XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - Dezra - 08.5.2025

Já tu  sice nejsem zase až takový nováček sice se nezapojuji do komentu ale to co se děje poslední dobou nad tím opravdu zůstává rozum stát .....lidská debilita nezná hranic a FB je takových idiotu plný opravdu je škoda že vše dobré musí kvůli hlouposti skončit

RE: Yet Another Webshare Plugin - pierres - 08.5.2025

(08.5.2025, 21:03)mibumi Napsal(a): Tak to je fakt ko…
On dal na FB anketu jestli tu skupinu má zrušit jelikož už nemá sílu reagovat na negativní komentáře.
To snad není možné 3 , to je fakt lopata když ty co měli negativní komenty vykopne a blokne a zbytek hloupých nymandu mu bude pochlebovat. Jak asi dopadne. Každopádně je to hnus. 90 procent lidí je kupa hoven co nestojí za řeč a chtějí jen konzumovat zadarmo bez zájmu a ohledu na to co a jak funguje.

RE: Yet Another Webshare Plugin - kolers - 08.5.2025

Edward Snowden měl alespoň ty koule ukázat svůj ksicht veřejně. Scc retard se bude schovávat za jeho portrét, ale podle mě podceňuje digitální stopy a že fb musí vše ukládat a dokumentovat, takže odměnu tomu kdo zjisti o koho se jedná… Trochu rozvíříme silu Dark Webu ne? Big Grin

RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 08.5.2025

Tak jsem asi od scc na FB dostal BAN. ?
Už se tam nedostanu. To ze by tu stránku opravdu zrušil a nebo ji změnil na soukromou asi nehrozí co ?

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 09.5.2025

........

RE: Yet Another Webshare Plugin - romain - 09.5.2025

Vypadá že skupinu zrušil, já mu tam teda dal taky slušnej kartáč hrdinovi z lidu..

RE: Yet Another Webshare Plugin - vladimir.domin - 09.5.2025

Skupina pořád funguje, ale asi udělal čistku, aby mu normálně myslící lidé nekazili výsledky v anketě....
Teď tam je 31% / 92 hlasů pro zrušení skupiny a 64% / 188 hlasů proti zrušení a 3% / 10 hlasů se zdržuje hlasování.

RE: Yet Another Webshare Plugin - mirodk188 - 09.5.2025

(09.5.2025, 7:44)vladimir.domin Napsal(a): Skupina pořád funguje, ale asi udělal čistku,....
tu anketu som videl aj ja a teda 188 ludi ktori su proti zruseniu su presne ti ktory si sami nevedia zaponut ani telku ale potrebuju aby im to niekto dopodrobna vysvetlil. Tiez som dostal v tej skupine ban  3 asi za moje vcerajsie prispevky ohladom tohto doplnku, mozno mu vadilo ze som mal viacej like ako on  2
Kazdopadne dakujem autorovi doplnu za skvelu pracu.

RE: Yet Another Webshare Plugin - romain - 09.5.2025

Mě snad připadá, že je to nějakej agent z warezia a snaží se rafinovaně o nějaký vnitřní rozklad když vidím reakci od Cache, kterého plně chápu, jelikož nechápu, že by někdo zjevně s nějakými znalostmi byl tak nebetyčně hloupý a zakládal obdobné skupiny.

RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 09.5.2025

(09.5.2025, 8:29)mirodk188 Napsal(a):
(09.5.2025, 7:44)vladimir.domin Napsal(a): tu anketu som videl aj ja a teda 188 ludi ktori su proti zruseniu su presne ti ktory si sami nevedia zaponut ani telku ale potrebuju aby im to niekto dopodrobna vysvetlil. Tiez som dostal v tej skupine ban  3 

Jo jo funguje pořád, ráno jsem si půjčil synův telefon a skupina je stále aktivní a moje včerejší komentáře k yawsp jsou pryč. Už jsou tam jen zase samé slunickove a děkovné komentáře.
Ja to fakt nechápu ze na to ma někdo žaludek. Dostat takovou sodu a potom si večer sednout projet komentáře, rozdat BANy a nesouhlasné komentáře smazat a jedeme dál další den čeká

RE: Yet Another Webshare Plugin - Dezra - 09.5.2025

(08.5.2025, 23:50)mibumi Napsal(a): Tak jsem asi od scc na FB dostal BAN. ?
Už se tam nedostanu. To ze by tu stránku opravdu zrušil a nebo ji změnil na soukromou asi nehrozí co ?

Nezrušil pořád funguje akorát si honí Ego a ty lamy  se mu tam klaní jako by doplňky dělal sám.....buď je to cílený a nebo je to opravdu takový idiot že si nevidí ani na špičku nosu.....pročítal jsme ty jeho názory a na to se nedá ani reagovat

RE: Yet Another Webshare Plugin - Mihoo - 09.5.2025

Už je hotovo, skupina a pán “Scc” je preč 1

RE: Yet Another Webshare Plugin - koubafire - 09.5.2025

Jak mu ji mohli sebrat, když to byla jeho skupina?

RE: Yet Another Webshare Plugin - Mihoo - 09.5.2025

(09.5.2025, 10:57)koubafire Napsal(a): Jak mu ji mohli sebrat, když to byla jeho skupina?

Ak mal nejaké primitívne heslo na tom svojom Scc profile, tak celkom ľahko

RE: Yet Another Webshare Plugin - koubafire - 09.5.2025

(09.5.2025, 11:00)Mihoo Napsal(a):
(09.5.2025, 10:57)koubafire Napsal(a): Jak mu ji mohli sebrat, když to byla jeho skupina?

Ak mal nejaké primitívne heslo na tom svojom Scc profile, tak celkom ľahko

Já už dnes bez two factor nedám ani ránu.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Sabiza - 09.5.2025

Tak ono je to víceméně jedno. Jedna skupina je pryč, další se objeví. A takhle bude koloběh života pokračovat dál. Bohužel.

RE: Yet Another Webshare Plugin - vladimir.domin - 09.5.2025

Napadlo mě, jestli to někomu nepřenechal. Psal tam, že mu i údajně někdo vyhrožoval  3

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 09.5.2025

Teď už je z toho iptv stránka, ale ti neznalí si tam píšou dále. Se divím, že je nezarazil ani nový název skupiny a jiný správce 3

RE: Yet Another Webshare Plugin - JanoHD - 09.5.2025

Tak milí kolegovci frajer sice dostal ban ale skupina existuje, neviem či ju on premenoval alebo len dakomu zobral skupinu a teraz tam bude hrotit jeho blbosti každopádne tak či onak, dobrá správa je to že príspevky už zmizli, otázne je či dáka opica sa nezačne opičiť ...

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 09.5.2025

Tu je