![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 08.5.2025 Řekl bych, že jakmile WS provede nějaké změny, tak bez aktualizací od @cache: to přestane chodit RE: Yet Another Webshare Plugin - Vood - 08.5.2025 Problém mám třeba já, protože i když jsem měl vše odladěno, tak nyní potřebuji nainstalovat znovu a už není odkud. Nevím co se stalo, ale přišla žena, že jí to nejede a já koukám jak puk na prázdné Kodi, ze kterého zmizely všechny doplňky i nastavení lokalizace. Řekl jsem si o co jde, nastavím si to znovu, jenže repo cashe je prázdné. Dojdu sem a je mi jasné, kolik uhodilo. Prostě blbé načasování. Zbývá jen poděkovat. Z neoficiálního zdroje nic tahat nebudu nejen z pudu sebezáchovy ale i respektu k autorům. Ale svět Kodi mě zaujal. Třeba opráším i to programování. RE: Yet Another Webshare Plugin - rohlík39 - 08.5.2025 Používat lze, dokud WS/v závislostech doplnku neudělají nějaké změny, nebo nepřijde nová aktualizace Kodi. Bez aktualizace autorem přestane doplněk chodit. To snad dá rozum. RE: Yet Another Webshare Plugin - quicksilver - 08.5.2025 Nakonec skonči celé tohle fórum a lidi si nahrnou jinam. RE: Yet Another Webshare Plugin - coala - 08.5.2025 Chlapci som tu na fóre 8 rokov, aktívnejšia som bola keď tu bol ešte Michal, po oddelení som ale vždy keď som mala nejaký problém našla riešenie tu. Napriek tomu, že som "lama" som vďaka skalným vždy dokázala všetko poriešiť. Nikdy som nič nešírila brala som to tak, že keď si viem ja nájsť sama potrebné doplnky, nájdu si aj ostatní. Je mi ľúto, že takto niektorí zneužívajú ochotu a dobrovoľníctvo iných. Tiež sa stotožňujem s názorom, že fórum sa malo aspoň dočasne "skryť" ako verejné príspevky a obmedziť "nováčikov". Nech už bude pokračovanie akékoľvek budem sa musieť spolu s ostatnými zmieriť s tým, že nič už nebude ako predtým. Chlapci veľká vďaka za vašu prácu a ochotu vždy pomôcť, budem dúfať, že ten humbuk čo najrýchlejšie pominie
RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 08.5.2025 Ja jsem sice na fóru nováček, ale to neznamená že to co tady zjistím mam potřebu troubit do celého světa a ještě na tom profitovat. Když jsem si tady nasel potřebné informace já tak ať si je najde každý kdo to dokáže, podstrkavat hotové dílo na FB svým folowerum je hnus. Chápu autora a jeho vztek, zklamaní a neskutečně mě mrzí, že kvůli nějakému kreténovi se rozhodne svůj projekt ukončit a nebo alespoň pro širší veřejnost. Jakožto nováček nemám do užšího výběru se kterým bude autor svůj projekt nadále sdílet šanci se dostat. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 08.5.2025 No, forum tu bylo před SC i SCC, takže jen proto, že oba doplňky skončí, skončit nemusí. Je tady stále ještě hodně témat týkající se Kodi, které hodně lidí zajímá i lidé, které k tomu mají co říci. A pokud přeci jen fórum skončí, tak spíše proto, že to zabalí jeho tvůrce/tvůrci a administrátor/administrátoři. I když je pravda, že to jejich rozhodnutí může být zásadně ovlivněno nezájmem uživatelů a také, že dnešní způsob správy fóra nijak ideální není. RE: Yet Another Webshare Plugin - quicksilver - 08.5.2025 Provoz stránek něco stoji a ke všemu se k vám může nahrnout ochránci ochranných práv. Doba se mění a nastupuje AI. Myslím že nebude trvat dlouho a automaticky půjde si doplňky Dělat na koleni a nejen to. Škoda že nikdo nenapadlo KODI využít k automatickému překladu titulku přes AI. RE: Yet Another Webshare Plugin - begi79 - 08.5.2025 @cache: Ďakujem :) , nie ironicky... vždy som si vystačil iba s jedným doplnkom, nakoľko som časovo vyťažený (ITčkar mechom praštený s prac. dobou od nevidím do nevidím, ale doma jednoducho nemám už voľné bunky na prácu za PC) a nemal som chuť ani potrebu hľadať iné. Jednoducho som si večer občas pustil niečo, načo som mal chuť, kedy som vypol myšlienky a čerpal psychickú energiu na ďalší deň (stargate, české krimi a pod., veci, ktoré na stream službách jednoducho chýbajú, sú dostupné iba v danej krajine, sú neprehľadné a kým sa človek k niečomu dokliká, ide si radšej ľahnúť).. táto doba skončila, help som hľadal TU na fóre, ako vždy keď v doplnku niečo nešlo a objavil som, že aj Ty si urobil skvelý doplnok a nie iba jeden, povedal som si že fajn 1. funguje WS, 2. idú mi české telky free :) ...pre mňa úplne super ...myslel som si, že aspoň na nejakú dobu to bude skvelé. Stihol som si to nahodiť na NTB a k TV som sa dostal až dnes... takže opäť nič, čo už, nejako bolo, možno ešte niekedy nejako bude.. skúsim si to nejako preniesť z NTB do TV, teda ak to pôjde, predpokladám, že asi áno... Na druhú stranu, je len otázka času, a ako sa to za posledné týždne vyvíja, tak