XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025

@PilotF1: No jo, tady bych ti ještě před nějakou dobou s radostí poradil, jak z toho ven, ale teď s tím váhám. Tak se třeba najde někdo, kdo váhat nebude...

RE: Yet Another Webshare Plugin - PilotF1 - 06.5.2025

(06.5.2025, 20:12)aarn Napsal(a):
(06.5.2025, 19:58)JiRo Napsal(a): @aarn: Měl bych za takovou hloubkovou analýzu poděkovat? Asi ne. Nežádal jsem ji a není mi k ničemu.

A myslíš-li si, že by se mělo fórum vypnout, tak s tím musíš jinam. Na to si třeba založ téma v příslušné sekci fóra a hlavně tam pozvi admina.
určitě neděkuj. je to jen moje "hloubková análýza". K ničemu. Sebereflexi jsem samozřejmě nečekal.

Mas pravdu v tom, ze "jakekoliv" forum, je od toho, ze se tam chodi pro rady/zkusenosti, jak v pripade problemu postupovat, pripadne cerpat informace, jak tem problemum predchazet. Ja jsem clovek, kterej se snazi hledat reseni sam a kdyz uz to opravdu nejde, tak se zepta. Ale je pravda, ze v soucasne dobe se misto odpovedi docka bud "hejtu", nebo vubec niceho. Holt jsem stara generace, ktera vyrustala na knizkach, vychove pra/rodicu, radach kamaradu vrstevniku a ne na AI. Ale bohuzel kdyz neni zdroj, neda se cerpat nikde. Kazdopadne nic z toho, co zde pisu se netyka nikoho ze zdejsiho fora. Je to takova moje vseobecna bilance.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 06.5.2025

@PilotF1: Skutečně zajímavé názory, zejména ten o '"hejtu", nebo vubec niceho'. Na to jsi přišel na základě tvých dvou příspěvků na tomto fóru?

K diskusi je také tvá myšlenka, že "forum, je od toho, ze se tam chodi pro rady/zkusenosti, jak v pripade problemu postupovat, pripadne cerpat informace, jak tem problemum predchazet". Jistě, je to jedna z jeho funkcí, ale jistě ne jediná. Nehledě na to, že když chceš něco získat, měl bys také něco dát? Třeba minimálně to, že se porozhlédneš, jestli už někdo na něco podobné neodpovídal.

Podobně k zamyšlení je i stěžování si, že se ti taky někdy nedostane odpovědi. Myslíš si, že je to povinností ostatních členů fóra nebo, že na to máš nějaký nárok? Rozhodně ne a je to daleko prostší. Pokud odpověd nedostaneš, tak je to buď proto, že ji nikdo nezná, nebo ten, kdo ji zná, právě na fóru není, případně, což může být i tvůj případ, že nikdo, s ohledem na nějaké další okolnosti, na ni odpovída nechce nebo nemůže. Jen pro informaci, já jsem ten poslední případ, tzn. že ti na tu tvou otázku v tomto tématu odpovídat nechci. Ale protože jsi sám napsal, že: "Ja jsem clovek, kterej se snazi hledat reseni sam...", dám ti jednu radu. Ten doplněk přeci už máš. Tak si ho prostě z toho současného Kodi adresář doplňku vykopíruj, zazipuj a... O ostatním se tady v tématu už psalo.

A ještě k "hejtům". Tady na fóru se "hejtí" minimálně a většinou ve dvou typických případech. Když uživatelé nedodržují pravidla fóra a v případech, kdy pokládají nesmyslné otázky. Ono se to dělo vždycky, ale v posledních několika týdnech je ten nárůst porušení pravidel a nesmyslných otázek tak enormní, že to prostě občas někdy nejde vydržet. Jsme jenom lidi. A s tím souvisí i další věc. Po celou dobu, co tady fórum existuje, se velká část uživatelů, kteří se zaregistrovali posledních pár týdnů, o fórum nezajímali a potulovali se buď po fórech, které byli jednostranně orientované (SCC) nebo dokonce na Facebookových skupinách, kde často nasáli pěkné nesmysly. Stejně tak se s příspěvky vyrojilo velké množství uživatelů, kteří se sice registrovali už před léty, ale po celou dobu napsali jen pár příspěvků. A teď jedni i druzí chtějí všechno a na zlatém podnose. A běda, jestli odpověd nedostanou hned nebo jim nedejbože někdo něco, jako třeba, že by měli dodržovat pravidla fóra, vytkne.

