![]() |
|
Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: Obecná diskuse (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-obecna-diskuse) +--- Fórum: Chyby, návrhy, zlepšení, podpora (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-chyby-navrhy-zlepseni-podpora) +--- Téma: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim (/prispevek-navrhy-napady-na-nove-kategorie-a-diskuse-k-nim) |
RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - XBMC-Kodi - 07.2.2016 Máte pravdu, že je na čase začít konkrétní témata rozdělovat do subkategorií. Nějaký další konkrétní návrh? RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - XBMC-Kodi - 29.2.2016 Na přání byla založena nová kategorie v Kodi Doplňků s názvem Programy a hry. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - PepikBerry - 14.3.2016 Nechce nekdo zalozit tema "Zajimave programy/doplnky pro KODI"? Z obrazku na foru obcas vidim, ze mate dost doplnku, o kterych ani nevim, takze kdyby se chtel nekdo podelit. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - S474N - 14.3.2016 A neni lepsi tohle rovnou cpat do patricnych temat?
RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - PepikBerry - 15.3.2016 Je ale prislusne tema zatim neni, ne? Ja bych ho zalozil, ale nemam zadny zajimavy doplnek :) RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - S474N - 15.3.2016 No ja to myslel tak, ze kdyz to bude video doplnek, tak do kategorie Video. A tak proste
RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - PepikBerry - 15.3.2016 Ja prave myslel, spis ty programy - zrovna jako ted Rossi D delal navod na keymap editor. Ale je to jen navrh, proto jse to psal sem. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - Dottore - 01.4.2016 Ahoj. Mám návrh na rozšírenie sekcie HW o TV a podkategórie philips a sony. Je nás kopa, a niekedy by sme poriesili problémy, ktoré sú hlavne o systéme v tv. Dík RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - ros - 01.4.2016 Tak,pokud by taková kategorie vznikla,bylo by třeba přidat i podkategorie Samsung a LG. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - Rossi D - 01.4.2016 Tak dle mne by stačilo pouze rozšířit "KODI - hardware" o podsložku "HW - TV" a zde si ony další podkategorie dle značek TV založí sami uživatelé ne? Podobně jako jsem založil v "OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ" podkategorie "Zajímavé tipy xxx"
RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - matchboxx - 08.4.2016 Cim vic to budete delit, tim vice to bude neprehlednejsi cim mene temat tim lepe, a kdyz uz je potreba zvolit spravny a vystizny nadpis a take pripadne naucit se pouzivat tlacitko hledat a strejdu googla. Stejne se to vse opakuje porad dokola :-) RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - S474N - 08.4.2016 Vidim to stejne jako tady matchboxx. Kdyz bude vis temat k jedne veci, tak se to da preci rozdelit. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - creck - 09.4.2016 Chtel bych se zeptat, jde nejak v tematu zobrazit pouze nove odpovedi ? Nebo ze po kliknuti to skoci na posledni ctenou odpoved. Co jsem vysledoval tady, tak jde pouze zobrazit nove odpovedi, ale to ukaze cele temata. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - PepikBerry - 09.4.2016 Kdyz si das tema do sledovanych a pribude nova odpoved v tematu, prijde ti SZ s odkazem. Presne na cast, kterou jsi jeste necetl. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - S474N - 09.4.2016 Tohle me taky kapku stve, ze to jednoznacne nezobrazuje jako treba v phpBB. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - Petrvald - 10.4.2016 Měl bych návrh na založení kategorie "Aplikace na chytré telefony". Nějak nechápu proč jsou tyto věci schovány pod operačním systémem. Nedávno jsem tam náhodou objevil popis aplikace Kore a Yatse , ale ani ve snu by mě nenapadlo je tam hledat. Jedná se přece o aplikace, nikoliv OS navíc je lze využít na různých systémech na něchž běží Kodi ??? RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - S474N - 10.4.2016 Budu se vracet k tomu, co jsme napsali vejs - je nesmysl tu mit milion kategorii. Je snad logicke, ze v kategorii watchOS asi nebude instalace Kodi do hodinek, ale prave SOFTWARE. Stejne tak v sekci Android najdes to, cos psal. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - Petrvald - 10.4.2016 S474N: mě to až tak logické nepřišlo a opravdu jsem si myslel že se jedná o systémy na kterých běží Kodi, takže jsem tam aplikace nehledal..... Milion kategorií tu snad nikdy nebude to by zde musel být jinej cvrkot, ale kolem stovky by snad mohlo
RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - meda - 11.4.2016 Celý web se jmenuje XBMC-Kodi. Takže já vidím kategorie odvozené od toho, na čem Kodi běhá (HW, díly, novinky v obchodech), jak lze HW propojit (HW periferie), na jakých systémech lze Kodi instalovat/spouštět (OS, instalace), pak kategorie odvozené od menu samotného Kodi a jeho doplňků, systémového nastavení Kodi. A možná kategorie jako Návody a Pomoc a Nápady/vylepšení. Pak bych to už moc od shora nevětvil, pod základními názvy by se ta ostatní témata měla vejít/rozvětvit. Taky by mohl do správného větvení zasáhnout Admin a občas upravit. RE: Návrhy, nápady na nové kategorie a diskuse k nim - S474N - 11.4.2016 meda: a kde ti presne co prijde nelogicke nebo spatne? Ja sam pouzivam dost tlacitko "Report", takze klidne taky zacni pouzivat.
|