![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 23.5.2025 Pozeram, ze riesime podobne veci Ja si napriklad nemyslim, ze nejaka DB ma zmysel, kedze su to dohladatelne vysledky, tak je ich zivotnost otazna, hlavne u noveho obsahu.. Takze nejaka lokalna cache budis, ale dlhodoba databaza asi ani nie..@bruntythewolf: Sice neviem tak neviem, ale podla popisu chapem co asi robi generate_title_variants a calculate_match_score, nejake nasmerovanie? RE: Yet Another Webshare Plugin - Lukas78 - 23.5.2025 Já si přepsal tu verzi od cache a z té verze z internetu si vypůjčil logiku pro hledání seriálů (tam, jsem si přidal pro každou epizodu seznam verzí a stejné zvýraznění jako u filmů) u filmů zvýrazním jazyk a rozlišení + velikost, nechám seřadit podle positive votes API sestupně .. aby mi ty dobré soubory nabídl doplněk jako první. To mi zatím asi stačí i když propojit to TMDB jako je na screenech mě taky láká .. .. ale protože to mám v jednom main.py a když se začnu rozlejzat do jiných souborů tak se mi to rozese tak to zatím nepokouším.
RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 23.5.2025 Tak já také nevěděl, že něco jako generate_title_variants existuje. Teď už vím, a když to porovnám s tím, co jsem použil, tak jsem si to v podstatě napsal sám. A s calcualate_match_score je to podobné. A i když už to programování pouštím k vodě, a přenechám to schopnějším, tak bych určitě pro ten závěrečný krok doporučoval zkusit použít rapidfuzz. Asi bude problém to dostat do všech instalací Kodi, ale dal by se vytvořit python knihovní modul, a pak by to už bylo univerzální. RE: Yet Another Webshare Plugin - Lukas78 - 23.5.2025 Aby nedošlo k mýlce, nejsem žádný programátor, o tom jak to funguje mám jen hrubou představu. Použil jsem umělou inteligenci na přepsání kódů. Chce to jen se dobře ptát a psát konkrétní úkoly. Ale třeba se mi ani za boha, pomocí API nepodařilo dopátrat se k datumu kdy byl soubor nahrán na server. dopátral jsem se jen <positive_votes>The number of positive votes.</positive_votes> <negative_votes>The number of negative votes.</negative_votes> ale tag pro datum jsem asi přehlédl nebo ho neumím použít Tohle jsem prolezl ale asi jsem slepej , neporadí někdo?------------------------- EDIT: <created>The date and time of creation.</created> už to si vidím ve files - tak to ještě zkusím "poštelovat" -------------------------- Edit: Ale asi by se to muselo volat pro každý soubor zvlášť - to by byl asi pěkný šnek koukám
RE: Yet Another Webshare Plugin - JimmyS - 23.5.2025 Radost videt zase nejake optimisticke, hezke posty po delsi dobe :) Ze bych se zase nemylil? Kazdopadne se potvrzuje, ze premira blahobytu cloveka lenivi, a ten pak chatra, nekteri vice nachylni jedinci az degeneruji. Takze vlastne nas ty udalosti nakonec pomohly kultivovat, zazehly jiskricku a kdo ma cas, muze se zas na chvili zabavit a neco se naucit.. To znam :) Kutilstvi zdar a at se nam vse dari! RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 23.5.2025 @JiRo: Když už jsme u programování. Neodvede difflib podobnou práci jako rapidfuzz? AKodi difflib knihovnu zná. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 23.5.2025 @jkmh: Asi ano, jsou tam snad nějaké rozdíly ale v podstatě jsou asi hodně podobné. Jedna z nich, nevím která neumí ignorovat pořadí slov. Otázka je, jeslti je to dobře nebo špatně. Dokážu si předstvit oba případy, kdy jednou je to dobře a jednou špatně. A difflib není tak rychlá, ale to je asi v tomto případě úplně jedno, těch dat je jen pár. RE: Yet Another Webshare Plugin - bruntythewolf - 26.5.2025 @cache: Víceméně je to jen o tom, že to generuje validní názvy a desítky jejich možných variant takže třeba fast.furious.7.2012 nebo dalších XY variant To se pak prožene skrz skórování kde se hledá jaká podobnost tam doopravdy a jaké dostane skóre pak už odvíjí to, jestli projde do searche nebo ne...