RE: Yet Another Webshare Plugin - PilotF1 - 07.5.2025

(06.5.2025, 22:00)JiRo Napsal(a): @PilotF1: Skutečně zajímavé názory, zejména ten o '"hejtu", nebo vubec niceho'. Na to jsi přišel na základě tvých dvou příspěvků na tomto fóru?

K diskusi je také tvá myšlenka, že "forum, je od toho, ze se tam chodi pro rady/zkusenosti, jak v pripade problemu postupovat, pripadne cerpat informace, jak tem problemum predchazet". Jistě, je to jedna z jeho funkcí, ale jistě ne jediná. Nehledě na to, že když chceš něco získat, měl bys také něco dát? Třeba minimálně to, že se porozhlédneš, jestli už někdo na něco podobné neodpovídal.

Podobně k zamyšlení je i stěžování si, že se ti taky někdy nedostane odpovědi. Myslíš si, že je to povinností ostatních členů fóra nebo, že na to máš nějaký nárok? Rozhodně ne a je to daleko prostší. Pokud odpověd nedostaneš, tak je to buď proto, že ji nikdo nezná, nebo ten, kdo ji zná, právě na fóru není, případně, což může být i tvůj případ, že nikdo, s ohledem na nějaké další okolnosti, na ni odpovída nechce nebo nemůže. Jen pro informaci, já jsem ten poslední případ, tzn. že ti na tu tvou otázku v tomto tématu odpovídat nechci. Ale protože jsi sám napsal, že: "Ja jsem clovek, kterej se snazi hledat reseni sam...", dám ti jednu radu. Ten doplněk přeci už máš. Tak si ho prostě z toho současného Kodi adresář doplňku vykopíruj, zazipuj a... O ostatním se tady v tématu už psalo.

A ještě k "hejtům". Tady na fóru se "hejtí" minimálně a většinou ve dvou typických případech. Když uživatelé nedodržují pravidla fóra a v případech, kdy pokládají nesmyslné otázky. Ono se to dělo vždycky, ale v posledních několika týdnech je ten nárůst porušení pravidel a nesmyslných otázek tak enormní, že to prostě občas někdy nejde vydržet. Jsme jenom lidi. A s tím souvisí i další věc. Po celou dobu, co tady fórum existuje, se velká část uživatelů, kteří se zaregistrovali posledních pár týdnů, o fórum nezajímali a potulovali se buď po fórech, které byli jednostranně orientované (SCC) nebo dokonce na Facebookových skupinách, kde často nasáli pěkné nesmysly. Stejně tak se s příspěvky vyrojilo velké množství uživatelů, kteří se sice registrovali už před léty, ale po celou dobu napsali jen pár příspěvků. A teď jedni i druzí chtějí všechno a na zlatém podnose. A běda, jestli odpověd nedostanou hned nebo jim nedejbože někdo něco, jako třeba, že by měli dodržovat pravidla fóra, vytkne.

