![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 16.5.2025 OT o OT @Venushja: Tvoje hry budou jistě ..... zajímavé... VYŘEŠENO @karci78: Doplněk ... už víš. RE: Yet Another Webshare Plugin - Tomik68 - 16.5.2025 @karci78: Vždyť tam máš přímý odkaz na jeho github. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 16.5.2025 @Venushja: oprav si readme, mas tam zaroven napisane "Nové funkce ve verzi 0.3.0" od peca2345 a zaroven "WebshareCinema version 0.1.0".. Ale inak palec hore za premenovanie, aby navzajom nekolidovali doplnky. RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 16.5.2025 @meda: @Tomik68: nevšimol som si ho, alebo ho už zmazal keď som to čítal... ďakujem za odkaz, keď budem doma odskúšam. Ja som si upravil pre seba len dizajn pôvodného doplnku, veľkosť súboru je na začiatku bez zatvoriek v tyrkysovej farbe a veľkosť v MB je bez desatinnych čiarok,GB ukazuje na dve desatinne miesta. Ešte by som ocenil jednu úpravu ale tá asi nieje techn.mozná. RE: Yet Another Webshare Plugin - jardahlavka - 16.5.2025 @Venushja: díky, to vypadá zajímavě, vyzkouším. RE: Yet Another Webshare Plugin - rozumvhrsti - 16.5.2025 Už mi nebavilo se s tím lámat do Android TV boxu přes Github doplněk (který padá na omezení API požadavků na Github) nebo USB flashdisk (na spoustě zařízení není). Tak jsem si vytvořil mirror aktuální verze Webshare doplňků ke snadné instalaci do všech zařízení. Palec nahoru pro všechny vývojáře, kteří se na doplňcích účastnili, a ladí je k dokonalosti v rámci možností. Pro snadnou instalaci přidejte v Kodi jako zdroj [secret link] a pote instalujte vybraný doplněk ze souboru zip. V názvech zip souborů je vidět datum aktualizace zip souboru. Ať slouží a neublíží :o) RE: Yet Another Webshare Plugin - radolaco - 17.5.2025 @rozumvhrsti: a co je nove na tom Webshare Cinema oproti Yet Another Webshare Plugin? Na pohlad je vsetko rovnake, aj popis verzii je ten isty. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 17.5.2025 @radolaco: Více autorů, různé úpravy doplňku a neschopnost se dohodnout a také ctít nepsaná pravidla při tvorbě doplňků. RE: Yet Another Webshare Plugin - aarn - 17.5.2025 @radolaco: pokud nepoznáš rozdíl a máš pocit, že jsi zadarmo nedostal žádnou přidanou hodnotu, porovnej zdrojáky (compare...) RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 17.5.2025 Tak aby těch úprav YAWSP nebylo málo, zkusil jsem si, ovlivněn nedávnými diskusemi kam zobrazit velikost souborů, jak bych to vyřešil já. Určitě bych šel standardní cestou, kterou Kodi pro toto zobrazení nabízí a v kontextu toho, o jaký typ seznamu (containeru) se jedná, jsem pro zobrazení vybral to, které Kodi pro tento typ záznamů standardně nabízí. Pravda, zobrazení velikosti je napravo, ale tam Kodi velikost souborů zobrazuje standardně, a odpovídá to přesně tomu, jak to tvůrci Kodi zamýšleli. V samostatném poli, jasně, přehledně a jednoznačně zarovnané na očekáném místě. ![]() ![]() Při testech a úpravách zobrazení, kdy jsem několikrát zkoušen načíst výsledek vyhledání stejného řetezce, mi doplněk vrátil jednou odlišný seznam. Zjevně nebyl setříděný podle velikosti souborů, ačkoliv parametry byly ve všech případech vždy stejné. Co alebylo zajímavé, a potrvdilo mám předešlá zjištění, tak nesetříděný seznam měl na prvních pozicích, kde byly správně nalezené soubory s hledným filmem stejné soubory, jen nebyly setříděné, na dalších poziciích pak byly úplně jiné soubory. Pro ukázku, takto vypadal ten odlišný výsledek: [attachment=11596] RE: Yet Another Webshare Plugin - Venushja - 17.5.2025 (17.5.2025, 22:51)JiRo Napsal(a): Určitě bych šel standardní cestou, kterou Kodi pro toto zobrazení nabízí a v kontextu toho, o jaký typ seznamu (containeru) se jedná, jsem pro zobrazení vybral to, které Kodi pro tento typ záznamů standardně nabízí. Šlo by o zaslání o jaký container se jedná? Díky
RE: Yet Another Webshare Plugin - peka - 18.5.2025 popravdě se trochu ztrácím v tom, co je OK, co je fake, kdo vytváří a kdo sprostě kopíruje doplňky, který uživatel to myslí dobře a který ne
RE: Yet Another Webshare Plugin - kraftwerk007 - 18.5.2025 To se ti nedivím. Já preventivně čekám s čím zase kdo přijde. Téměř každý den se objeví nějaká úprava, vylepšení atd. A hlavně netuším, jak moc jsou addony důvěryhodné. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 18.5.2025 @Venushja: Viz Využívejte možnosti Kodi a jejich skinů uvážlivě I. RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 18.5.2025 Instalovat na vlastní nebezpečí. To by měly obsahovat všechny poslední upravené doplňky. Čekám kdy se objeví témata jako ...Někdo mi ukradl heslo tam nebo tam... RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 18.5.2025 @predator.1: Nejen poslední upravené... Načíst nastavení všech instalovaných doplňků je na pár řádků kódu, stejně jako jejich odeslání. Obojí se lehce rozptýlí někam mezi moduly. Stačí pak takový doplněk nebo repozitář jen instalovat, ani se nemusí nic spouštět. Samozřejmě se na to dá přijít, ale kdo takovou kontrolu dělá. Ani tady v repozitáři nikdo doplňky na takové funkce nekontroluje. RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 18.5.2025 @JiRo: Dobrý námět na to, aby se taková podezřelá chování na zdejším fóru zveřejňovala. RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 19.5.2025 (17.5.2025, 22:51)JiRo Napsal(a): Tak aby těch úprav YAWSP nebylo málo, zkusil jsem si, ovlivněn nedávnými diskusemi kam zobrazit velikost souborů, jak bych to vyřešil já.Popravdě tohle řešení kde bude velikost zobrazena se mi asi líbí nejvíc. RE: Yet Another Webshare Plugin - bruntythewolf - 19.5.2025 Tak mě napadlo, dělal jsem plugin s propojením Stremio -> IMDB -> Webshare Dostal jsem se do stádia, kdy vyberu film, plugin to prožene skrz IMDB a vyhledá na websharu. Získá všechny relevantní výsledky a ty poté odešle do Stremia a zobrazí, to funguje.. Horší je už přehrání, tam už je problém s vícero věcmi... Pokud by někdo měl náladu a sílu, můžu poskytnout repozitář v Githubu a třeba někdo bude mít náladu jej zprovoznit plně ![]() Říkal jsem si, že Stremio je fajn v tom, že umí zobrazovat filmy jako takové a nemusím je vyhledávat jako je to do teď v YAWsP. RE: Yet Another Webshare Plugin - rozumvhrsti - 19.5.2025 Zkoušel jsi v Kodi zadávání hlasem? Stačí mít pro Kodi povolený mikrofon a pak podržet v poli zadávání prostřední OK tlačítko pro spuštění nahrávání hlasu. Možností v YAWsP by mohlo být dodělání načtení žebříčků třeba z Kinobox/CSFD a propojení s přímým vyhledáním. |