![]() |
|
Magio Go Addon - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr) +--- Téma: Magio Go Addon (/prispevek-magio-go-addon) |
RE: Magio Go Addon - DANIK6 - 10.11.2021 Je plugin este funkcny pre Leiu 18.9? Po novej instalacii na Rpi3 sa mi ho nedari rozbehnut.. Hadze error ze mu chyba iptvsimple module: Kód: 2021-11-10 13:23:54.539 T:1799328640 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--Kód: 2021-11-10 13:23:54.364 T:1790935936 NOTICE: ADDON: pvr.iptvsimple v3.10.1.1 installedKód: 2021-11-10 13:23:54.363 T:1790935936 NOTICE: ADDON: inputstream.adaptive v2.4.8.1 installedNapada Vas kde moze byt problem? Dakujem. EDIT: nasiel som v historii funkcnu verziu: (04.1.2021, 16:35)rmich Napsal(a): https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-magio-go-addon?pid=97082#pid97082snad som trafil poslednu verziu pre Leiu. Asi by bolo dobre z repozitara odstranit povodnu uz nefuncknu verziu, ked ju uz autor nespravuje, idealne rovno nahradit tymito opravenymi verziami od @rmich. @rmich: Planujes upravit aj tuto verziu pre podporu FHD streamov? Dakujem. RE: Magio Go Addon - Tommys92101 - 23.11.2021 (09.11.2021, 21:49)mdzurov Napsal(a): Pozdravujem som tu nový. Uz tretí den skusam nainstalovat do kodi magio go, no nedari sa mi to. Mam verziu matrix 19.3 a magio som nasiel 2.20. Adon mi nainstaluje, ale nevytvorí mi playlist a dokonca mi nezoberie ani moj login na do magio go. Uz som z toho zúfalí. Pomôžte mi niekto prosím. Stiahol si si magio go 6 ako je pisane vyssie? RE: Magio Go Addon - ecumo - 26.12.2021 (31.10.2021, 11:40)pistabb Napsal(a): Prosim o radu, je mozne zablokovat vybrane kanaly? System/nastavenia/Pvr a televizia/vseobecne/ spravca kanalov Oznacit kanal; zrusit aktivne; a potvrdit RE: Magio Go Addon - idzor - 14.1.2022 Ahojte, používam T95 android box Magio addon 1.3.5, KODI 18.1 cez KD Player. Mám dva problémy, jeden je, že nejdú prehrať asi nejaké 3-4 programy - (spomínam si na Spektrum, Leo, ORF1) to znamená, že keď na ne prepnem vyhodí ma úplne z KD playera na úvodnú obrazovku, takže som ich musel vymazať zo zoznamu kanálov. Druhá vec je, že ak prepínam o viac ako jeden kanál naraz, takisto ma to vyhodí, ak prepnem po postupne jednom, je to ok. Nevie niekto poradiť v čom je chyba? RE: Magio Go Addon - Sorien - 12.2.2022 ospravedlnujem sa ale ako ste uz isto pochopili s vytvaranim doplnkov pre kodi som skoncil a na forum uz viac menej nechodim, magio go uz nemam predplatene rok mozno aj viac a neplanujem sa k tomu vratit, ak by niekto chcel pokracovat rad presuniem opravnenia na git repo... RE: Magio Go Addon - idzor - 13.2.2022 Ja len doplním, že už mi fungujú všetky TV stanice, zvláštne, no bez akehokoľvek zásahu to už funguje.
Magio Go Addon - jacksparow2 - 13.2.2022 Ja iba doplnim ze magio go na xboxe prestalo fungovat uplne. Na mobile ide normalne. Xbox aj fon matrix 19.3. RE: Magio Go Addon - tristohrmenych - 14.2.2022 No mne sa podarilo aspon zabezpecit stahovanie playlistu a EPG. Kanaly sa ale nedaju prehravat. Mozno to ma nieco spolocne s definovanim zariadenia OTT_ANDROID v kode. Prehravat vsak neviem ani jeden kanal. RE: Magio Go Addon - vawaver - 15.2.2022 Chcem sa spýtať či ešte vúbec existuje funkčná verzia tohto doplnku, ktorá ide normálne nainštalovať na PC? Mám Matrix 6 ale tá už nainštalovať nejde. Resp. či niekto nevyvíja doplnok ďalej po Sorienovi. RE: Magio Go Addon - papayova.simona@gmail.com - 20.2.2022 Viete mi prosim poradit? V kodi sledujem magio a pri prepinani číslami sa mi neda pouzit cislo 1. Ostane funguju, len jednotka nie. Neda sa navolit ani 21, 31 a pod., proste akekolvek cislo, ktore obsahuje 1. Skusala som viacero ovladacov, je to rovnako, takze ovladacom to nebude a pri sledovani v android aplikaciach ta jednotka normalne funguje. RE: Magio Go Addon - jacksparow2 - 28.2.2022 Chlapci zistil som ze cez doplnok TV Go playlist sa da pouzivat magio go ucet. Staci tam zadat svoj ucet a v Simple IPTV Cliente zadat cestu vygenerovaneho playlistu. Funguje to aj na xboxe matrix 19.3 co je v podstate nefunkcne kodi. Takze snad to niekomu pomoze. Magio Go Addon - Saros - 28.2.2022 Ano, ten doplněk je pro Magio i T-mobile RE: Magio Go Addon - vawaver - 28.2.2022 (28.2.2022, 16:08)jacksparow2 Napsal(a): Chlapci zistil som ze cez doplnok TV Go playlist sa da pouzivat magio go ucet. Staci tam zadat svoj ucet a v Simple IPTV Cliente zadat cestu vygenerovaneho playlistu. Funguje to aj na xboxe matrix 19.3 co je v podstate nefunkcne kodi. Takze snad to niekomu pomoze. Magio Go Addon - Saros - 28.2.2022 http://saros.wz.cz/repo/repository.saros-1.1.0.zip RE: Magio Go Addon - vawaver - 28.2.2022 @Saros: Ďakujem pekne za odkaz. RE: Magio Go Addon - jacksparow2 - 06.3.2022 Ahojte chlapci mam otazku. Alebo priamo tvorcu pluginu TV GO playlistu p. Sarosa. Nova verzia Magio Go benefit ma obmedzenie iba na pouzitie v mobile. Vedelo vy sa v tom doplnku pridat taka moznost ? Teraz tam je Tv a Stb. Dakujem Magio Go Addon - Saros - 06.3.2022 Asi by to nemel byt problem, jen to nespíš nebude v HD Magio Go Addon - Saros - 07.3.2022 @jacksparow2 Tak vyzkoušej novou verzi RE: Magio Go Addon - jacksparow2 - 07.3.2022 @Saros si PAN ! Vsetko funguje a vyzera ze aj v HD. Dakujem RE: Magio Go Addon - tristohrmenych - 09.3.2022 Takže konečne som sa k tomu scriptu dostal a sprevádzkoval ho. Funguje báječne!!! Kanály aj EPG fungujú parádne a dokonca v HD! Veľká vďaka @Saros: Jediný problém som mal s pridaním repa. Nechcelo mi Kodi 19.3 ho pridať, tak som stiahol ručne a aj script.chromecast na ktorom je tento script závislý. Po inštalácii nahodiť prihlasovacie údaje a prepnúť na ext. prehrávač aby Simple stream rozoznal playlist. Úplná bomba. |