XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 11.5.2025

Tak jsem si naivně myslel, že když jsem u @cache: v podpisu viděl novou adresu jeho repa, že to své rozhodnutí ohledně konce YAWSP vzal zpět a do nového repa na jiné adrese vrátil YAWSP. Bohužel se tak nestalo 12

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 11.5.2025

@mibumi: Tak ale zase alespoň víš, komu za to můžeš poděkovat.

RE: Yet Another Webshare Plugin - aarn - 11.5.2025

@mibumi: ani na tebe Valhalla nečeká.

(11.5.2025, 19:56)JiRo Napsal(a): @mibumi: Tak ale zase alespoň víš, komu za to můžeš poděkovat.
A to mi až to přestane fungovat pomůže jak ?
Jediný co vím na 100% že já to rozhodne nejsem .

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 11.5.2025

@mibumi: Proč ta hysterie? Funguje ti to? Funguje. Až ti to fungovat přestane, je pravdpěodoné, že to už nebude fungovat nikomu a nikdy.

RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 11.5.2025

Ta panika lidi co znali jen SCC je opravdu k smichu nekdy. My co jsme vyrostli na torrentech, stahovani jednoho filmu treba tyden kdyz nebyli seederi atp to bereme asi docela v klidu nebo nevim. Prijde mi, ze pro nektere lidi se zhroutil cely svet Big Grin

RE: Yet Another Webshare Plugin - Martin Plachta - 11.5.2025

1 je to dobou, li

@JiRo: Pokud bude příčinou zásah od WS tak máš asi pravdu, že to přestane chodit všem. Pokud to přestane chodit jen kvůli nové verzi Kodi , tak to je věc kterou @cache: vyřešit dokáže.

Chodí mi to protože sice neumím psát kód, ale baví mě se v tom vrtat.
Takže TMDB + tvoje contets menu se smart hledáním + YAWSP mě vyhovuje

@Johnysko: Torenty pravda mě minuly, ale filmy z linku z warforum.cz rozsekané na milion partu, které jsem musel sloučit a přes flasku dostat do televize jsem tahal už jako teenager
Nicméně k tomu už se fakt vracet nechci !!!

RE: Yet Another Webshare Plugin - koubafire - 11.5.2025

(11.5.2025, 20:58)mibumi Napsal(a): @Johnysko: Torenty pravda mě minuly, ale filmy z linku z warforum.cz rozsekané na milion partu, které jsem musel sloučit a přes flasku dostat do televize jsem tahal už jako teenager
Nicméně k tomu už se fakt vracet nechci !!!

Přesně to jsem říkal včera i dnes a mám to úplně stejně. Do pravěku už ne.

RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 12.5.2025

@Johnysko: Kokos, aka nostalgia ma chytila..

Ked spominas starych torrent harcovnikov, poznali ste niekto helevole?

https://web.archive.org/web/20060207075644/http://forum.helevole.com:80/

Povsimnite si mena na poslednych prispevkoch vpravo.. ;) Autor a majitel trackeru bol matkokubko a ked som sa stal pomocnym koderom a adminom, tak som sa z bezpecnostnych dovodov premenoval na MAFIAA.. To je doba..

Sry za offtopic.

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 12.5.2025

A to jsem si myslel, že jsem si v roce 1995 jako jeden z prvních v ČR poprvé osahal pořádně internet v plenkách 3
@cache: pěkně

@mibumi: repo som reorganizoval z viacero dovodov - chcel som odstrihnut staru skratku z webzdarma bez https, a dlho odkladanu upravu struktury, doteraz repo vyuzivalo raw pristup na github, ale odporucany je cez github pages (mensia zataz pre github servre, kedze pages su vzdy pregenerovane na statiku). Ludia co chapu si aktualizuju repo, ludia co netusia im prestalo fungovat. To neznamena ale ze uz je cas znova vratit veci na verejnost..

P.S. ludia co vedia co je git, maju stale k dispozicii vsetko..

RE: Yet Another Webshare Plugin - francuz - 12.5.2025

Bol som tiež členom helevole,ale len rádovým.Mal som tam nik tuším jankohraško.To boli teda časy.

RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 12.5.2025

Pěkné nostalgie, taky pánové rozjíždíte. Taky jsem si zavzpomínal slušných pár let zpět. :) Jen mě teda nějak minula ta cz scéna a bral jsem většinu ze zahraničí.

RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 12.5.2025

@koubafire: @predator.1: @francuz: @P1X3L: Pánové, jste silně OFF TOPIC. Založte si vzpomínkové téma ve spravné sekci. Toto téma se jmenuje YAWP.

RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 12.5.2025

@cache: chtěl jsem se zeptat zda máš možnost zjistit kolik lidi si tvoje předchozí repo obsahuji YAWSP stáhlo po tom scc udělal tu FB stránku?

RE: Yet Another Webshare Plugin - 10ital - 12.5.2025

zapoměli jste  na DC++ 7 to byly doby http://galy.szm.sk/CZHubListON.config

RE: Yet Another Webshare Plugin - gegy - 12.5.2025

Zdravím a rovnou se omlouvám, že vám možná naruším nostalgickou chvilku...

Jsem úplný amatér, co se týče Kodi, doplňků i celého programování.
Nesouhlasím s názorem, že by se nováčkům nemělo pomáhat, ale zároveň nesouhlasím ani s přístupem jednoho uživatele na Facebooku a jeho "komunistickým" postojem, že „všechno je všech“. Oba postoje jsou extrémy – ani jeden mi nepřijde správný.

Nelíbilo se mi ani přirovnání k pláži od autora doplňku. Na té pláži jsem byl – jo, pěkná, fajn… ale nakonec jsem se stejně vrátil do hotelu, kde byla elektřina a teplá voda. A udělal to i Leo – protože je to prostě pohodlnější.

Ať nejsem úplně off-topic:
Díky tomu, že jsem si četl některá vlákna tady na fóru, se mi podařilo upravit doplněk YAWsP tak, aby se zobrazovala velikost souboru před názvem, jak o tom psal Karci78. Navíc to mám i barevně odlišené – jo, zvládl jsem to!

Zkoušel jsem také fork, na který upozornil Cache v příspěvku č. 178 (mimochodem, netuším, proč je cenzurovaný?). Pokud sledujete hodně seriálů, je to super! Sice vybere natvrdo jen jeden soubor (nelze vybírat ze seznamu), ale pokud nejste extra nároční, funguje to fajn.

Prosím, nebuďte tak zapšklí. Vždyť i vy jste s Kodi nebo programováním museli nějak začínat.

Yet Another Webshare Plugin - Karpi - 12.5.2025

100% souhlas!

@mibumi: nie, nijako som stahovanie nesledoval, navyse kopec ludi si to urcite instalovalo zo zipov, ktore tam nahral

@gegy: problem s novacikmi - hlavne co sa tyka IT zalezitosti - ja vidim v tom, ze ludia zacinaju byt lenivy, vyslovene ocakavaju, ze dostanu step-by-step postup na vsetko, bez toho aby museli co i len trosinku chapat co robia, navyse su schopny podobnu otazku dat niekolko krat denne, bez ohladu na to, ci bola alebo nebola zodpovedana. Ochota nieco si nastudovat a pochopit je proste nulova, ludia sa stavaju cisto konzumentami.

Ale zaroven to plati len pri IT, nemam dojem, ze sa podobne deje ja neviem, napriklad pri autach. Ze ako clovek, co nikdy sam neopravoval auto, maximalne sam dolial vodu do ostrekovacov, teraz pridem na nejake forum a budem cakat, ze mi niekto vysvetli, ako si sam ja neviem, napriklad vymenit tlmice a krok za krokom, ze co kde mam povolit, odmontovat, odsunut, ...

Vsetka cest, ze si si to zvladol upravit sam, aspon vidis ze to nieje raketova veda a da sa to zistit a naucit. Ja ked som objavil kodi a zacal sa zaujimat o doplnky, tak som si precial kopec veci na fore tu, na oficialnom, smiroval v inych doplnkoch a podobne, pytal som sa az ked som sa fakt niekde zasekol, alebo som nechapal preco a ako..

Tu navstevu tej plaze mozem zavidiet, podstata prirovnania ale nebola o pohodlnosti, ale o tom, ze teraz sa tam snazia dostat tisice ludi a koli tomu bola znicena a zatvorena, aby sa obnovila.. ostatne zas sa ma tusim uzatvarat. A predpokladam, ze nikto nechce, aby v sucasnej situacii bolo ulozisko donutene vypnut vyhladavanie.

P.S. cenzurovany je ten link mnou a preto, co sa vtedy dialo a aby som v principe nerobil to iste, co vadilo mne, t.j. nasmeroval na jeho fork mrte ludi.