![]() |
|
IPTV Web Server (v1.22.0) - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr) +--- Téma: IPTV Web Server (v1.22.0) (/prispevek-iptv-web-server-v1-22-0) |
IPTV Web Server (v1.9.0) - Saros - 29.12.2022 @salmanager Nejdou ti zasílat SZ. Takže, Mazaná TV přidat nepůjde, něco tomu brání. RE: IPTV Web Server (v1.9.0) - salmanager - 29.12.2022 To je škoda. A existuje treba neco, co by volalo aplikaci z androidu do kodi? Jakoze mam aplikaci Mazana tv v boxu Androidu a abych nemusel vypinat kodi kdyz budu chtit cumet na telku?. Dik moc Ještě existuje starší verze old.vyladena.tv/ IPTV Web Server (v1.9.0) - Saros - 29.12.2022 Povol si SZ RE: IPTV Web Server (v1.9.0) - tagi - 29.12.2022 Zdravim, potreboval by som pomoc s tvheadend a sweet.tv. Pouzivam iptv server cez python script (btw @Saros: fantasticka robota a velka vdaka) a vygenerovany playlist som nahodil do tvheadend. Pokial to prehravam cez DVB Inputs -> Muxes vsetko bezi ako ma, ked to ceknem cez Services, tym padom aj namapujem ku kanalu, padne mi to po cca 3-4s, s niecim takymto: Kód: mpegts: sweet.m3u8 - AXN Black in sweet.tv - tuning on IPTV #6Netusi niekto v com moze byt problem ? ....nejake nastavenia v TVH ? @JiRo: Zopar prispevkov vyssie si spominal ze si sweet.tv rozchodil v TVH, nestretol si sa s niecim podobnym ? Vdaka ************************ EDIT: Moja chyba, opravene, v stream profiles som mal 2-ku ako data timeout. IPTV Web Server (v1.9.0) - Saros - 29.12.2022 v1.10.0 (29.12.2022) Nově u poskytovatelů O2 TV, SledovanitTV.cz, PODA.tv a SledovanieTV.sk možnost přidat do playlistu nahrávky. U Sweet TV pak oblíbené filmy. Tato funkce je volitelná, povoluje se v nastavení addonu. Pro O2 TV je pak nutné se znovu přihlásit. Příklad url adresy seznamu a playlistu pro O2 TV: Kód: http://localhost:8888/o2tv/vod/listKód: http://localhost:8888/o2tv/vod/playlistKód: EXT-X-PLAYLIST-TYPE:VODPozor, starší verze kodi toto neumí a nahrávky zůstanou v seznamu mezi TV kanály. Tivimate tag VOD ignoruje a přehrává je jako live, takže nejde přetáčet. Samotné python skripty budou později. RE: IPTV Web Server (v1.9.0) - JiRo - 29.12.2022 @tagi No, úplně má první odpověď v hlavě byla, že ti sweet.tv v Tvheadend asi moc fungovat nebude. Resp. že ti možná bude fungovat přehrávání pouze jednoho streamu, ale jak budeš chtít pustit více streamů u těch kritických kanálů (Prima, Nova), že to nebude fungovat, takže bude třeba asi nastavit Maximální počet vstupních streamů na 1. Ale pokud ti to funguje i bez toho, tak jsem se asi zmýlil. Já jsem ze @Saros řešení studoval pouze tu část, kde se uzavírá stream. Právě proto, abych nějak rozběhal možnost pustit si více streamů současně. Jinak, já se v mém řešení zatím držím osvědčeného modelu sady sh scriptů, ffmpeg a pipe do Tvheadend, takže jdu trochu jinou cestou. RE: IPTV Web Server (v1.10.0) - radoorech - 29.12.2022 @Saros: zaujímavá funkcia tie nahrávky v playliste. Chcem sa ťa opýtať, je s tým veľa práce ak by sa pridali nahrávky aj pre poskytovateľa Magio go? Keďže nemám platený archív, tak ja si všetko podstatné zo športu dám nahrať a potom to pozerám ako nahrávku. Ak je s tým veľa námahy a času, tak nevadí, chápem to. Aj tak vďaka za tvoju prácu. Rado. IPTV Web Server (v1.10.0) - Saros - 29.12.2022 Problém to není, ale ty nahrávky se týkají hlavně kodi Nexus. Jenže mě se na něm nechtějí u magio a TM přehrát streamy. Přitom v Tivimate jdou. Takže počkám až na finální verzi. Teď ještě zkouším u o2 přidávat pořady z EPG do nahrávek. IPTV Web Server (v1.10.0) - Saros - 30.12.2022 v1.11.0 (30.12.2022) Nově u poskytovatelů O2 TV, SledovanitTV.cz, PODA.tv a SledovanieTV.sk možnost povolit v PVR klientovi kontextové menu pro přidání/odebrání nahrávky (funkce pro Kodi Nexus). Oprava chyb RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - otava5 - 30.12.2022 Koukám přeskočím Kodi 19 a jdu do Kodi 20
RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - JiRo - 30.12.2022 Na žádost známého jsem zprovoznil Sweet.tv na Tvheadend. Obecně je kvalita této služby opravdu hodně slabá, teď jsme zjistili, že jsou kanály (minimálně jeden, a to Nova Cinema), kde je to ještě horší. Soustavné rozpadání obrazu, něco co jsem naposledy viděl u DVB-T a slabém a nestabilním signálu. Původní názor, že za to může způsob řešení příjmu přes Tvheadend se ale nepotvrdil. Provozuji Sweet.tv paralelně jak přes Tvheadend, tak přes @Saros IPTV Web Server ve verzi v1.11.0, a tam se to chová úplně stejně. Potvrdí mi také někdo, že příjem tohoto kanálu je v OTT službě Sweet.tv výrazně horší, jak ostatních? Otestoval jsme paralelní příjem kanálu Nova Cinema přes OTT Sweet.cz (Tvheadend a IPTV Web server) a přes DVB-T a OTT Sledovanitv.cz. První dva se stejnými problémy, druhé dva v pořádku. Takže problémy OTT služby Sweet.cz, minimálně na kanálu Nova Cinema, jsou v této chvíli celkem průkazné. Mé výsledné doporučení tedy v dané chvíli je, sweet.tv se pokud možno vyhnout. RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - Norton - 30.12.2022 Potvrdím Nova Cinema na sweet je nepozerateľná. IPTV Web Server (v1.11.0) - Saros - 30.12.2022 Teď nejde třeba Nova, před tím nešlo ČT24. To už ani nemají v nabídce. RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - JiRo - 31.12.2022 @Saros No ale, aby toho nebylo málo... ČT 24 dlouho nešlo (barevné pruhy) a teď ho ani nemají v nabídce, ale zase jim teď už funguje (id 745). ![]() BTW Barevné pruhy pouští služba jako obsah streamu v okamžiku, kdy už není platný, takže je to spíše nějaký jejich bug, který nejspíše teď řeší. V rámci toho řešení patrně odstranili ČT 24 z nabídky, teď už funguje, takže si myslím, že ho do nabídky brzy zase vrátí. Každopádně to ukazuje, že je to ještě syrové... [attachment=8562] RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - rene.hav - 31.12.2022 Ahoj, jde nějak zajistit, aby playlist vygenerovaný timto doplnkem byl komptabilni s EPG, které mi na NAS generuje @Sarosuv druhy doplnek O2TV? Respektive, jde to jinak, nez ze si v playlistu rucne upravim vsechny TVG ID? Jde mi o to, ze EPG vygenerovane 365 Generatorem neni tak detailni jako to od O2. IPTV Web Server (v1.11.0) - Saros - 31.12.2022 V Generatoru není zdroj O2 kompletní, jen sportovní kanály. To je trochu problém, proto jsem do playlistu nedával tvg-id. Takže se spolehnout na názvy stanic u kterých jsem odebral v názvu "HD", stejně tomu tak je i v generatoru. Takže třeba t-mobile, magio, sledovanitv se shoduji. Mám v generatoru vybrané tyto zdroje + o2 sporty a většina kanálů má epg. Zkusím do generátoru udělat komplet o2 podle 2.0 aplikace. Tam už by to mohlo jít. RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - rene.hav - 31.12.2022 To by bylo skvělé! IPTV Web Server (v1.11.0) - Saros - 31.12.2022 Jinak magio stále nemohu v kodi rozchodit. Ty dash streamy jsou prostě problém, v Tivimate jedou v pohodě. T-Mobile v kodi jede hls, jen se mi zdá někdy takovej tahanej zvuk. Pozoruje toto taky někdo? RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - pmx - 01.1.2023 (31.12.2022, 15:00)Saros Napsal(a): Jinak magio stále nemohu v kodi rozchodit. Ty dash streamy jsou prostě problém, v Tivimate jedou v pohodě. T-Mobile v kodi jede hls, jen se mi zdá někdy takovej tahanej zvuk. Pozoruje toto taky někdo? @Saros: Ale Magio Go cez tvoj Kodi addon TV GO ide bez problemov, co je zaujimave. Avsak cez IPTV webserver v Kodi nejdu, co je skoda, kvoli catch up a pretacani. Ale aj tak vdaka za vyvoj, update. Skvela praca. Vsetko len to NAJlepsie do noveho roka. RE: IPTV Web Server (v1.11.0) - JiRo - 01.1.2023 (31.12.2022, 15:00)Saros Napsal(a): T-Mobile v kodi jede hls, jen se mi zdá někdy takovej tahanej zvuk. Pozoruje toto taky někdo?Máš pravdu, ten zvuk je nějaký divný. Přijímám to jen na jednom Kodi - PC W10 Nexus RC2, sice ne s úplně ideálním repro, ale ostatní TV zdroje mi tam hrají výrazně lépě (jasněji...). Ještě to zkusím pustit na jiném Kodi. Tak vyzkoušeno, přímé porovnání dvou zdrojů (Tvheadend a IPTV Web Server) v jednom Kodi - Beelink GT King CE 19.5, střídavé přepínání obou zdrojů na stejném kanálu, absolutně srovnatelné. |