. Ta radost z dobře vykonané a užitečné práce, zvlášť když vás ostatní za ni chválí, je tak trochu jako droga. Však se její působení dopaminu hodně podobá... od "chytráka" pro JIRo: ano, jsem 100% přesvědčen, že to hoodně eskaluješ, ale rozhodně v tom nejsi sám. Dopamin OK, ale chtěl jsi se o něj kdysi podělit a udělal jsi to. Nynější "problematická situace" je, na otevřeném a velmi sdílném fóru daného tématu, "kolektivní vina" všech, kdo kdukoliv radou přispěli. Dnes toho očividně hořce litují a rychle pálí všechny mosty. Sdílní se začali dělit na dobré a špatné. Je to evidentní z každé reakce. Před rokem o tom nikdo z Vás takto nepřemýšlel. No, rozjeté informační toky na netu již bohužel nelze ovládnout,... jako holka, která pošle hambatou fotku "příteli" a pak se už bude jen zbytečně stydět... anebo je to všechno možná jinak. Takže jestli by nebylo lepší "blackoutnou" celé tohle uskupení a nedělat kolem všeho štráchy? RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025 @aarn: Měl bych za takovou hloubkovou analýzu poděkovat? Asi ne. Nežádal jsem ji a není mi k ničemu. A myslíš-li si, že by se mělo fórum vypnout, tak s tím musíš jinam. Na to si třeba založ téma v příslušné sekci fóra a hlavně tam pozvi admina. RE: Yet Another Webshare Plugin - PilotF1 - 06.5.2025 Predem chci jako novacek pozdravit a podekovat vsem, kdo se staraLI o doplnky. Nicmene stazeni repozitaru, nebo vsech souboru z webu neni reseni, protoze se stejne o tom doplnku uz davno vi... Jedinej, kdo na to doplati je ten, kdo nema stazeny balicky doma ve formatu zip, nebo ten, kdo by si to chtel v soucasny dobe zprovoznit. Ja, jako dlouholety POuzivatel, uz treba vzhledem k tomu, ze mam televizi LG a byl porod tam vubec KODI dostat, tak v momente, kdy nestihnu prodlouzit cas v developed modu, tak prijdu o moznost vse pouzivat, protoze to slo instalovat jen z repozitare. Takze jak se u nas rika : "Je to <I> ke zdi"...
RE: Yet Another Webshare Plugin - aarn - 06.5.2025 (06.5.2025, 19:58)JiRo Napsal(a): @aarn: Měl bych za takovou hloubkovou analýzu poděkovat? Asi ne. Nežádal jsem ji a není mi k ničemu.určitě neděkuj. je to jen moje "hloubková análýza". K ničemu. Sebereflexi jsem samozřejmě nečekal. |