![]() |
|
Sosáč 2 verze - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +---- Fórum: Sosáč (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-sosac) +---- Téma: Sosáč 2 verze (/prispevek-sosac-2-verze) |
RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 23.5.2025 @meda: Jo jo, je to tak, jak píšeš. Ona tato "nevyžádaná vlastnost" patrně stojí za tím, proč vznikl ten skin. A přitom to šlo udělat jednak jako vlastnost volitelnou a jednak tak, aby to s ní či bez, podle prání uzivatele, fungovalo i s jakýmkoliv skinem. RE: Sosáč 2 verze - Zapa - 23.5.2025 Naprosto souhlasím s JiRo i meda přepínání na vynuceným skinu je i pro mě také prasárna. Navíc u Sosáč 2 co jsem testnul je výrazně pomalejší stahování než u upraveného Sosac 2.1.3 v kterém nyní bezproblémově fungují i knihovny a nevynucuje změnu skinu. RE: Sosáč 2 verze - meda - 23.5.2025 @Zapa: Upravenou verzi 2.1.3 neznám, ale omezení rychlosti zrejmě sloužilo jako fair-balancing vytěžování serveru. @JiRo: A to sis vlastně sám vymyslel zadaní pro settings.
RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 23.5.2025 @meda: No, to určitě...
RE: Sosáč 2 verze - Aladar - 23.5.2025 Taky jsem si s tim zacal hrat a upravil jsem to, aby tam nebyl ten skin a postupne z toho vyhodil ty veci co nepotrebuji a chtel jsem tam dostat trakt aspon pres plugin.. dokazal jsem podle nazvu stahnout IMDB iD ,ale uz se mi nepodaril scrobble, takze jsem to zavrhnul neni toho casu. Jeste by bylo idealni tam mit u nazvu podle abecedy A a pak na vyber AA, AB, AC atd. at clovek toho nemusi prochazet mraky, kdyz nechce pouzivat hledani. RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 23.5.2025 @Aladar: Ty výběry A, AA, ..., to musí mít podporu na backendu a v jeho api. Tohle jen úpravou pluginu nevyřešíš. RE: Sosáč 2 verze - Aladar - 23.5.2025 @JiRo: Diky, tak aspon s tim nemusim travit cas. Skoda, ze k tomu api neni nikde dokumentace, aby se clovek mohl podivat co vsechno by slo... RE: Sosáč 2 verze - widleboy - 25.5.2025 (23.5.2025, 16:04)JiRo Napsal(a): @meda: Jo jo, je to tak, jak píšeš. Ona tato "nevyžádaná vlastnost" patrně stojí za tím, proč vznikl ten skin. A přitom to šlo udělat jednak jako vlastnost volitelnou a jednak tak, aby to s ní či bez, podle prání uzivatele, fungovalo i s jakýmkoliv skinem. Ahoj, tak jsem si myslel, že skin strčím do extras v pluginu pod stejným názvem, addon id jsem dal stejné a stejně jsem se původního nezbavil, kde dělám chybu? Edit 25.5.2025: tak v PC se mi to povedlo, ale mám box Tesla a tam mě nepustí do vývojáře, tak bych to tam potřeboval nahrnout najednou. Edit 26.5.2025: v PC jsem si dal celý "plugin.video.sosac-2" do vs code, vyhledal vše "skin" a vyndal, smazal složku extras, funguje to, ale stále se vrací typ zobrazení Stěna ikon a já bych chtěl Široký seznam Edit 28.5.2025: dnes jsem ještě z pluginu odebral vše, co obsahuje "xbmc.executebuiltin("Container.SetViewMode", v pluginu jsou totiž odkazy na VievMody, které jsou jen v jejich skinu, vypadá to že to funguje Edit 2.6.2025: tak bohužel historie se nezobrazuje zde ke stažení RE: Sosáč 2 verze - lukas.b - 12.6.2025 Ahoj, všiml jsem si jedné věci. U staré verze (1.4.1) se na filmy dostanu zdarma, a na nové (3.x) se musím zaregistrovat a platit. Jsou tam nějaké rozdíly? Díky RE: Sosáč 2 verze - jnvk2486 - 12.6.2025 Opravdu ti to hraje déle než 5, 10 minut? RE: Sosáč 2 verze - lukas.b - 12.6.2025 Je