![]() |
|
IPrima - Roman Smolka - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: IPrima - Roman Smolka (/prispevek-iprima-roman-smolka) |
RE: IPrima - Roman Smolka - karelkejnice - 22.10.2020 Poslední nové díly ,,Slunečné,, sleduji na -Soubory online-Websshare-nic mě tam neškube-Android-samozřejmě tam nejsou všechny díly seriálu-ale vždy tam přidají ten nový. RE: IPrima - Roman Smolka - Alesn - 22.10.2020 Posledni dili nejdou prehrat chyba server neodpovida spravne dil 48,46 testnut jede normalne. Prehrano na coreelec posledni verze cpu nejakej amlogic s905. RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 09.11.2020 @Alesn: Příčina je, že u některých pořadů (např. Slunečná) nabízí Prima nejnovější díly v předpremiéře uživatelům s předplatným. Proto nešly přehrát, jelikož doplněk umí přehrávat pouze volně přístupná videa. Právě jsem zveřejnil novou verzi, kde už se tyto epizody v seznamu nezobrazují a je opraveno stránkování (issue). + Přidány podsekce Nejsledovanější a Naposledy odvysílané v sekci Pořady a seriály IPrima - Roman Smolka - tomascrayfish - 11.1.2021 Moc děkuji za práci na doplňku. Bohužel se mi na KODI Leia 18.9 (RPI2) dnes nepodařilo otevřít a přehrát žádný pořad (na novém ani starém doplňku). KODI vrací hlášku o nesprávné komunikaci se serverem. Máte někdo podobné problémy? RE: IPrima - Roman Smolka - pesha - 12.1.2021 Zaznamenal jsem problém, že nejdou přehrát nové ani starší díly pořadu Prostřeno!, nevíte, v čem může být problém? Děkuji. Verze doplňku je 1.2.0. RE: IPrima - Roman Smolka - aafroman - 12.1.2021 Ano, videa se nepřehrají (hláška: server neodpovídá správně), verze 1.2.0. Kodi 18.9 pro Win10 a Android. RE: IPrima - Roman Smolka - YahooMan - 12.1.2021 Teď jsem zkoušel Autosalon a bez problému. Verze 1.2.0., Kodi 18.9, Windows 10. Edit: Prostřeno! nefunguje - server neodpovídá správně. IPrima - Roman Smolka - tomascrayfish - 12.1.2021 Já jsem včera zkoušel Prostřeno, Rebecca Martinsson, REPLAY a všechno s výsledkem "Server neodpovídá správně).Doplněk verze 1.2.0, Kodi 18.9, RPI2 RE: IPrima - Roman Smolka - Fakultak - 12.1.2021 Doplněk do minulého týdne fungoval báječně, velké díky autorovi. Nyní Prima na některé pořady vyžaduje registraci, volně je pak nelze přehrát ani v prohlížeči, když není uživatel přihlášen, odzkoušeno např. na NCIS. Nejedná se o předpremiéru, ale o již odvysílané díly. Stačí se však zaregistrovat a pak lze pořad zdarma v prohlížeči přehrát. Nevím, jak moc to mají chráněné - bylo by možné do doplňku doplnit jméno (mail) uživatele a heslo, aby se doplněk hlásil stejně jako web prohlížeč? RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 12.1.2021 Podle informace kolegy https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-prima-play?pid=97287#pid97287 nefunguje něco ani v HbbTV, takže chyby/změny ve webovém zdroji. RE: IPrima - Roman Smolka - stk999 - 13.1.2021 ahoj šlo by přidat seriál sestřičky nejsou tam celé díly jen bonusová videa.(( díky RE: IPrima - Roman Smolka - to.tak - 14.1.2021 meda: Já myslím, že chyba bude v tom požadavku na registraci. Bez ní to nespustí ani v hbbtv. RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 14.1.2021 Je to přesně tak, jak píše @meda a @to.tak: Prima nově pro přehrání většiny pořadů z archivu požaduje registraci. Bez platného tokenu server vrací chybu. Pokusím se to v příštích dnech rozchodit a přidat do doplňku přihlašování. RE: IPrima - Roman Smolka - krtekkazatel - 19.1.2021 jak to vypada pujde to obejit nebo ne? RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 21.1.2021 Právě testuji novou verzi s přihlašováním. Pokud bude vše ok, zítra pošlu do repa. RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 21.1.2021 V repozitáři je nová verze [1.3.0], která přidává přihlašování. Vyzkoušejte a hlaste případné bugy :) IPrima - Roman Smolka - Cinda - 21.1.2021 Zatím funguje. Díky. RE: IPrima - Roman Smolka - predator.1 - 22.1.2021 Ahoj, v doplňku píše chybu autorizace. V prohlížeči a té jejich aplikaci běží. Účet samozřejmě mám a v doplňku zadaný správně RE: IPrima - Roman Smolka - miki.k2 - 22.1.2021 za chvíli si člověk bez REGISTRACE ani neprdne .....
IPrima - Roman Smolka - tomascrayfish - 22.1.2021 Moc díky za upravený doplněk! Po zadání přihlašovacích údajů funguje bez problémů (Kodi 18.9, RPI2). |