XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 07.5.2025

Ja tohle proste nepochopim. Proc by nekdo tohle delal. Lidi jsou fakt debilni.

RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 07.5.2025

@cache: Ne zničit ale vyždímat pro sebe, co se momentálně dá. Zájem, počty sledujících, hodnocení ...ukájet se ponížením druhých.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 07.5.2025

Ještě štěstí, že jsem si Facebook účet zrušil, takže se ani ze zvědavosti nepodívám. Zbytečně bych si kazil náladu.

Tak už alespon vím, že nemá smysl zvažovat, zda by se to, co se připravuje, mělo zpřístupnit všem. V žádném případě. Dokázal bych pochopit, že po tom všem, co se stalo, přijde nějaká sebereflexe. Ale ona nejenže nepřišla, ale ještě se to jen dál eskalovalo.

RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 07.5.2025

@meda: Jen mi není jasný co ten týpek z toho má. Leda jak píšeš počet sledujících na té jeho FB skupině. Lze ta skupina nějak nahlásit a reportovat?

RE: Yet Another Webshare Plugin - Sensorium - 07.5.2025

Souhlasím.. po tomhle všem co vidím všude možně a né jen na Facebooku bych už nikdy nic takového veřejně nedával.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 07.5.2025

@meda: Jo jo, trefil jsi to. Já v tom vidím také znaky sociopatického chování.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Vood - 07.5.2025

Tak to přišlo opravdu ve skvělou chvíli. Vše jsem měl krásně rozchozené, díky vám JiRo i Cashe jsem se něco zajímavého spojováním vašich doplňků naučil a teď je vše ztraceno. Zmizely mi totiž shodou okolností z Kodi všechny doplňky a teď už si to znovu nenainstaluji když doplňek zmizel z Casheova repa. Ale i tak díky.

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 07.5.2025

Ta fb skupina už je nahlášená úplně všude. Tam je to jistá smrt do pár dní. Kdo je ten scc se ví. On je tak dutý, že tam píše i pod svým vlastním fb účtem.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JanoHD - 08.5.2025

Ach jaj títo týmto expertom by som fakt dal z koláča dieru a z opice ...

Začínam si byť istý žeby sa toto fórum malo uzavrieť na registrácie nováčikov a veľa topicov by sa malo skryť pred pohľadom verejnosti... Toto čo sa tu deje už presiaha všetky svoje medze...

Myslím že sa čoskoro dostaneme k modelu kde sa z niektorých repozitárov stane uzavretá komunita, čož by bolo aj dobre...

@cache: ďakujem ti za všetky tvoje dieľa, už od začiatku tvorby si bol pre mňa inšpiráciou... Nie je fér čo ti hentí opičiaci robia a za to čo si urobil pre CZ-SK komunitu si toto skutočne nezaslúžiš. Práve naopak si jeden z tvorcov ktorého by mali nosiť na rukách a nie robiť hentak napriek....

Je to smutné a v podstate som rád že niektoré svoje doplnky nikde nepublikujem, čo je z jednej strany škoda a z druhej strany neviem či chcem niečomu ukončiť činnosť len kvôli "niekomu"

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 08.5.2025

@cache: Asi správne rozhodnutie...bude mi lúto za freeview.sk , ako slovak som mohol pozerať české stanice.Po čase to určite prestane fungovať a bez tvojich aktualizácii to bude v keli. 

Dufal som že budem môcť odskušať aj nejaké vylepšenia od @JiRo:  , ale ked sa tu vyskytuje takýto pavián čo to dáva do celeho sveta tak to neposkytne nikomu z fora . 
Celé to ide ho hajzlu , tie socialne siete sú naša smrť.

RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 08.5.2025

Možná je takýto pavián placený OSA. Porazit protivníka jeho vlastními zbraněmi.

RE: Yet Another Webshare Plugin - beepee - 08.5.2025

(07.5.2025, 22:11)cache Napsal(a): Takze, kedze sa mi snazi ten pan "Scc" zjavne pomstit a nahral tam na skupinu sice starsi, ale komplet obsah mojho repa, docielil tym akurat to, ze definitivne a trvalo koncim.

