![]() |
|
Youtube - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Youtube (/prispevek-youtube--4968) |
RE: Youtube - JiRo - 16.11.2024 @kvik: Ale tu variantu nových klíčů jsem uvedl až jako druhé řešení. První je ta aktualizace API. Tam to snad takový vopruz není. Úplně přesně jsem nepochopil, co se u tebe děje, ale napsal jsi: Citace:Teď vyhledává, ale když to video chci pustit, vyhodí akorát chybovou hlášku ´přihlaste se´. Ta aktulizace API, o které jsem psal, to je vlastně proces nového přihlášení. Zkoušel jsi tedy se v Youtube doplňku odhlásit a znova přihlásit? RE: Youtube - kvik - 16.11.2024 @JiRo: první je aktualizace API - vím. tím, že jsem psal, že mi to právě na těchto klíčích běhá v tom Androidu, tím jsem myslel krom toho, že jsou funkční, i to, že předpokládám, že jsou i aktuální. Respektive že je to vzalo a na základě toho, mě to i přihlásilo. Jinak přihlašenej nejsem. Jsem přihlášenej jenom skrze ty klíče. ale to na tom Androidu taky a tam to jede. A ani tam nemám to první ˇtlačítko´ na pozici odhlásit se ale přihlásit se. Takže se vlatně ani zkusit odhlásit a přihlásit znova asi nedokážu. (stejně tak na Androidu mám teď jenom přihlásit, a hraje to) Ale je asi pravda, že dřív, když mi to běhalo na CE, tam asi bylo odhlásit. Každopádně když jdu teda podle toho postupu, na který mě odkazuješ, nebo prostě vůbec kliknu na ´přihlásit se´, tak mi to vyhodí chybovou hlášku ´Login Exception: [400] invalid token no error message´ RE: Youtube - JiRo - 16.11.2024 @kvik: Volbu Odhlásit máš asi vypnutou, změníš to v nastavené doplňku Youtube, na stránce Složky. RE: Youtube - kvik - 16.11.2024 @JiRo: teď jsem se tam díval a zapnutou tam tu volbu mám. ale přesto se nezobrazuje. RE: Youtube - JiRo - 16.11.2024 @kvik: OK, takže jinak... Máš přístup do adresáře Kodi na Andoridu a můžeš z něj kopírovat soubory tak, abys je mohl použít (nakopírovat) do Kodi v CE? Nebo alespoň, můžeš se podívat do souboru v adresáři Kodi na Androidu a zobrazit si obsah vybraného souboru?
Pokud to ani teď nebude fungovat, tak já ti už víc neporadím. RE: Youtube - kvik - 16.11.2024 @JiRo: ok, zkusim. večer nebo zítra. teď už se k tomu zase nedostanu. každopádně díky! dám pak vědět. RE: Youtube - listener - 16.11.2024 (16.11.2024, 9:05)kvik Napsal(a): Vede mě k tomu procesor Amlogic S912. vyšší verze CE než 9 nepodporuje. a z 9.2.8 nebo možná 9.2.6 to tehdy snad byla jsem to downgradoval zpátky na 9.2.5, protože tam spousta věcí nefungovala. už si teď přesně nepamatuju, co všechno. pomohl tehdy downgrade a zakázat aktualizace. má to tak myslím spousta lidí s Amlogic S912.Já možná napíšu blbost, protože jsem nikdy žádný box neměl a možná to chápu úplně špatně. Ale proč tedy místo CE nenainstaluješ LibreELEC, ten S912 podporuje ? RE: Youtube - JiRo - 16.11.2024 @listener: Já myslím, že to blbost není. Máš pravdu, SoC S912 by LibreELEC podporovat měl. RE: Youtube - kvik - 16.11.2024 @listener: Po pravdě když jsem se před lety rozhodoval, na čem pojedu, bylo LE taky ve hře. Nakonec jsem ale, už ani nevim proč, zvolil CE. A LE jsem od té doby už vlastně nesledoval. Tak mě vůbec nenapadlo, že by LE S912 i nadále podporoval. Zajímavý tip. Díky. Netvrdím, že by se mi to teď hned chtělo všechno přeinstalovávat, s