určite iba krátka otázka času a nepôjde ani toto. Dúfam, že aspoň fórum ostane... V každom prípade vďaka (aj za malú nádej), veľa zdaru... a ja si idem búchať hlavu, prečo som sa radšej nenaučil programovať a ako napísala @coala, dúfajme, že humbuk pominie... aj keď Vypatlaci nevymiznú, tak neviem... RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 08.5.2025 Dobré odpoledne bando, právě jsem na něco narazil a četl, ale protože nechci vyvolat zase dlouhodobou debatu o něčem/někom kdo má v hlavě totálně nas**no, tak si to dovolím poslat pár lidem formou zprávy, kterým zde 100% věřím a jsem si jistý, že to tady nebudou ani komentovat. Takže chlapi jako třeba @JiRo: @meda: @cache:.... Posílám link se screenem do zprávy, snad máte zprávy povoleny RE: Yet Another Webshare Plugin - Lukas78 - 08.5.2025 Ten Scc je dobrej pacient. Já to nebudu komentovat. omg ![]() screen RE: Yet Another Webshare Plugin - begi79 - 08.5.2025 @Lukas78: ako pises, na to sa ani neda nic napisat... RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 08.5.2025 @predator.1: a to som si myslel, ze budem mat dnes pokoj. Vidno, ze nechape ten pribeh o plazi a preco SCC skoncilo. Iste mu budem vdacny, ze na doplnky, ktore fungovali dhodobo kazdemu, kto vedel, teraz prilaka tisice pouzivatelov, az si to kompetentny vsimnu a zatrhnu to vsetkym. Nie vsetko co je tam dostupne, je dostupne verejne, takze mozu pouzivatelia ocakavat od redukcie funkcnosti az po uplnu nefunkcnost. Takze pan 'Scc', dakujem Vam len za to, ze ste mi vlastne spravil volno. Budem mat viac casu na deti a konecne si poskladam ten herny PC a zacnem sa prehrabavat kolekciou hier na Steame a GOGu.. :) Viete pan 'Scc', ja som tie doplnky robil preto, ze ma bavi realizacia napadu, pripadne luskanie limitacii, ten "hacking" na obidenie geoblokacie napriklad. Nepotrebujem si honit ego na tom, ci to pouziva 1000 ludi, alebo 100000 ludi, som radsej ak to pouziva 1000 ludi a funguje to, ako 100000 a nefunguje. Kazdopadne, ak raz autor apeluje na to, aby sa to masovo nesirilo, tak etika hovori, ze nebudem pracu autora takto likvidovat. Nie, ja nesabotujem svoju pracu, ja uz o nu jednoducho nemam zaujem, ked mi ju niekto iny cielene kazi. P.S. (sry, nechce sa mi cez mobil editovat) - pamatnici si spomenu, ze daco podobne raz vyparadil aj pan Mar... Tul.. ktory velmi propaguje kodi doplnky a zaraba na referencnych linkoch na VPN. Vtedy dokonca siril moje veci cez platene uloziska. Na rozdiel od dnesneho pripadu ale pan M.T. pochopil hned a stiahol aj clanok, aj prispevky z FB. Vtedy som vlastne doplnil do repa ten system oznameni.. RE: Yet Another Webshare Plugin - art - 08.5.2025 Ďakujem za tvoju prácu cache. Čítal som tu niekde, že by sa toto fórum malo vypnúť. Skôr by som bol zato aby sa vypol FB. Zmizol by priestor pre také osoby ako sa spomínajú tu. Ako hovorí klasik : Kým nebol FB vedeli len v dedine, že je debil. Vďaka FB to vie celý svet. RE: Yet Another Webshare Plugin - DruNO - 08.5.2025 Vazne neni jiny zpusob nez vse zrusit ? RE: Yet Another Webshare Plugin - peka - 08.5.2025 také děkuji za práci na dopňku, budu si přát aby někdy rozum zvítězil na hloupostí a věci jako SCC mohly zase fungovat v rámci komunity, jako to bylo dřív, ale je to utopie bohužel .. RE: Yet Another Webshare Plugin - koubafire - 08.5.2025 Spíš si myslím, že se repo přesune někam na tajno. Nikdo a to ani cache nebo tvůrci scc letitou práci do hajzlu nespláchnou. Jen to bude pro úzkou skupinu. Příklad : Když vypli ymovie tak S1V1N vytvořil vlastní na registrace, které nám pár lidem pak udělal na doméně iprotebe.cz RE: Yet Another Webshare Plugin - pixel101 - 08.5.2025 (08.5.2025, 13:17)Lukas78 Napsal(a): Ten Scc je dobrej pacient. Já to nebudu komentovat.TVL to snad není možný. Lidská debilita nemá meze. Nechápu. Co si myslí že kua dělá? Nějakej Robin Hood? RE: Yet Another Webshare Plugin - ronnieb - 08.5.2025 Ahoj vsem, RIP SCC & autorovi YAWSP dekuji za plugin, ktery pouzivam od doby, co jsem rozchodil Kodi!! Paralelne s umrtim SCC mi prestalo fungovat i YAWSP (log error on app open). Nekdo tu doporocuval zmenit , resp. zkratit heslo. Pripadalo mi celkem fishy mit Webshare heslo o ~ 7 characters w/ no special ones. Is that that really a recommended fix , or is there another one please? Priznam se otevrene, Pythonu mam dost v praci a debugovat logy z Kodi uz pak neni sila... s pranim vseho dobreho komunite do budoucna, Obycejny uzivatel RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 08.5.2025 Tak to je fakt ko… On dal na FB anketu jestli tu skupinu má zrušit jelikož už nemá sílu reagovat na negativní komentáře. |