Viem ze to tu cita a dufam, ze je so sebou spokojny. To je zrejme podla neho presne ten "komunitny" pristup, znicit vsetko, co niekto iny robi.
Tohle mě sice mrzí, ale chápu to. Takže "Sbohem, a díky za ryby"  12

RE: Yet Another Webshare Plugin - Afro11 - 08.5.2025

@cache: snad jen velké díky za tvé parádní doplňky Klaním se . Máš nějakou statistiku o počtu stažení tvých doplňků? Jen pro zajímavost 6

A pan Scc  30  bude pěknej bazilišek, tfuj...

RE: Yet Another Webshare Plugin - Lukas78 - 08.5.2025

RIP - Yet Another Webshare Plugin  12
pár dní jsem tu nebyl a nestačím se divit co nějací kkti na facebooku dovedou. 
pokud jsi se rozhodl pro definitivní konec , respektuju to a děkuji za práci kterou jsi udělal až do teď.
Je to škoda a další rána pod pás, od nic nepřejících vypočítavých pitomců, co se snaží ze všeho vytěžit něco pro sebe.  Nechce se mi ten plugin instalovat se žádného pochybného zdroje. Ale byl fakt lepší než nic a teprve teď si to někteří experti uvědomí.

RE: Yet Another Webshare Plugin - monco - 08.5.2025

Je az smutne kam sme sa v tychto dnoch dostali a co sa deje v FB skupinach ani nekomentujem, tolko ludi s obmedzenou mentalnou kapacitou znicia vsetko co sa v komunite za roky budovalo Sad

RE: Yet Another Webshare Plugin - harrym - 08.5.2025

Vidím, že pár lidí se pos... Každý svým způsobem. Ale já je chápu. Teď si jen zbývá vsadit, jak dlouho to bude trvat, než se pos... i WS.

Jinak kdo by potřeboval migrovat addony z jedné instance na jinou, tak je najdete v zip souborech na-
C:\Users\_jmeno_uzivatele_\AppData\Roaming\Kodi\addons\packages

RE: Yet Another Webshare Plugin - francuz - 08.5.2025

Ahoj som tu skoro 10 rokov,viem moc som do komunity neprispel,bohužial nemám také schopnosti ako niektorý z vás,ale vždy som tu našiel čo som potreboval,je to tu pre mňa zdroj inšpiracie a to vďaka takým ľuďom ako je cash,Jiřo a mnoho dalšich.Je smutné že jeden chuj dokáže zničit prácu toľkých ľudí.Chlapi ďakujem a klobúk dolu pred vami.

RE: Yet Another Webshare Plugin - dagyy77 - 08.5.2025

Takže opět si nějací lobotomové museli měřit pinďoury a ostatní kvůli nim (z pochopitelných duvodů) utřou nosy 8
Nepíšu sem, ale díky tomu, co jsem zde dokázal najít, jsem byl schopný i coby "lama" rozběhnout spousty věcí a nemusel to troubit každému na potkání. Se SCC se to tak strašně zvrhlo, že konec byl zcela pochopitelný. Tenhle konec mne mrzí mnohem víc..... Teď už to bude asi finíto, bo do větších akcí, co tu někteří dokážete, už se pro mě pouštět nemá cenu.... 6

RE: Yet Another Webshare Plugin - Aethain - 08.5.2025

Sakra, konečně jsem to vyladil, spokojeně začal koukat i bez SCC a ono zase tohle? To jhe nemůžete nějak odstřihnout, nebo.... Všechno jde do háje.

RE: Yet Another Webshare Plugin - harrym - 08.5.2025

aethain: A v čem je rozdíl? Jen v tom, že yawsp zmizel z oficiálních zdrojů a nějaký p**us zaplevelil úložiště a fóra podstrčenými fake soubory. yawsp lze používat bez problému dále.