![]() |
|
[SMAZÁNO] StreamujTo add-on - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on (/prispevek-smazano-streamujto-add-on) Stran:
1
2
|
RE: StreamujTo add-on - peta.nek - 01.6.2025 Shanet pomoc a kdyz je nekdo ochotny pomoct, tak ho vyhodit, protoze uz ma dost co nabizeji pomoc ?¿ RE: StreamujTo add-on - smazany-uzivatel-21 - 02.6.2025 Tam jeste nekdo zustal na tom DC. Ja odesel asi den dva nazpatek a tam se vubec nic nedelo. Vsak mu pomahalo x lidi. To je az vtipny kazdopadne tusim, ze tam nakonec skonci sam
RE: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on - meda - 03.6.2025 Takže ukončení tématu [SMAZÁNO] StreamujTo add-on Škoda, že @Lukas9482: nemá koule napsat sem vysvětlení svého činu, jako třeba "Dopněk nepřinesl nic nového proti jiným vyhledávačům názvů" ...nebo "Stahuji se z veřejné šedé zóny, protože způsob dotazování na názvy by způsobil DDoS" ...atp. RE: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on - vladimir.domin - 03.6.2025 Mě to přijde, že potřeboval pomoc a když se mu pomoci dostalo, tak dělá mrtvého brouka.... Na to, že tu je od 10/2021 by mohl vědět, jak se má chovat v komunitě... RE: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on - beepee - 03.6.2025 No na svém DC má k tomu určité vyjádření i s omluvou. Asi by bylo vhodné, aby ho dal i sem, což já za něj dělat nebudu. Bohužel tam nepřijímá SZ. RE: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on - JiRo - 05.6.2025 Ono je to těžké. Po těch zkušenostech z poslední doby se tady často ozývají hlasy, že takové "hot" doplňky nemají být pro každého, a když to tak nakonec někdo udělá, dostane za to bídu. Jasně, je to proto, že každý, kdo se nad tím pozastavuje, si myslí, že právě on není ten "každý". A jestli se zachoval korektně či nikoliv, to už je jen věc subjektivního názoru a osobního nastavení. Tak z toho nedělejte zbytečnou kauzu. Na druhou stranu, slušelo by se, kdyby místo pouhého smazání úvodního příspěvku tématu k tomu @Lukas9482: pár slov napsal. Takhle to vypadá hodně dětinsky... RE: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on - Lukas9482 - 06.6.2025 Posílám poslední oznámení z Discord serveru: **Vyjádření k aktuální situaci ohledně add-onu: ** Když jsem napsal první verzi addonu ani mě nenapadlo že by to mohlo dojít až sem, no a pak ten "skvělý" nápad zveřejnit ho… Naštěstí tady byl někdo kdo mě včas zarazil. Každopádně teď se rozmýšlím nad budoucností tohoto add-onu. Vím že tady je spousta lidí kteří mají jiné (a většinou i lepší) řešení ať už z Webshare nebo odjinud, pak tady jsou ale i lidi kteří docela nemají ponětí jak co funguje (což já taky určitou dobu úplně nechápal), no co. Vlastně toho i lituji, ne toho vývoje ale toho co se stalo okolo něho. I když jsem poznal hromadu skvělých lidí kteří mi pomáhali ať už se samotným vývojem, nebo s tím okolo. Add-on bych rád zveřejnil, ale vzhledem k tomu že aktuálně není žádným způsobem zabezpečený nepřipadá v úvahu. Kdyby tady byl někdo kdo by moji práci mohl dokončit bylo by to super, jenže ovšem tohle je poměrně velké riziko vzhledem k tomu že by se doplněk dostat na veřejnost. Aktuálně to nevidím tak že by add-on mohl někdy v blízké době vyjít na veřejnost, na to teď nemám jaksi čas a už ani sílu. *Což dost pravděpodobně znamená konec tohoto projektu?* Ne tak docela, protože bych chtěl dotáhnout funkčnost add-onu na co nejvyšší možnou úrovni. Ale tohle spíš znamená konec jakékoliv snahy add-on zveřejnit. *Takže o co tady vlastně všechno šlo?* No, jak jsem zmínil… Původně jsem chtěl doplněk zveřejnit hned díky bohu se tak nestalo. Pak jsem se snažil najít způsob jak doplněk zabezpečit, tak aby tady možnost zamezit jeho používání. V žádném případě jsem nechtěl nikoho tahat za nos, vím že to všechno může vypadat jakkoliv. Opravdu se omlouvám za to co tady všechno všude vzniklo. A děkuji všem co se snažili jakkoliv pomoct. Díky patří zejména <@920647818484514857> <@706737711024701460> @johnysko. <@484687290325663764> …a dalším. * Případný hate, poznámky atd. přijímám a je mi opravdu líto co jsem způsobil. Když tak <#1374461717295267913> RE: [SMAZÁNO] StreamujTo add-on - meda - 06.6.2025 Povzdech "Díky bohu" vidím někde jinde. Zaprvé riziko vynesení přistupu do WS, zadruhé zklamání uživatele, ze má sice výběr nazvů titulů pod nosem ale výsledek hledání je jen to, co zvládne webovým prohlížečem. |