CE jsem jinak spokojený a už ho za ta léta tak nějak i docela znám. Ale do budoucna to možná dává smysl, tak třeba někdy vyzkouším. Díky! RE: Youtube - JiRo - 16.11.2024 @kvik: No, ono se to, při trošce šikovnosti, dá z CE na LE přesunout. Ne všechno, ale většina určitě. Dělal jsem to už několikrát. RE: Youtube - kvik - 16.11.2024 (16.11.2024, 21:43)JiRo Napsal(a): @kvik: No, ono se to, při trošce šikovnosti, dá z CE na LE přesunout. Ne všechno, ale většina určitě. Dělal jsem to už několikrát. aha. to zní zajímavě. jenom mě v mém případě děsí to ´při trošce šikovnosti´:) Nerad bych se v tom zase nějak hrozně zamotal. Můžeš ale aspoň lehce naznačit, co by to přesunutí zhruba obnášelo? RE: Youtube - ericek74 - 16.11.2024 @kvik:jen bych upozornil,ze na novych vydani LE nefungujou drivery na DVB!,ja to pouzivam jen jako satip(LE 9.2.8.15 LTS) RE: Youtube - kvik - 16.11.2024 (16.11.2024, 22:10)ericek74 Napsal(a): @kvik:jen bych upozornil,ze na novych vydani LE nefungujou drivery na DVB!,ja to pouzivam jen jako satip(LE 9.2.8.15 LTS) Ok. Díky za info. Jestli tomu ale dobře rozumím, tak to je problém pro někoho, kdo využívá třeba TVHeadend nebo něco takového, ne? Já z live TV používám akorát doplněk O2TV a k tomu asi drivery na DVB nepotřebuju, ne? Stejně tak na Youtube, Stream Cinemu.. , myslim, ne? RE: Youtube - ericek74 - 16.11.2024 @kvik:presne tak,jestli nepouzivas dvb s2,dvb t2-tak ti to muze byt jedno.vzdyt si to muzes vyzkouset,sezen sd kartu,nahraj image a otestuj,puvodni vzdy muzes vratit(teda jestli to nemas v nand-to uz si nepamatuji,jestli by slo z sd karty dalsi CE/LE) me si kiii-pro uz takhle chrochta pres 4roky bez zasahu(satip-tvheadend) RE: Youtube - kvik - 16.11.2024 (16.11.2024, 22:46)ericek74 Napsal(a): @kvik:presne tak,jestli nepouzivas dvb s2,dvb t2-tak ti to muze byt jedno.vzdyt si to muzes vyzkouset,sezen sd kartu,nahraj image a otestuj,puvodni vzdy muzes vratit(teda jestli to nemas v nand-to uz si nepamatuji,jestli by slo z sd karty dalsi CE/LE) to zní dobře. přesně tak. CE jedu z SD karty. RE: Youtube - JiRo - 16.11.2024 @kvik: Já jsem teď už mimo domov, ale až se v příštím týdnu vrátím (asi út), tak se k tomu můžeme vrátit a já ti to tu stručně popíšu. Pokud máš na CE (a budeš pak mít i na LE) přístup z nějakého PC (samba a SSH), měl by ten přenos celého Kodi z CE a jeho zprovoznění 1:1 na LE být záležitost pár nízkých desítek minut (10-20). Jak už jste si tu psali s @ericek74:, pokud investuješ do nové karty, bude ten přenos Kodi u CE na LE bezpečný, resp. budeš se k CE moci vrátit kdykoliv. Mezitím prosím vyzkoušej to Youtube na CE 9. Zajímalo by mě, jestli se ti to povede. RE: Youtube - kvik - 17.11.2024 @JiRo: přístup na CE z PC mám. až se vrátíš, úplně v klidu. nijak nespěchám. jak jsem psal na začátku, nevím ani, jak dlouho mi to už třeba nejelo, kdy jsem to pustil naposled. K tomu tvému postupu: nemůžu se teď bohužel vůbec dostat do toho androidu. Kdysi jsem si udělal na PC složky pro přístup, ale když jsem kdysi přeinstalovával comp, tak jsem si to udělal už jenom do CE a teď se vůbec nemůžu dopátrat toho, jak jsem to tehdy udělal:) Zkoušel jsem i jiný způsoby, ale nejsem se tam schopen probít. Budu to ještě zkoušet třeba večer.. Ale porovnat