![]() |
|
Magio Go Addon - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr) +--- Téma: Magio Go Addon (/prispevek-magio-go-addon) |
RE: Magio Go Addon - JiRo - 15.3.2021 @wildo1980 Nechcete jit s těma citacema už do háje? Přečtěte si pravidla chování na fóru a řiďte se jimi! RE: Magio Go Addon - makovic - 15.3.2021 zmazat dane prispevky RE: Magio Go Addon - wildo1980 - 15.3.2021 som tu new ospravedlnujem sa RE: Magio Go Addon - radoorech - 19.3.2021 Zdravím, chcem sa Vás opýtať, mám nainštalovaný addon Magio go Matrix na notebooku, verziu Matrix_2 od rmich, všetko funguje ako má (myslím Live TV a Archív), až na jeden problém. Nechce mi otvoriť priečinok Recordings, čiže si neviem spustiť nahrávky. Stále mi píše túto chybu: ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <class 'AttributeError'> Error Contents: 'Programme' object has no attribute 'cover' Traceback (most recent call last): File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\main.py", line 5, in <module> MagioGoAddon().run(sys.argv) File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\iptv\addon.py", line 45, in run self._router.run(args) File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 130, in run self._dispatch(self.path) File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 141, in _dispatch view_func(**kwargs) File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\magio\addon.py", line 85, in recordings_route if rec.programme.cover: AttributeError: 'Programme' object has no attribute 'cover' -->End of Python script error report<-- Nestretol sa s tým niekto? Prípadne nevie mi niekto poradiť, kde by mohol byť problém? Ďakujem za prípadnú pomoc. RE: Magio Go Addon - fevlad - 19.3.2021 poradite,magio go mi nevytvori EPG...Leia 18.9,CE..dik RE: Magio Go Addon - rmich - 20.3.2021 Dalsi update pre Kodi 19, zmeny: - prehravanie live tv (timeshift prave beziaceho programu) - TV ovladacom cez sipky Vlavo/Vpravo, v PC cez klavesy Vlavo/Vpravo. Pozn. 1. v Doplnku sa ukazuje progres (t.j. cas) spravne, v IPTV Simple sa progress neaktualizuje ale live tv sa pretacat da 2. nie vsetky programy podporuju timeshift (MPEG-DASH streamy napr. STV1 ano, HLS streamy napr. Spektrum nie) - oprava "Nahravok" (vid chyba rec.programme.cover v predchadzajucom prispevku) RE: Magio Go Addon - romanschnierer@gmail.com - 20.3.2021 rmich@: tak super práce, uz mi to ide aj v cz doplnku prehrať record v t mobile tv go cz, som iba nakopiroval tvoj súboru andon. py a aktualizoval zip. plugin.video.iptv.tmobiletvgo-master .zip RE: Magio Go Addon - radoorech - 21.3.2021 rmich@: ďakujem veľmi pekne za upravenú verziu, konečne mi nahrávky fungujú ako majú. RE: Magio Go Addon - rmich - 23.3.2021 Update pre Kodi 19, zmeny: - Oprava pre timeshift live tv HLS streamov (Spektrum, DigiSporty...) RE: Magio Go Addon - Pistacko41 - 23.3.2021 Je možné upraviť addon aj pre kodi 18? Spätné prehrávanie prestalo fungovať.. Dik RE: Magio Go Addon - romanschnierer@gmail.com - 23.3.2021 rmich@ :ako fungovalo to spätne kodi18? Tvoj server v epg?, alebo od cz autora? Asi to už nepojde spätne z epg na viac ako 7 dni? Alebo to ma server v blackplay.py magio server? Vedel by si upraviť aby sa dalo sťahovať tv program z archívu? Inak super za kazde update a este aj sem napísať co je nove v update, len android shield tv mi sekne z live na spätne iba zvuk, na notbuku ide ok hp. RE: Magio Go Addon - rmich - 23.3.2021 No, backplay.py uz nejde - vid #101 v https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-t-mobile-tv-go?pid=99299#pid99299 RE: Magio Go Addon - romanschnierer@gmail.com - 24.3.2021 Pre mňa neviužitý teraz ad on, nemá vsebe to co ma app pod androidom z archívu next play pokracovani a v shield tv ani spätne na začiatok v kodi 19 sek obraz iba zvuk, čo bolo dobré uz nieje sa dalo isť spätne na viac ako 7 dni tak dik, ak sa bude dať upraviť aby to v kodi aspoň islo ako v app androide tak bude pouzitelne na 100% tak sa vratim späť pre kodi, čo ide tak spätne do 7 dni live a nahrávky, ale pridať nahravku musim iba cez app tak naco kombinovať keď iba klik do app stále a zbytocne som ukrateni o jedno slot zariadení web A priamo v doplnku live nema epg a archiv ma dlchsiu odozvu na stream ako v app, keby sa dalo niečo vylepšiť ako stiahnuť na disk z archivu? Nahravanie aby som nemusel do app a sparovanie mojich zariadení odobrat ktoré nepouzivam to je asi nemožné urobiť doplnok pod kodi 19? Co je pekne ze vidieť 1080 p kvality streamu v kodi. Buduem rad keby sa dal urobiť doplbik plne hodnotni aj tak je to ako tak ze to ide prehrať pod kodi úspech , ale nie plnohodnotne. RE: Magio Go Addon - foxkyber - 26.3.2021 Funguje niekomu sa prihlásiť ak má balík Magio Go BENEFIT? RE: Magio Go Addon - Knedlick - 04.4.2021 Pozdravujem, mám otázku ohľadom addonu na xbox one. Nahodil som to do kodi, vyplnil správne meno a heslo avšak doplnok nefunguje. Zoznam kanálov to zobrazí, ale reálne žiaden kanál nespustí. Okrem toho dostávam chybovú hlášku pri 40% vytvárania m3u playlistu, kde sa píše, že m3u playlist alebo epg sa nepodarilo vytvoriť. Je spôsob, ako to vyriešiť? Ďakujem. RE: Magio Go Addon - kentworld - 05.4.2021 cez addon sa zobrazia kanaly a aj spustia.Skontroluj ci nemas limit na zariadenia v magiogo. A ano epg a m3u playlist sa nevytvori, ale to je obmedzenie zo strany MS. RE: Magio Go Addon - nopl - 12.4.2021 Nemate problemy na LibreElec 10 na RPI4 s tymto novym upravenym pluginom? V logu je chyba [plugin.video.iptv.magiogo] 'ascii' codec can't encode character '\u010d' in position 69: ordinal not in range(128) .... File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.iptv.magiogo/iptv/client.py", line 143, in _store_session with open(self._storage_file, 'w') as f: UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character '\u010d' in position 69: ordinal not in range(128) -->End of Python script error report<-- Prihlasovacie meno obsahuje č a nechce vytvorit tento subor, v Libreelec 9.2.6 ide povodny MagioGo bez problemov.... RE: Magio Go Addon - tomiboy - 13.4.2021 (12.4.2021, 18:23)nopl Napsal(a): ano ja mam rovnaky problem RE: Magio Go Addon - nopl - 20.4.2021 A nema chut sa niekto na to pozriet? RE: Magio Go Addon - nopl - 29.4.2021 Problem je pri vytváraní súboru so session, v názve je užívateľské menom keďže obsahuje diakritiku, tak to padne. Dal som si tam napevno názov súboru so session a funguje to. |