![]() |
|
Youtube - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Youtube (/prispevek-youtube--4968) |
RE: Youtube - kvik - 18.11.2024 @JiRo: To, co píšeš, zní samozřejmě logicky. Na druhou stranu kdyby se to stalo teď, že starší verze přestala teď fungovat - ať už CE nebo YT, postihlo by to asi víc uživatelů, protože předpokládám, nejsem poslední, kdo na týhle konfiguraci pořád jede. Tudíž by se to určitě někde na internetu, ať už na fóru tady nebo jinde, probíralo. A to se právě neděje. Proto mi tohle vysvětlení přijde dost nepravděpodobné a taky proto jsem se s tím obrátil sem. Ale samozřejmě všechno je možné. Nicméně myšlenka přechodu na LE mě vlastně baví. Až budu mít víc času, určitě to zkusim. Když mi pak někdy hodíš nějaký návod na ten přenos, budu rád. Jak jsem psal včera, nijak na to nespěchám. RE: Youtube - JiRo - 18.11.2024 @kvik: Ano, všechno je možné. Je třeba si uvědomit několik věcí.
No, tak zrovna dneska od rána do teď v Github jenom dva příspěvky , ale před pár dny jich bylo určitě víc jak 10.Hele, je možné, že existuje nějaká možnost, že by právě ta stará verze doplňku mohla fungovat, těch změn je tolik, že někdy se stane, že nová verze nefunguje, udělá se oprava a vydá se další verze a po čase se zjistá, že ta stará verze zase začala fungovat, ale už s ek ní nikdo většinou nevrátí. Také je možné, že např. po vygenerování nové verze klíčů by se to mohlo rozjet. Jiná věc je, že Google mám v aplikacích serverů Youtube několik časových zámků, takže se může stát, že něco nefunguje dnes, ale zítra fungovat bude, nebo že něco změníš a ono se to projeví až druhý den, atp. Tady tedy ono "všechno ke možné" platit klidně může. Ale je otázka, jak je to v případě právě tvého problému pravděpodobné. Já bych si tipnul, že moc ne. RE: Youtube - kvik - 18.11.2024 @JiRo: Ale jo, já ten tvůj verdikt opravdu nijak nerozporuju. A v podstatě přesně tohle, co píšeš, jsem tím mým všechno je možné myslel. Po změně Google hesla YT v Kodi nefunguje - rohlík39 - 02.12.2024 Dobrý den, nastal mi následný problém. Užívám na Kodi aplikaci You Tube ve verzi 7.0.9.2 společně s před lety vygenerovaným API klíčem. Dosud vše na kterémkoliv zařízení s Kodi vše bez problémů fungovalo. Nyní jsem byl nucen změnit přihlašovací heslo ke Google účtu. Od té chvíle přestala applikace YT v Kodi fungovat. Přihlášen sice jsem, ale při pokusu o přehrání jakéhopkoliv videa se nic nepřehraje, a na obrazovce se zobrazí hláška "UNKNOWN" a "Jednu nebo více položek se nepodařilo přehrát". Zkoušel jsem to jak na X96Max+, tak v Kodi na W10. Několikrát přeinstalováno. Výsledek stále stejný. Na TV samotné, v mobilu či ve webovém prohlížeči jde vše v YT korektně...Přihlašovací údaje mám stejné.Google návrat ke starému heslu neumožňuje.. Prosím o radu, kde může být problém. Děkuji. RE: Youtube - Ondřej - 02.12.2024 Ahoj, měl jsem stejný problém. Vyřešeno aktualiazci na 7.1.x Jen si z hlavy nezvpomenu z jakého repa to bylo. , ale vše funguje a nic jsem nemusel měnit. Jen jsem manuálne udělal aktualizaci a vše maká :-) Odepíšu večer.. RE: Po změně Google hesla YT v Kodi nefunguje - JiRo - 02.12.2024 @rohlík39: V Kodi repozitáři, ze kterého pravděpodobně doplněk instaluješ, je bohužel ještě starší verze doplňku. Dnes už existuje verze o mnoho novější. Jednu z nich přikládám, mně funguje, můžeš ji vyzkoušet i ty. RE: Youtube - rohlík39 - 02.12.2024 Díky, zkusím Díky moc, nová verze zafungovala. Že se to tak blbě střetlo zrovna se změnou hesla byla asi jen blbá náhoda. Ještě jednou díky a hezký den.
RE: Youtube - JiRo - 02.12.2024 Jinak těm, kteří doplněk Youtube využívají intenzivně a nedokáží se bez něj obejít, doporučuji sledovat jeho Github, případně rovnou stránku, na které jsou k diposzici všechny Releses, včetně těch unofficial, většinou i s přehledným change log-em a dalšími informacemi. Ony jsou ty změny v doplňku poměrně časté, většinou stejně časté, jako jsou změny v samotném Youtube. Není tajemstvím, že pro Youtube je tento a podobné doplňky trnem v oku, takže je předpoklad, že se někdy i snaží jejich funkci neustálými změnami narušovat. Neznamená to ale, instalovat si každou novou evrzi, která se na Github objeví. Já to např. dělám až v okamžiku, kdy mi ta, co mám nainstalovanou, přestane správně fungovat. Pak teprve začnu na Github pátrat co se děje a případně si pak odtud novou verzi stáhnu a nainstaluji. @rohlík39: No jo, no. Náhody se dějí, včetně těch blbých...
