XBMC-Kodi.cz
O2TV - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: O2TV (/prispevek-o2tv)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: O2TV - waladir - 11.2.2024

Ve verzi 1.5.1 je upravené spuštění živého vysílání přes startover (umožňuje přetáčení zpět až k začátku pořadu). Zatím to nefunguje v multidimenzi. Budu muset odchytnou, až budou něco s MD dávat.

RE: O2TV - Elenow - 11.2.2024

Děkuji za výbornou odezvu. Sice to teď není ta hodina zpět, kdy bylo jedno jaký pořad běží. Ale aspoň se dá zpětně teď posunout živě vysílání v rámci pořadu. (Jak pise kolega predemnou bez nutnosti pouštět “přehrát odsud” Za mě asi dostačující.

RE: O2TV - waladir - 11.2.2024

@Elenow:  bohužel, tenhle řežim je vázaný na konkrétní pořad a přetočit lze jen k začátku pořadu. Teoreticky můžu udělat to chování nastavitelné, kdyby to začalo zase fungovat jako předtím.

RE: O2TV - Elenow - 12.2.2024

Hele za mě je to takhle dobre. Ja to hodně používal( což teď s touhle úpravou zase jde), ze jsem dal pauzu šel si na wc pro víno a jídlo a přišel sem dal sem play a Koukal dal a když přišla reklama tak sem to posunul dopředu a nemusel na ni koukat. Jak říkám takhle za mě dobré. Diky.

RE: O2TV - Cinda - 15.2.2024

Krátký dotaz. Funguje vám živé vysílání? Archiv funguje, živé nelze ani rozkliknout.

RE: O2TV - petrsk - 15.2.2024

Verze 1.5.0 funguje.

RE: O2TV - Cinda - 15.2.2024

Děkuji za zprávu. Aniž bych cokoliv udělal, tak verze 1.5.1 funguje taky.

RE: O2TV - Cinda - 16.2.2024

(11.2.2024, 15:59)waladir Napsal(a): Ve verzi 1.5.1 je upravené spuštění živého vysílání přes startover (umožňuje přetáčení zpět až k začátku pořadu). Zatím to nefunguje v multidimenzi. Budu muset odchytnou, až budou něco s MD dávat.

Dnes jsem odzkoušet Multidimenzí a přetáčení zpět u živého vysílání nefunguje. O2 TV SPORT HD.

RE: O2TV - waladir - 16.2.2024

@Cinda: bohužel když jsem to upravoval, tak nic s MD nedávali, takže jsem to nemohl odladit. Ale je dobře, že jsi mi to připomenul, jinak bych si na to dneska určitě nevzpomněl. Jakou fanuška Kladna bez sklonů k masochismu mě extraliga momentálně moc neláka :-) Ve verzi 1.5.2 se živé vysílání pouští přes startover i u multidimenze.

O2TV - hosawole - 17.2.2024

Čau, díky za supr doplněk. Nová o2 TV stojí za prd, tak tohle je řešení. Něco jsem tu pročetl, ale jak se prosím s EPG? Zvolil jsem cestu pro uložení, EPG se stáhnul, ale co teď s tím? Bych chtěl třeba kliknout na program a vidět co dávají později. To někde lze? Nebo prostě vidět co budou dávat. To někde lze? Díky moc. Petr

Jsem uživatel používající SM-S908B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

RE: O2TV - danouch - 17.2.2024

Zdravím, nemám aktivní rodinné sledovaní O2TV. Je možné sledování doplňku na více zařízeních současně?

RE: O2TV - waladir - 17.2.2024

@hosawole: EPG spolu s playlistem můžeš použít v IPTV Simple Clientovi. To je PVR doplněk, který má v Kodi lepší možnosti než video doplněk. Mimojiné práva zobrazení EPG, které je komfortnější než procházení v nabídkách v doplňku.

@danouch: obávám se, že to možné není.

RE: O2TV - hosawole - 18.2.2024

(17.2.2024, 16:07)waladir Napsal(a): @hosawole: EPG spolu s playlistem můžeš použít v IPTV Simple Clientovi. To je PVR doplněk, který má v Kodi lepší možnosti než video doplněk. Mimojiné práva zobrazení EPG, které je komfortnější než procházení v nabídkách v doplňku.

@danouch: obávám se, že to možné není.
Díky za odpověď. Jsem vůbec nevěděl. Teď mám IPTV simple client, z o2 stáhnutý EPG, vložený do IPTV, ale co teď dál prosím? Nejde otevřít jako klasický doplněk. Něco jsem tu a na wiki.kodi pročetl, ale nic. Díky moc

Jsem uživatel používající SM-S908B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

RE: O2TV - jkmh - 18.2.2024

@hosawoleEPG není podstatné a IPTV Simple Client (IPTVSC) se nespuští jako jiný doplněk. Pokud máš v Nastavení IPTVSC správně nalinkovánu cestu, kde je soubor m3u Playlist uložen, na Home obrazovce ti přibude položka Televize. Pokud jsou v Playlistu i rozhlasové kanály, pak Televize a Radio. EPG ti k tomu dodá jen programového průvodce, ale bude to fungovat i bez něj. Asi používáš jiný skin, ale na principu to nic nemění.

RE: O2TV - rene.hav - 20.2.2024

Chci se zeptat, nejde nějak vypnout upozornění, že se stáhlo EPG?

RE: O2TV - waladir - 20.2.2024

@Rene.hav: nejde, ale zkusím do dát do nastavení

Ve verzi 1.5.3 je možné vypnout zobrazení hlášky o uložení EPG při automatickém generování.

RE: O2TV - Jaffa - 20.2.2024

Zdravím, po dnešní aktualizaci mám problém se stažením dat EPG. Probíhá stahování dat do 80% a pak vyskočí chyba při generování EPG.

@Jaffa: ta úprava by neměla mít vliv na samotné genorování. Je to jen o zobrazení/nezobrazení hlášky o uložení EPG. Spíš došlo k chybě při nekterém volání. Pokud by to padalo opakovaně, tak bych ti musel poslat upravenou verzi, kde by se zalogovala konkrétní chyba.

RE: O2TV - Jaffa - 20.2.2024

@waladir: uvidím jestli se to srovná. Zkoušel jsem opakovaně generovat EPG a vždy stahování do 80% a pak chyba generování. Počkám, momentálně EPG v Simple clientovi mám.