![]() |
|
TV GO Playlist (v1.18.0) - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr) +--- Téma: TV GO Playlist (v1.18.0) (/prispevek-tv-go-playlist-v1-18-0) |
RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - Apollo - 02.5.2024 nepouzivam kodi ale python skript RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - stanko.z - 02.5.2024 @Apollo: sorry RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - miksoo - 02.5.2024 Ahojte. Pred pár dňami to prestalo ísť aj mne. Preinštsloval som upravený script ale stále sa mi zobrazí hláška: prosím kuaktualizujte aplikáciu na najnovšiu verziu... Používam Xiaomi Mi Box S. Môžem poprosiť niekoho o radu? Ďakujem. RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - Skydragon - 03.5.2024 mne nakoniec pomohlo az prepnut v nastaveniach z Mobilne zariadenie na Settopbox RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - Bajtik - 04.5.2024 Takze Python script pro TMGO padl. hlasi to token a chyby na radkach . Uz to nevygeneruje list.... ![]() I tvuj server Sarosi... Traceback (most recent call last): File "login.py", line 60, in <module> reg_device() File "login.py", line 39, in reg_device accesstoken, refreshtoken = login("OTT_ANDROID") File "login.py", line 27, in login accessToken = req["token"]["accessToken"] KeyError: 'token' RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - top9 - 04.5.2024 Zdravim, tady jsem upravil a nahral nove scripty jako minule. Tak snad vam pomuzou. script-tvgo-playlist-18-0-0-4 script-tvgo-playlist-18-0-2 TVGO script RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - Bajtik - 04.5.2024 (04.5.2024, 20:05)top9 Napsal(a): Zdravim, tady jsem upravil a nahral nove scripty jako minule. Tak snad vam pomuzou. Ahojky, tak script se spusti pro Linux, ale skonci s hlaskou... Licenční podmínky poskytovatele programů CANAL+ omezují sledování pořadů současně pouze na pouze na dvou zařízeních. RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - petulko11 - 07.5.2024 @top9: dakujem pekne za aktualizaciu pluginu, po dlhej dobe sa mi podarilo rozbehať aj žive vysielanie aj archiv. RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - ondrejfilo.cz@gmail.com - 15.5.2024 Můžu poprosit o radu jak rozchodit vysílání doplňku Tv go? Už se v tom plácám přes týden a nepřišel jsem na způsob jak to rozchodit. Buďto mi to píše, že nemůže načíst playlist a epg nebo že je špatné zařízení...jsem úplně v koncích. Moc děkuji.. RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - top9 - 16.5.2024 (15.5.2024, 8:42)ondrejfilo.cz@gmail.com Napsal(a): Můžu poprosit o radu jak rozchodit vysílání doplňku Tv go? Už se v tom plácám přes týden a nepřišel jsem na způsob jak to rozchodit. Buďto mi to píše, že nemůže načíst playlist a epg nebo že je špatné zařízení...jsem úplně v koncích. Moc děkuji.. a na jakem systemu to spoustis? Mas tam vyplnene prihlasovaci udaje? Chce to vic informaci
RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - ondrejfilo.cz@gmail.com - 16.5.2024 Aha, omlouvám se. Mám to na Xiaomi Stick 4k, čili Android a přihlašovací údaje tam zadané mám a mám. Už jsem to dříve přes Kodi měl, ale teď prostě vůbec nevím kudy kam. Nainstaloval jsem TV go i Simple Client a teď nevím jak dál.. RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - top9 - 18.5.2024 (16.5.2024, 11:52)ondrejfilo.cz@gmail.com Napsal(a): Aha, omlouvám se. Mám to na Xiaomi Stick 4k, čili Android a přihlašovací údaje tam zadané mám a mám. Už jsem to dříve přes Kodi měl, ale teď prostě vůbec nevím kudy kam. Nainstaloval jsem TV go i Simple Client a teď nevím jak dál.. V TV go nastavis umisteni kam se ulozi vygenerovany soubor playlist a epg a ty si pak nastavis v simple Client, to mas taky udelane? RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - ondrejfilo.cz@gmail.com - 18.5.2024 Tohle si právě už úplně nepamatuji jak přesně udělat.. ? RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - sirius - 18.5.2024 Zdravim mam problem s nactenim playlistu.Playlist se nacita sestkrat v programu mam od kadeho sest polozek a v iptv simple client mi pise 6x migrate playlist.Nevite kde by mohla byt chyba Coreelec ondroid n2+ celej zahlcenej pri stahovani epg. RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - vawaver - 15.6.2024 Priatelia, prestal mi fungovať skript python3 pre linux. Dávam sem kód chyby `tvgo.py`: Kód: /usr/bin/python3 tvgo.pyČo sa s tým dá urobiť? RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - top9 - 29.6.2024 Zdravim, tady jsou upravene scripty na aktualni verzi app. TVGO tvgo playlist 18-0-16 tvgo playlist 18-0-0-16 RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - Def - 13.7.2024 Vyřešeno. Nejprve jsem odinstaloval verzi se zachováním nastavení. To nepomohlo. Pak jsem to odinstaloval znovu včetně smazání nastavení, nastavil to znovu a už to jede. ------------------------------- Přestal mi fungovat TV Go doplněk verze 1.18.0, Kodi 20.2, W10. V logu jsem našel níže uvedené. Vůbec nevím, o čem je řeč, ale snad tady někdo bude tušit :) Předem díky moc za pomoc a omlouvám se, pokud něco reportuji zbytečně nebo blbě. 2024-07-13 09:24:53.708 T:2164 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <class 'json.decoder.JSONDecodeError'> Error Contents: Expecting value: line 1 column 1 (char 0) Traceback (most recent call last): File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 37, in <module> plugin.run() File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 130, in run self._dispatch(self.path) File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 141, in _dispatch view_func(**kwargs) File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 33, in start_ tvgo.playlist(True, True) File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\resources\lib\tvgo.py", line 249, in playlist data = json.load(f) File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 293, in load return loads(fp.read(), File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 357, in loads return _default_decoder.decode(s) File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 337, in decode obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end()) File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 355, in raw_decode raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 1 (char 0) -->End of Python script error report<-- RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - vawaver - 06.8.2024 (29.6.2024, 8:28)top9 Napsal(a): Zdravim, Pozdravujem, úspešne som pred týždňom nainštaloval do KODI (na linuxe) verziu 18.0.0.6. Je v poriadku že sa mi nezobrazujú ikoný v zozname posledne pozeraných kanálov? Zároveň chcem požiadať o vysvetlenie k čomu je verzia 18.0.6? Síce sa mi ju podarilo nainštalovať ale pri spustení mi vyhadzovalo chybu. Takže sa chcem utvrdiť, či ám nainštalovanú správnu verziu, alebo je aktuálne nejaký problém a teda sa trápim zbytočne. RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - top9 - 08.8.2024 (06.8.2024, 19:24)vawaver Napsal(a):(29.6.2024, 8:28)top9 Napsal(a): Zdravim, No vice mene je to stejne az na to ze JiRo udelal mensi upravy ve skriptu proto je ta verze 18-0-6 a 18-0-0-16 ted delam upravy v addonu a pokusim se vytvorit repositar at se to aktualizuje automaticky kdyz by byly nejake upravy. Bude to asi jednodussi pro mnoho uzivatelu. :-) A ty ikony by se meli zobrazit to nema se skriptem nic spolecneho. Jen je mozne ze to mate spatne nastavene v SimplyIPTV jestli ho pouzivate na kodi. Tak je tam nastaveni jake ma uprednostnovat ikony jestli z xmlt nebo z m3u. Tady zatim co mam posledni verzi addonu: https://webshare.cz/#/file/lGX3TxqqgQ/script-tvgo-playlist-1-19-0-zip RE: TV GO Playlist (v1.18.0) - boss323 - 09.8.2024 čaute môže mi niekto prosím vás vysvetliť prečo mi nefúnguje timeshift ? Asi to mam celé zle nastavené ďakujem za pomoc . Pekný deň |