RE: Yet Another Webshare Plugin - radolaco - 26.5.2025 Mne staci vyhladavat ENG nazov spolu s SK/CZ nazvom (bez diakritiky) a rokom. Vsetko su to data z trakt.tv a len slova s medzerami. Plus velmi sa mi osvedcilo odstranovat "The " na zaciatku. A do kontextovej ponuky som si pre istotu pridal este dve polozky, jedna je hladanie len s Eng nazvom a druha len hladanie s SK/CZ nazvom. Vlastne este tretiu polozku a to ze sa mi otvori dialog na zadanie vyhladavaneho textu, pricom sa tam predvyplni eng nazov. Toto mi uz naozaj vyhlada vsetko relevantne, ako keby som to vyhladaval krvopotne rucne. Tak ci onak, aj tak je to vsetko na aktivnosti uploaderov...co je zasadne obmadzenie vsetkych nasich snah...ale tak na tie aspon trosku znamejsie tituly to staci, tie sa na WS najdu vzdy. RE: Yet Another Webshare Plugin - bruntythewolf - 27.5.2025 @radolaco: Dělám to velmi podobně Já víceméně najdu vše relevatní a díky calculate_score jsem schopný vyfiltrovat jen relevantní názvy, samozřejmě když je tam nějaká sága třeba jako Nezvratný osud a vyhledám první díl, tak najdu snad úplně všechny... A to to validuji i skrz rok.. Ale lepší než nic
RE: Yet Another Webshare Plugin - erik1155 - 27.5.2025 Skusal niekto stremio s tým doplnkom ? RE: Yet Another Webshare Plugin - HelloThere - 27.5.2025 (27.5.2025, 10:23)erik1155 Napsal(a): Skusal niekto stremio s tým doplnkom ? Ahoj já to zkoušel a není to nic moc. Lepší je to propojit s TMDB nebo ještě lépe s Trakt. Hledání je v celkem v pohodě a můžeš si udělat vlastní seznamy hledání. Ttřeba Akční filmy 2025 atd atd to samé jde na seriál či nejvíce sledování atd atd. Jen klikneš a Yet Another Webshare ti to zobrazí. Vybereš stream a koukáš. RE: Yet Another Webshare Plugin - pudis1977 - 27.5.2025 A jaké jsou prosím na stremio cz doplňky RE: Yet Another Webshare Plugin - erik1155 - 27.5.2025 Ja poznám iba WS a Hellspy. RE: Yet Another Webshare Plugin - bruntythewolf - 27.5.2025 Stremio doplněk byl můj A ten jsem nedokončil ? Jelikož jsem tam řešil problém s přehráváním
RE: Yet Another Webshare Plugin - erik1155 - 27.5.2025 Aký stremio doplnok myslíš ? RE: Yet Another Webshare Plugin - JanoHD - 27.5.2025 Milí kolegovci táto diskusia o streamio sa vážne netýka YAWSP. Ak vám niečo funguje buďte solidárny a neroztrubujte to tam kde nie je treba, odstrihnete si to sebe ale aj ostatným ... Naviac porušujete tým závazná pravidla ktoré sa tu už niekoľkokrát spomínali ... Aj v súvislosti s uvedeným doplnkom .... RE: Yet Another Webshare Plugin - erik1155 - 27.5.2025 Adminmoze kľudne zmazať moje príspevky ak boli nevhodne RE: Yet Another Webshare Plugin - radolaco - 29.5.2025 Mozem cisto technicky dotaz? Ked sa vklada polozka menu tak ta standartna ikonka ■ pred nazvom polozky sa da zmenit s: PHP kód: listitem.setArt({'icon': 'DefaultPlaylist.png'}) Chcem totiz dat ✓ pred film, ktory trakt.tv identifikuje ako videny (rovnako ako to bolo v SCC). Diki za kazdu radu lebo uz ma ide z toho slak trafit
RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 29.5.2025 @radolaco: "No jo, vono dopředu se to jezdí, ale zacouvat, to už holt chce fištróna." Motáš do sebe nesouvisející věci. Pokud máš u položky seznamu video pluginu, která je "playable", ikonu ■, tzn. že si nezměnil defaultní nastavení zobrazení pro danou položku, tak se ti, pokud je plugin napsaný správně a podle pravidel, do ní promítá jeden ze tří stavů přehrání daného videa:
Když už chceš mermomocí psát nebo upravovat doplňky Kodi, tak si taky o tom něco přečti nebo i klidně použij AI. Ale i v tomto případě o Kodi už musíte něco vědět už jenom proto, aby ten dotaz měl hlavu a patu. |