Dekuji za obsahly rozbor, ale pripada mi, ze co jsem napsal, jsi bud necetl, nebo to cetl rychle, pripadne to nepochopil. Kazdopadne nektera moje slova vytrhavas z kontextu a ve finale to vypada, jako bych byl ten, co chce vsechno na zlatem podnose a nejlepe vcera...
Takze abych to vysvetlil a hlavne nezaujate : V prvni rade jsem nevznesl zadny dotaz, tudiz jsem necekal ani zadnou odpoved. Moje "2" prispevky byly pouze nazor/konstatovani neceho, co opet nekdo konstatoval, nebo na to mel nejaky vlastni nazor.
Dalsi vec je ta, ze registrovat jsem se musel, abych se neco dozvedel, pripadne si mohl stahnout nejaky ten soubor, abych mohl "sam prijit na to, jak na to"... Ne proto, ze bych se nekde potuloval, nebo nasaval nesmysly z FB skupin (podotykam, bude mi 50 a zadne takove skupiny nenavstevuji a dokonce tam nemam ani ucet, protoze nevidim tu potrebu, nebo jakykoliv jiny potencial).
Dale jsem na zaver druheho (podle tebe stezovaciho) prispevku upozornil, ze nic z toho, co je spatne a co jsem vytknul, se netyka zdejsiho fora... Treba uz jen z duvodu, ze jsem zde novacek a nemam vubec tu zkusenost. Naopak jsem rad, uznavam a vazim si toho, ze existuje nekdo, kdo umi to, co ostatni ne, a ti ostatni to potom mohou vyuzit pro vlastni potrebu.
Ohledne pravidel si nejsem vedom, ze bych nejake porusil, takze opet nechapu tuto poznamku...
Na zaver, jak jsem psal, dostat do televize LG aplikaci KODI a vse okolo, byl pro me porod, tzn. vykopirovat z televize LG cokoliv ven, bude porod na druhou...
Ohledne "spicich agentu" kteri se zaregistrovali pred lety a napsali jen par prispevku a to v posledni dobe... Napriklad ja jsem zaregistrovany na skoda, vw, dieselpower, xiaomi, na dalsi fora si uz asi ani nevzpomenu (musel bych mrknout do notesu) taky uz par desitek let a mam tam prispevku v souctu mozna na 3x jedne ruce. To ale prece neni zadna prima umera k tomu, ze se jedna o nekoho, kdo si nezaslouzi radu, nebo pomoc, protoze ji neposkytl ve stejnem, nebo aspon podobnem mnozstvi...
Takze na uplny konec. Chapu, ze zapnutou citaci, "prodluzuji" vlakno, ale chci, aby bylo logicke to, na co reaguji, protoze je mi jasny, ze ve finale ma Gold Sponzor pravdu a Kodi Panic je jen ten, kdo je tady omylem a vznasi hloupe dotazy, u kterych ceka okamzitou pomoc...  3
Nicmene jak jsi sam napsal, najdou se i taci, kteri nemaji problem pomoct. Zaroven souhlasim s tim, ze lidi jsou cim dal vic pohodlnejsi, nebojim se pouzit slovo "lini" a chteji mit vsechno hned a bez prace. Potkal jsem jich za svuj zivot dost a potkavam jich stale vic a vic. Takze drzim palce kazdemu, kdo umi, zna a je ochotny poradit/pomoct bez jakekoliv vidiny osobniho prospechu, nebo zisku. Jeste jednou dekuji.

RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 07.5.2025

@aarn: @PilotF1

Skusim svoj postoj vysvetlit na priklade.

Predstavte si nadhernu plaz, ktora je ale schovana v nenapadnom zalive na zasitom ostrovceku. Miestny ju poznaju, bezne tam chodia, staraju sa o nu, cistia ju, pozna ju tam kazdy miestny. Nijako ju neschovavaju, len proste nieje prilis znama. Ked vsak pridu nejaky adrenalinovy "backpackeri", bez problemu ich tam zavezu a mozu tam stravit aj cele mesiace, nemaju s nimi problem, pretoze je to v malom, turisti po sebe riadne upracu, dokonca aj pomahaju miesto zveladovat. Bezne tam takto vodili turistov a existovalo to cele generacie.

Bohuzial, jeden takyto turista sa o tom zmienil nespravnemu cloveku a ten danu plaz spropagoval rovno filmom. Vysledkom bolo, ze o nu bol zrazu obrovsky zaujem, samozrejme sa hned vyrojili podnikatelia, ktory tam zvazali hocikoho od hocikadial v obrovskych kvantach a netrvalo dlho a tu plaz uplne zdevastovali.

Ta plaz realne existuje, vola sa Maya Bay, hrala hlavnu ulohu vo filme "Plaz" s DiCapriom. Po tom filme tu plaz turisti skutocne zdevastovali a tak ju museli urady vyhlasit za no-go zonu. Po rokoch ju znova otvorili a znova dopadla rovnako. Teraz je tam nejaky kruto regulovany pristup.