obsah těch složek momentálně nedokážu. V CE jsem to smazal, restartoval, nastavil a zkusil přihlásit. Tentokrát mi to teda už nabídlo ověření přes google device, tam jsem to udělal, potvrdilo mi to ´povedlo se! zařízení je připojeno´, nicméně při pokusu se přihlásit v doplňku mi to zase píše error - invalid client type. RE: Youtube - JiRo - 17.11.2024 @kvik: No, tak to je pokrok správným směrem, i když to zatím ke končenému úspěchu nevedlo. hláška error - invalid client type může znamenat mnohé, ale hodně pravděpodobné je to, že něco v těch klíčích nemáš správně. A pokud ti to v Kodi na Androidu funguje, tak by to mohlo být jen tím, že jsi něco při zadávání do Kodi (pokud jsi to zadával ručně) v CE popletl. Jinak si taky můžeš aktuální sadu klíčů ověřit přímo na Google na stránce https://console.cloud.google.com/. Možnost přenášet data z a do Androidu lze udělat mnoha způsoby, např. přes externí zařízení typu USB nebo vytvoření samba serveru v Andoid. Pokud to nejde kvůli restrikcím Android a ty to neumíš obejít, tak by vždy měl existovat způsob opačný, tzn. pomocí samba klient v Kodi zajistit z Kodi přístup k nějakému sdílenému místu u tebe na síti. Na NAS, na tvém PC, apod. To je možná to, co jsi už na Androidu dělal, a teď to nedokáže zopakovat. Je to celkem jednoduché. Základem je Přidat zdroj ve Správci souborů Kodi. Postup se může lišit podle verze Kodi, nastavení samba i samba verzí na straně Kodi i protistrany, které mohou komplikovat vyhledání sdílené složky na síti ve formuláři Vyhledat novou sílenou složku. Těch variant a možností je víc, co ale vždycky a v každé verzi Kodi i samby na obou stranách funguje, to je použít ruční zadání protistrany pomocí Přidat umístění v síti... Mimochodem, tady se ukazuje, proč je dobré snažit se používat aktuální releas Kodi, protože v těch, na rozdíl těch starších například funguje vyhledávání samba sdílení na síti i tehdy, pokud se používají samba verze 2 nebo 3. Je to proto, že samba klient v posledních verzích Kodi používá (volitelně, tzn. lze to i vypnout) WS-discovery. RE: Youtube - kvik - 17.11.2024 @JiRo: Klíče jsem samozřejmě vkládal kopírováním. Nejsem masochista, abych je přepisoval ručně:) Navíc v CE jsem je teď neměnil. jsou to pořád ty samý, se kterýma to celou dobu hrálo. Nově jsem je teď přidával do Androidu a tam to na ně jede. Ověření na Google stránce.. ok, kouknu na to. Možnosti přenosu.. jo, vím, že jich je víc. A přesně jak píšeš, měl jsem to přes umístění v síti. Ale nějak mi to teď nejde propojit. USB jsem ráno taky zkoušel, ale v tom androidu přes nějakej vnitřní prohlížeč ala total commander jsem vůbec nedohledal tu složku, abych jí překopíroval, vlastně ani prohlíd. Zkoušel jsem i WinSCP, přes kterej jsem tam kdysi taky lez a taky se mi teď nepodařilo vůbec připojit.. Až budu víc ve střehu, tak to ještě nějak vymyslim. Ale dneska už na to nemám. Náročnej den. Každopádně díky! RE: Youtube - JiRo - 18.11.2024 @kvik: Pokud tedy vyloučíme, že by klíče na Androidu a CE mohly být různé, tak pak se to dá s velkou pravděpodobností uzavřít tak, že problémy doplňku na CE jsou způsobené jeho starší verzí. A pak už v případě, že chceš HW zachovat, nic než přechod na LE a instalace aktuální verze doplňku nepomůže. |