![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - BlazingUFO - 09.5.2025 Mne príde že mu ju očividne šlohol nejaký scammer. Veď pozrite tie inzeráty čo tam dal s kontaktom na whatsup, tipujem že druhý krok bude hneď číslo kreditky
RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 09.5.2025 Lol.. tak ak mu to ukradli, tak je to este vetsi blb, nez sme mysleli ![]() Ak to nebolo cele cielene len aby nabral ludi a predal, tak s tym zacne zas s dalsou skupinou.. RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 09.5.2025 Nevíte někdo proč se mi teď vybavilo přísloví, že na každou svini se někde vaří voda.
RE: Yet Another Webshare Plugin - begi79 - 09.5.2025 Len aby nebol ako Hydra, jedna hlava dolu a dve sa inde vystrcia.. ale necha sa aj rovno strcia.
RE: Yet Another Webshare Plugin - shares - 09.5.2025 Já se snažím veřejně na FB skupinách nevyjadřovat, raději to zkouším PM, Ale jemu jsem napsal pár věcí ale chlapec na vše reagoval úplně stejně. On musí být velmi mladý a nerozumí co dělá nebo je prostě tak hloupý. A teď nevím co je horší. RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 09.5.2025 Jestli to nebyl záměr (skupinu s 1tis. sledujících prodat) a jen si neumí nastavit silné heslo, tak si docela pískám.
RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 09.5.2025 @cache: Dakujem za radu...na prvý šup
RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 09.5.2025 @karci78 i řazení od největšího jsi upravoval? V default to podle mě není ne? RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 09.5.2025 Nie...to je v nastaveniach...len pri dlhých názvoch som nevidel velkosť...takto mi to viac vyhovuje...ešte možno ak by tam bola medzera medzi názvom a velkosťou,poprípade pomlčka...ale to už je prkotina...takto je to ok... RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 09.5.2025 Podarilo sa mi tam podarilo vraziť podčiartnik takže už som max.spokojný.
RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 09.5.2025 @karci78: v těchto úpravách je pak problém při aktualizaci ne? Musíš vždy předělat daný kód? I když v tomhle případě aktualizace už nevyjde.
RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 09.5.2025 Preto som si to upravil sám,za pomoci autora. Ak by casom aj vyšla nejaká aktualizácia tak v novom depozitári o ktorom asi nebudem vedieť takze asi tak. RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 09.5.2025 To vypadá hodně pěkně. :) @karci78: díky za inspiraci. O kodovani vim uplne hovno ale pokud ctu kod tak z nej dokazu pochopit co se tam deje, tak z 10%. Díky AI jsem si to také přepsal. Snad s tím @cache: nemá problém. Nikam na FB to dávat stejně nehodlám :) RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 09.5.2025 Iste ze mi nevadi, ked si to upravujete akokolvek, o tom je opensource. Kedze sa situacia s tym panom a skupinou vyvinula trocha necakane, tak to mozno netipnem, len to necham nejaku dobu "vyhnit" (ci sa nevrati zas) a potom tieto napady mozme mergnut priamo do doplnku (napr. prehodenie tej velkosti na zaciatok ako prepinac v nastaveniach). .. a to uz som zacal robit pokusy s repozitarom chranenym heslom (kodi to ofic nepodporuje) :) RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 09.5.2025 @cache: to by bylo fajne, hele oni mu tu skupinu ukradli nejaky scammeri ![]() nechal bych to byt a pak to bude na tobe uz. Hele trosku se v tom hrabu a da se udelat aby se zobrazovaly vysledky podle velikosti a nasledne i podle dalsiho parametru? Treba size a pak recent? Podle me by to vyzadovalo asi dvojite nacteni pres API a pak az teprve souhrn vysledku. Nejsem koder tak me jen nasmeruj jestli je to totalni nesmysl a nebo si s tim muzu zkouset chvilicku hrat :) RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 09.5.2025 @Johnysko: Podle velikosti už to ale řadit umí.
RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 09.5.2025 @JiRo: ale ja se bavim o kombinovanem souhrnu vysledku hledani. Nejdrive velikost, pak recent. Oboje v jednom vysledku. Protoze to ze ten soubor je nejvetsi, jeste nemusi znamenat ze tam je souvislost s hledanou frazi. Jen takova myslenka. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 09.5.2025 @Johnysko: ak ma pamat neklame, sort aj strankovanie robi WS api, ak by si chcel dvojity sort, znamenalo by to, ze to najprv musi nacitat vsetky vysledky (t.j. vsetky podstranky) do pamate a nasledne znova presortovat v pamati.. To mi pride zbytocne komplikovane a dost neefektivne (popiera to zmysel strankovania). RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 09.5.2025 @cache: no nejspis mas pravdu, je videt proc nejsem koder
RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 09.5.2025 Tak na jednu stranu, pokud se omezí hledání jen na video soubory, tak se výrazně zkrátí seznam nalezených titulů. Taky by se teoreticky mohl omezit na nějakou velikost (počet záznamů ve vyhledaném seznamu). Ale když jsem to zkoušel při volání z Context Menu, tak mi ten limit délky seznamu nefungoval. Nicméně, pokud si pamatuji, tak jsem snad nikdy stránkovaný seznam nalezených výsledků neviděl. Takže by snad spojení dvou seznamů zas taková divočina být nemusela. Ale je tady jiný aspekt při spojování těch dvou seznamů. Asi by se taky dal dalším zpracováním těch dvou seznamů taky nějak vyřešit, ale kdo ví, jestli to má nějaký význam. Já si nemyslím, že to řazení s parametrem je nějak významné. Podle mě je to sestupné řazení podle data vložení soboru. A já v tom moc nevidím nějaký přínos. A stejně tak vidím možná problematické i to řazení podle velikosti. To mi totiž zase často dává horší (ve smyslu méně přehledné) výsledky. Nevím, jestli to platí obecně nebo to byla jen náhoda. Ale když jsem seznam neřadil, tak to vypadalo, že byly výsledky seřazeny podle relevance. Tzn. začínal-li název souboru hledaným řetězcem, byly ty záznamy ve výsledku hledání nahoře, ale pokud jsem výsledek řadil podle velikosti, mohy se propadnout někam dolů. A to ani nemluvím o tom, že ne vždy platí, že větší soubor znamená kvalitnější video. Tak jsem si to pro jistotu znova vyzkoušel na titulu Warfare. Jednou hledání bez řazení: ![]() a podruhé se sort=largest. ![]() možná by tomu pomohlo vkládat za hledaný titul i rok. |