pravda, nainstaloval, pustil testovací a fungovalo. Po 5 min jsem nezkoušel ?. Ale teď se zeptám, na jaký účet se musím registrovat. Abych mohl používat starý a nový plugin? RE: Sosáč 2 verze - jnvk2486 - 12.6.2025 Nevím přesně, hledej, někde to tu je . RE: Sosáč 2 verze - artie031 - 13.6.2025 (25.5.2025, 15:16)widleboy Napsal(a):(23.5.2025, 16:04)JiRo Napsal(a): @meda: Jo jo, je to tak, jak píšeš. Ona tato "nevyžádaná vlastnost" patrně stojí za tím, proč vznikl ten skin. A přitom to šlo udělat jednak jako vlastnost volitelnou a jednak tak, aby to s ní či bez, podle prání uzivatele, fungovalo i s jakýmkoliv skinem. RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 13.6.2025 @widleboy: V pluginu Plugin Sosac 2 je několik špeků. Z těch zásadních první je závislost na jejich verzi skinu. To se dá obejít celkem snadno, to jsi už dokázal. Stejně jako druhá, explicitní volba viewtype. Třetí je vazba na druhý backend server, resp. to k čemu ji to celé řešení používá. Historie sledování je ukládána na tento server. Patrně jsi při svých úpravách tuhle funkci zrušil nebo nějak ovlivnil. V tomto bodě jsou úpravy Sosac 2 už trochu složitější, protože záleží na tom, jestli chceš na backend server ty informace posílat nebo ne. A tady už asi nevystačíš s prohledáváním kódu editorem. Pro obě varianty se to vyřešit dá, ale je to už trochu víc programování a také znalostí o tom, jak Kodi funguje. Já jsem při mém řešení bez problémů a rychle vyřešil ty první dva špeky a začal si připravovat řešení na ten třetí, ale nakonec jsem šel jinou cestou. Ze Sosáče využívám jen ten interface na server Streamuj.tv a funkci hledání, které jsem integroval do Kodi jako další zdroj. A většinu dalších funkcí mám řešenou pomocí nativních funkcí Kodi, jeho knihovny a běžných skinů. Žádné monstrózní pluginy, každý s trochu jinou množinou funkcí a jinak konstruovaných seznamů. RE: Sosáč 2 verze - babouk - 30.7.2025 (01.5.2025, 23:28)Ankroth Napsal(a): Nutnost používat výhradně skin Esturay-Sosac je omezující. S tímto skinem funguje na sosac 3.xx funguje na 100%. Ale na druhou stranu sosac v 3.1.0 plně nahrazuje zrušený Stream cinema community a to je pro mne důležitější. RE: Sosáč 2 verze - vladimir54 - 10.8.2025 ahoj, nainštaloval som sosač v2, všetko funguje OK. Nie som ale spokojný so spôsobom vyhľadavania titulov, kde je pevne nastavené stránkovanie na 100 titulov na stránku a potom môže trvať dosť dlho, kým sa preklikám k hľadanemu titulu. Vedel by mi niekto poradiť, či je nejakým spôsobom možné zrušiť stránkovanie alebo aspoň zvýšiť napr. na 500 titulov na stránku? Samozrejme, môžem dať hľadať presný názov, ale to mi príde tiež také nepraktické (možnosť omylu v zapise , atď). Alebo existuje spôsob, ako dosiahnuť nekonečné rolovanie, ale tak, aby sa ďalšie položky načítali až po dosiahnutí 100. položky? RE: Sosáč 2 verze - atirage21 - 04.9.2025 Doplnok reaguje rychlo v 32 bitovych systemoch, ale je strasne pomaly v 64 bitovych systemoch. RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 04.9.2025 @atirage21: No nevím, to je zajímavé tvrzení. Na 64 bit mně funguje celkem očekávaně. Co je pro tebe "strašně pomalu"? Mně se každý seznam načte tak za 1-2 vteřiny. RE: Sosáč 2 verze - predator.1 - 05.9.2025 V DOSu jede jako raketa RE: Sosáč 2 verze - atirage21 - 05.9.2025 Ja som to skusal cez 64bitovy coreelec 22 no a je to otrasne pomale. Nacitava sa 3 minuty a nie 3 sekundy. |