![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - daciak - 11.5.2020 moje zkušenost: na PC se mi to podařilo celkem v pohodě na TV, ke ktere je pichnuta chytra krabice mě to nešlo, protože ikdyž jsem vložil USB s sarosovym repozitařem, sice souborovy manažer mi otevřel USB disk, ale v samotnem kodi se mi USB nepodařilo najít. Nevím proč ale nešlo. Tak jsem to udělal tak, že přez system-přidat zdroj jsem vepsal celou adresu http://saros.wz.cz/repo/repository.saros-1.0.0.zip a pak jsem z toho vyhledal a nainstaloval doplněk webshare. P.S.: kdyby mi někdo dokazal poradit jak otevřít v kodi USB bylo by to super. P.S.: díky saros děkuji RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Andrew88cz - 11.5.2020 Ahoj, když jsem to tu v rychlosti procital, tak pár lidí psalo, že jim nefunguje nějakým způsobem SC. Včera jsem zkoušel nastavit na svém android boxu tuto verzi kontextového menu, oba doplňky jsem úspěšně instaloval včetně vzhledu, ale byl problém v tom, že se mi ve Stream Cinema od Barona nezobrazili žádné nabídky jako např. Novinky, Novinky Dabing atd. Nakonec mi pomohlo doinstalovat doplněk Soubory Online a přihlásit se v něm na Webshare účet , poté vše fungovalo jak má. To jen pro info kdyby měl někdo podobný problém. Jinak díky moc za práci na tom doplňku! Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Saros - 11.5.2020 Ty nabídky se ti v SC zobrazí až po vyplnění jakýchkoliv přihlašovacích údajů na kr@.sk. Je to v návodu RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Andrew88cz - 11.5.2020 Na NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING jsem přihlášen, akorát mi to hlásilo, že nemám ověřenej mail, ale na mailu žádný potvrzení není, každopádně to úložiště NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING jsem vyplněn měl RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - namefar - 11.5.2020 Ahoj, jen potřebuji potvrdit moje domněnky. Když SC přestal fungovat, tak čekám jak se situace vyvine. Když to tady pročítám asi začínám chápat jak to (nově) funguje, jen prosím o potvrzení. Nainstaluji aktuální SC od barona z jeho repo. V doplňku SC se přihlásím na slovenskou Krásku, nemusím tam mít předplacené. (můžu i fake username:pass). Pak si nainstaluji tady toto kontextové menu. Seznam filmu, kategorie, novinky a jiné budu mít aktuální od bbarona (SC) ale při hledání filmu si v kontextovém menu vyberu hledat na webshare a dívám se ? Je to tak ? RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Andrew88cz - 11.5.2020 Přesně tak, alespoň tak to mám já nastaveno a funguje to akorát při vyhledávání je trošku složitější najít film v dané kvalitě a zda jde o titulky nebo dabing, ale to zvládneš.. Je to prostě jak kdybys to hledal na ulozto
RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - ufonaut - 11.5.2020 A podla vsetkeho musis mat este : doinstalovat doplnok Soubory Online a priihlásit se v nom na Webshare účet RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - kapitola - 11.5.2020 (11.5.2020, 7:46)beepee Napsal(a): @kapitola: Jen abyste si s Méďou rozuměli - vyplnil jsi ten login přímo v nastavení context.webshare a ne ve Stream Cinema? Ano vyplnil jsem jej ve webshare v konfiguraci po jeho instalaci. V původním pluginu jsem jej zkoušel nechat, smazat, nastavit pro slovenský hosting nějaký fake i nechat jej prázdný. RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - meda - 11.5.2020 @ufonaut: Od verze context.webshare-2.2.21 a výš, ale nejpozději od 2.2.30 už není potřeba mít doplněk Soubory OnLine. Aspoň tak mi to chodí, když SOL zkusmo zakážu (v informace o doplňku). Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Saros - 11.5.2020 Ano, v poslední verzi není potřeba Soubory Online, vyhledávání provádí už samotný doplněk. Přednostně ve starší databázi, pak až na webshare. Nově se taky přihlašovací údaje zadávají přímo v doplňku. V SC dáš jen fake na kr@.sk Vše zde v návodu!!! RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - beepee - 11.5.2020 (11.5.2020, 10:12)Saros Napsal(a): Přednostně ve starší databázi, pak až na webshare. No jo, a já furt přemýšlel, proč mi někdy vyskočí přímo výpis streamů na WS, a jindy tabulka s několika streamy a pod ní ještě "Vyhledat na WS". A ona to stará databáze...
RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - meda - 11.5.2020 (11.5.2020, 8:38)daciak Napsal(a): ...chytra krabice mě to nešlo, ... sice souborovy manažer mi otevřel USB disk, ale v samotnem kodi se mi USB nepodařilo najít....@daciak: A který souborový manager ti disk otevřel, ten Správce souborů co je v Kodi, nebo nějaký jiný? V Kodi ve Správci souborů jdi do Přidat Zdroj (procházet)>Kořenový adresář s.s.>Media (tam bys měl vidět disky) OK-potvrdit. Pojmenuj abys příště věděl. Ve správci souborů pak bude přímý přístup na media, která se připojí. Při instalaci Instalovat ze ZIP pak jdeš cestou do Media a proklepneš se k ZIP souboru. Povolit instalovat z neznámého zdroje (Systém, Doplňky). RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - greed - 11.5.2020 Zdarec, za mna uplne super vsteko, az na obcas nepochopitelne hladanie. the last dance s01e05 nenajde. https://prnt.sc/seka09 To ale nebude problem pluginu ale webshare kedze ani regulerne vyhladavanie ho nenajde. https://prnt.sc/sekcm3 Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Saros - 11.5.2020 Hodně toho je na ws pod jiným názvem. Není šance to dohledat. Muselo by to být uloženy v databázi pod určitým id. Mnohokrát zde zmíněno. RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - ppavl - 11.5.2020 Kontextové menu a vzhled Estuary Stream Cinema. Ahoj @Saros: šel by prosím doplněk upravit, aby se kontextové menu zobrazilo i pokud vybírám film ve vzhledu Estuary Stream Cinema? Nějaká starší verze to totiž uměla, tuším hned ta úplně první 0.0.1. Nyní, aby se objevilo modré kontextové menu u novější verzí (tuším od verze 2.0.0), tak musím vybírat film až v doplňku SC, ne ve vzhledu. Ve vzhledu Estuary Stream Cinema mi to kontextové menu chybí, ve starších verzí tam menu bylo pro Přehrajto i pro Webshare. ![]() Nabídka v 0.0.1 Nabídka 2.x.x RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - daciak - 11.5.2020 (11.5.2020, 10:23)meda Napsal(a): @daciak: A který souborový manager ti disk otevřel, ten Správce souborů co je v Kodi, nebo nějaký jiný?ne ten v kodi ne, tam pravě nenajde nic, Otevře se to v spravci souboru FileExplorer. V PC to jde normálně, v TV to nejde. Asi je to problém TVkrabičky. RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - libormich - 11.5.2020 A máš povolené Neznámé zdroje? RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - tominotr - 11.5.2020 Ahoj Saros mám úplně stejnej problém jako ppavl pár příspěvků nade mnou.Šlo by s tím prosím něco udělat.Jinak díky za super doplněk. RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Marek71 - 11.5.2020 @Saros: Super práce. Funguje to moc dobře na SC1, což byl asi hlavní záměr - obejít SK hosting a tahat to přímo z WS. Nefunguje to, pokud mám film v knihovně, chyba: Kód: RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - ffwalker - 11.5.2020 @Marek71 - mal som rovnaky problem. Riesenie popisal uz niekdo v streame vyssie - odinstalovat Webshare context, restart, nainstalovat verziu 2.2.3 zo saros repo (context.webshare-2.2.30.zip), zadat WS autentifikaciu a upgradnut doplnok na poslednu verziu. Zda sa, ze ked sa instaluje verzia 2.3.0 a vyssie chybaju nejake zavislosti(ktore boli v 2.2.30) |