Ta paralela je o SCC, ktore prerastlo az tak, ze uz sa o to zacali zaujimat majitelia prav, oni sa totiz o bezny komunitny warez nezaujimaju, vacsinou to nieje v takej miere, aby sa oplatilo to riesit (naklady na riesenie presahuju potencionalne straty nim sposobene). Ale SCC uz sa oplatilo riesit. Ak teraz tych 100000 zufalych ludi zacne vyuzivat vyhladavanie vo WS, tak skonci aj WS rovnako, ako skoncilo ulozto. A ja jednoducho nechcem byt ten, ktory spolunesie zodpovednost za to. Preto som sa chcel pokusit najprv apelovat na toho anonymneho "Scc", ktoreho reakcia bola, ze mi komentar zmazal a vykopol ma zo skupiny. Tak som sa pridal znova, opytal som sa preco ma vykopol, na co mi zahlasil, ze som porusil pravidla. Na otazku ake mi dal rovno ban, cize uz tu skupinu ani nevidim. 

Ano, ja viem, ze ten kod je uz vonku, aj som cakal ze to tak skonci, ale ja uz sa jednoducho od neho distancujem. Distribuuje ho on, tak nech si za to nesie aj zodpovednost a nech ho aj opravuje ak bude treba. Repo som vyprazdnil pre to, aby som ochranil ostatne veci. Ak by tych 100000 najazdnikov zistilo ze existuje napr. skt, tak predpokladam, ze to rovno vypnu a tie ostatne doplnky tam doslova svietili ked ludia postupovali podla toho navodu na instalaciu. A samozrejme tam bola aj moja "srdcovka", ktoru vlastne ako jedinu aktivnejsie supportujem a mam rozrobenych aj niekolko rozsireni - freeview - to som ani nepropagoval prilis. Ja nechcem, aby si to teraz nainstalovalo 100000 ludi a aby zacali vysielatelia aktivne bojovat voci tomu, znamenalo by to, ze by som snahami obehnut ich zabil kopec casu a nakoniec by to nikam neviedlo a prestalo by to ist pre kazdeho.

Skratka, od yawsp sa v principe zacinam distancovat a ostatne budu minimalne nejaku dobu, mozno trvalo, neverejne. Dokumenty som tam nechal, tie su aj v tunajsom repe a pochybujem, ze by to tym najazdnikom trhalo zily..

Sry za dlhsi text, dufam ze tam nieje moc chyb, uz sa mi to po sebe nechce ani citat.. :)

RE: Yet Another Webshare Plugin - PilotF1 - 07.5.2025

Naprosto chapu a rozumim.

RE: Yet Another Webshare Plugin - koubafire - 07.5.2025

A čemu se divíte? Tvůrci vypli SCC bez vysvětlení a odkázání na alternativu. Kde jsou z discordu takový ti DETAIL, Hacky, Neres a kraftwerk007 třeba. Prostě ti lidé alternativu hledají a i já jsem musel k bbaronovi i když mě naštval s tím jeho modelem zmonetizovat nelegální obsah. I když podpora KRA cokoliv popíra tak existuje výhradně pro SC , protože na rozdíl od WS na něj lidi bězně nic neuplaudují. 

Další věc, když jsem discordu SCC napsal, že jsem předsvědčen o nějaké tajné dohodě mezi SCC a WS, protože SCC přinesla na WS většinu předplatitelů a zkrátka není možné takto precizně spravovat doplněk a vše okolo 5 let bez jakéhokoli výnosu (i když přinášíš velký výnos třetí straně). Pak se ozval tuším ten kraftwerk a Neres , že co mi do toho i kdyby tak to nikdo nepřizná. Dělat frajer yjde všem, ale pak to vypnou z minuty na minutu bez vysvětlení a utečou.

Bylo to 5 let práce tak se určitě někde drží reikarnace pro malou skupinu lidí a je jen otázka času než se to konečně rozleze a zase budou všichni v klidu a zájem i o tento topic opadne.

RE: Yet Another Webshare Plugin - aarn - 07.5.2025

(07.5.2025, 6:03)koubafire Napsal(a): A čemu se divíte?
...

Tvl. Kouba, ty už ty sra_ky přestaň hulit. Po tomhle megaproslovu se nedivím vůbec ničemu.

@cache:
naprosto Tvé rozhodnutí chápu.
Napsal jsi to velice polopaticky a jak vidíš, stejně jsou zde tací (#227), kteří by tou lopatou potřebovali majznout po kebuli.
Ale ono by se jim stejně nerozsvítilo.