RE: Youtube - pnowak - 14.12.2024 Mně se doplněk YT vůbec nepodařilo rozběhat. Sice jsem podle popisu vyrobil API klíč na Google, ale to vždy skončí na chybě 401, že prostě login nefunguje. Vzhledem k tomu, jak se to pořád ser* a je to, jak tady vidím, neustálý boj se změnama, napadá mne jiné řešení: co prostě mít na média boxu třeba Linux a v něm Kodi a Youtube jet přes prohlížeč v Linuxu ? Sice to nebude jednotně v KODI všechno, ale co už... RE: Youtube - Tomik68 - 14.12.2024 @pnowak: Pro tebe bude nejjednodušší použít doplněk Duff You. Přehraje tak 90% videí z YouTube a nemusíš se trápit s API keys. RE: Youtube - pnowak - 14.12.2024 (14.12.2024, 16:43)Tomik68 Napsal(a): @pnowak: Pro tebe bude nejjednodušší použít doplněk Duff You. Přehraje tak 90% videí z YouTube a nemusíš se trápit s API keys. Což o to, já se s tím API klíčem klidně potrápím. Ale to by musel fungovat a Google by nesměl na tom pořád něco měnit... Marně hledám ten Duff You. V jednom repository uiž není a jiné nalezené odkazy už neexistují. Máš nějaký odkaz, kde se to dá pořídit teď? RE: Youtube - JiRo - 15.12.2024 @pnowak: Tak ono to s tím Google/Youtube vždy bude, z logiky věci, neverending story. Autor doplňku se snaží na to reagovat, bohužel ale, pro mne z nepochopitelných důvodů, se změny v doplňku do repozitáře Kodi promítají se značnou prodlevou. Osobně to řeším ruční instalcí verzí z Github, a tady na fóru v tomto tématu o takové situaci informovat. Co se týče autorizací pro Youtube API, tak jakkoliv je to proces trochu komplikovaný, a občas se i stává, že by vygenerované klíče nefungovaly, ale pokud se tak někdy stalo v minulosti, bylo to vždy vyřešeno v rámci nové verze doplňku. Aktuální verze, jak v repozitáři 7.0.9.2 (která má ale jiný problém), tak ta na Github 7.1.1.3 (která k dnešnímu dni funguje dobře), s autorizací v současné chvíli potíže nemá. Co se týče chyby 401, tak to je chyba, která by s velkou pravděpodobností mohla být způsobena špatně zadanými údaji v autorizačních údajích. Doporučuji to tedy zkontrolovat. Pokud jsi je zadával ručně, stát se to může. Podívej se na poslední 2-3 stránky tady v tom tématu, je tam toho o této problematice napsáno více. RE: Youtube - Tomik68 - 15.12.2024 @pnowak: Repo GTKing PHOENIX TEAM RE: Youtube - pnowak - 15.12.2024 Zkusil jsem znovu vyrobit API key v google dev konzoli atd... Stáhl jsem poslední aktuální std verzi z Githubu 7.1.1.6. A už to jede. Akorát se teda nepřihlásím ke Google účtu - to dvojí zadávání písmenných kódů přes google.com/device neprojde. Ale jede to: lze vyhledávat a přehrávat. Paráda. DÍKY ZA TIPY !!! RE: Youtube - JiRo - 15.12.2024 @pnowak: Nevím, jak jsi postupoval, ale já vždy doporučuji provádět pouze jeden zásah současně. V tvém případě, první zkontrolovat správné autorizační údaje (ideálně proti informacím z Google dev konzole), pak instalovat poslední verzi doplňku, následované odhlášením/přihlášením z účtu, a teprve, jako poslední, vytvoření nových autorizačních údjů. Ono to pak většinou může dát i další informace o tom, co se děje a kde může být další problém. Já např. autorizační údaje používám už od doby, kdy jsem si je poprvé před lety vytvořil a vždycky při problémech tak postupuji a zatím jsem je nikdy nemusel vytvářet znova. A ani už nemusím kontrolovat ty autorizační údaje, protože vím, že je v konfiguračním souboru doplňku mám správně, protože už před tím fungovaly. A pokud instaluji doplněk Youtube na nějakém dalším Kodi v domácnosti, tak tam ty údaje přenáším tak, že tam rovnou nakopíruji ten konfigurační soubor. No, ale důležité pro tuto chvíli je, že už ti to funguje... RE: Youtube - pnowak - 15.12.2024 APi keys jsem zadával zkopírováním z konzole Google přímo na web stránku KODI zařízení (Metoda 2 z tohoto popisu: https://github.com/anxdpanic/plugin.video.youtube/wiki/Personal-API-Keys ). Jinak po instalaci té verze z Githubu se mne doplněk po spuštění ptal na hromadu věcí. To ty předchozí instalované verze nedělaly. Youtube - corve - 29.12.2024 Zdravím všechny přítomné. Netuší někdo kde mám potvrdit tuhle hlášku?
RE: Youtube - czjav00 - 09.1.2025 Ahoj, zhruba od 22.12.2024 nefunguje Duff You. Jste na tom stejně? JaVe RE: Youtube - Tomik68 - 09.1.2025 @czjav00: Teď jsem na zkoušku nainstaloval a skutečně nefunguje. Nezbývá než jít do origo YouTube. RE: Youtube - czjav00 - 22.1.2025 (29.12.2024, 19:34)corve Napsal(a): Zdravím všechny přítomné. Netuší někdo kde mám potvrdit tuhle hlášku? Ahoj, zobrazuje se mi to také (CoreElec 20.5, YT plugin z repa 7.1.1.6). Mi pomohlo znova vybrat dané video a napodruhé se video začne přehrávat (v Subscriptions skupině/nabídce). V "Recommended" mi to včera vyskakovalo opakovaně a video nebylo možné spustit. JV |