S tou pláží je to zajímavý příměr...

Když jsem v roce 2016 měnil hloupou crt tv za "chytrou", byl jsem pevně rozhodnut, že to musí být SONY s androidem.
V OK elektro mě rozkopl postarší nevrlý prodavač co předváděnou tv vyškubl ze sítě a během bootování mi vítězoslavně oznámil: pokud si koupíte tuto tv, na tohle se budete koukat pořád.
Tak jsem šel radši do ELWorldu. Tam mi mladý prodavač vše vysvětlil k mé naprosté spokojenosti.

A přidal i tu "pláž" v podobě info o Kodi a doplňku SoS (tenkrát byl asi jediný cz?)

telka je stále v cajku, akorát tak svižná, s postarším androidem komunikuji výhradně skrze pc prostřednicvím adb, takže čachry v Kodi jsou o poznání jednodušší.
doufám, že to vydrží, protože nové adroidy již dnes nechtějí, aby v jejich šifrovaných tajných komnatách BFU šmejdily.
Ale existují i jiná řešení...

Akorát, jestli to takhle půjde dál, možná už nebude důvod...

Vždycky jsem měl takový pocit, že "pláž" by měla být takové mé malé tajemství a toho jsem se držel.
Jen manželka, když jsem jí k TV koupil "boxík", tak holkám vyprávěla: no já mám takovou krabičku...

Asi tak a sorry za offtopic.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 07.5.2025

@cache: Chtěl jsem sem dát několik poznámek, ale už je to asi zbytečné.

(07.5.2025, 0:06)PilotF1 Napsal(a): ... dostat do televize LG aplikaci KODI a vse okolo, byl pro me porod, tzn. vykopirovat z televize LG cokoliv ven, bude porod na druhou...
Instaloval jsem Kodi na LG TV jen jednou, takže nejsem žádný znalec této implementace a jejích úskalí. Ale co trochu znám, je Kodi a jeho funkce. Pokud máš TV připojenou na domácí síť a máš na ni připojené i nějaké PC, tak bych určitě jako první zkusil použít Kodi File Manager. Možná by ale šla použít i USB, jen je třeba zjistit, jestli ji po připojení do TV File Manager Kodi vidí a jestli je na ni možné zapsat.

Pokud by něco z toho zafungovalo, tak dostat z Kodi adresář doplňku, resp. cokoliv, co je součástí uživatelského nastavení Kodi, určitě porod nebude.

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 07.5.2025

@JiRo:  Dobrý príspevok,toto tak nejak človek tušil ale ked si to prečíta tak to tak dá všetko zmysel. Ten rýchly koniec. A díky za všetky rady, tuším som zabudol poďakovať aj za tie .strm súbory.

RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 07.5.2025

Přidám další možnost
ad. Náhlý konec 3
Programátoři jistě neunikli pozornososti "lovců hlav". Je možné, že dostali lukrativní nabídku, která se neodmítá. Možný nadnárodní zaměstnavatel jistě nechce být spojovaný s činností kolem hrany zákona.
Tvůrci tedy zametli všechny internetové stopy, které by v budoucnu k nim mohly vést - sice to není 100%, ale už dříve byli anonimizovaní.

To je něco jako byl překladatel neofiko titulků Walkind Dead na Edně uživatel hlawoun - pak dostal nabídku od jedné TV a měl zákaz překládat neoficiálně, ale dělal na tajno korektora a nesměl být nikde uveden.

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 07.5.2025

@koubafire: zdar, to jsi ty v té fb skupině, který se tam snažil usilovně lidem povolovat pozvánky do té discord skupiny? Pokud nevíš co myslím, můžu to nascreenovat a pošlu ti to do zprávy

RE: Yet Another Webshare Plugin - kraftwerk007 - 07.5.2025

(07.5.2025, 6:03)koubafire Napsal(a): A čemu se divíte? Tvůrci vypli SCC bez vysvětlení a odkázání na alternativu. Kde jsou z discordu takový ti DETAIL, Hacky, Neres a kraftwerk007 třeba. Prostě ti lidé alternativu hledají a i já jsem musel k bbaronovi i když mě naštval s tím jeho modelem zmonetizovat nelegální obsah. I když podpora KRA cokoliv popíra tak existuje výhradně pro SC , protože na rozdíl od WS na něj lidi bězně nic neuplaudují. 

Další věc, když jsem discordu SCC napsal, že jsem předsvědčen o nějaké tajné dohodě mezi SCC a WS, protože SCC přinesla na WS většinu předplatitelů a zkrátka není možné takto precizně spravovat doplněk a vše okolo 5 let bez jakéhokoli výnosu (i když přinášíš velký výnos třetí straně). Pak se ozval tuším ten kraftwerk a Neres , že co mi do toho i kdyby tak to nikdo nepřizná. Dělat frajer yjde všem, ale pak to vypnou z minuty na minutu bez vysvětlení a utečou.

Bylo to 5 let práce tak se určitě někde drží reikarnace pro malou skupinu lidí a je jen otázka času než se to konečně rozleze a zase budou všichni v klidu a zájem i o tento topic opadne.

Máš nějaký problém s mojí osobou nebo názorem?
Za vším, co jsem napsal zde nebo na Discordu si stojím. 
Ty, já a nikdo jiný neví, proč to celé zdechlo- vše jsou pouze dohady nebo fámy. A je mi to jedno. Tak nevím, proč do toho pořád někdo šťourá, když se stejně nikdo žádného výsledku nedobere.

RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 07.5.2025

Původně jsem si smart box zakoupil ke své "hloupé" televizi na chatu, abych tam mohl sledovat NETFLIX, Disney a další mnou přeplacené platformy.
KODI a SCC mi do boxu nainstaloval švagr ať to vyzkouším, protože on nemá TV s androidem ani smart box.
Vyzkoušel jsem a občas na něco na SCC kouknul, ale jinak jsem to neřešil.
Všechno fungovalo a nebyl důvod.
Toto fórum jsem také objevil až když SCC skončilo.
Začal jsem na Netu hledat informace co dál.
Když jsem našel tohle fórum začal jsem se vlastně pořádně zajímat o to co, že to KODI vlastně všechno umí a jak jej lze využívat podstatně více. Popravdě řečeno jsem spíš ten typ člověka, co se radši ve všem štourá sám a hledá a zkouší jak co funguje, než dostat všechno na zlatém podnose.
Nedokážu sice napsat doplněk pro KODI, na to už jsem asi starý, ale zkoušet co kdo napsal mě baví.
Kombinace YAWsP se Smart hledáním TMDB - WebShare v Context Menu v doplňku TMDb Helper je téměř dokonalé řešení a pro běžné použití bohatě dostačuje.

@cache:  Upřímné díky za tvou práci na YAWsP.
@JiRo: Upřímné díky i tobě za tvou práci na Context Menu.

Yet Another Webshare Plugin - pixel101 - 07.5.2025

To už se bude propírat i v tomto tématu? Už nééé. Dekuji

RE: Yet Another Webshare Plugin - aarn - 07.5.2025

no jo, je to ale materiál...
znáte novinky.cz? mrkli jste někdy do diskuse? já jo. ale už tam nekoukám. to dokáže posrat celej den.

RE: Yet Another Webshare Plugin - BlazingUFO - 07.5.2025

S požehnaním autora som pre vás pripravil veľmi špeciálnu, špeciálnu verziu YAWS pluginu, kľudne ju šírte aj na facebooku, discorde, webshare, čím viac, tým lepšie  1

plugin.video.yawsp-master.zip

RE: Yet Another Webshare Plugin - kraftwerk007 - 07.5.2025

Doufám, že to je verze, která po instalaci odpráskne TV a external player.  1

(07.5.2025, 16:31)BlazingUFO Napsal(a): S požehnaním autora som pre vás pripravil veľmi špeciálnu, špeciálnu verziu YAWS pluginu, kľudne ju šírte aj na facebooku, discorde, webshare, čím viac, tým lepšie  1

plugin.video.yawsp-master.zip

Jen po nahlédnutí říkám v žádném případě neinstalovat.

instalujte odsud 

https://drive.google.com/file/d/1TX83ybHSktXzZ-dQM93Cb3JyKDcigDmJ/view?usp=sharing