![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - xixi22 - 12.5.2020 Fenca tam ma Windows, inde by to mohol byt problem RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - orfin2 - 12.5.2020 Zajímavé...před 15min mi nešlo spustit video na Android, ani Windows zařízeních a najednou to už jde Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Imperia47 - 12.5.2020 orfin2: buď rád, je to asi začarovaný ![]() ![]()
RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - playman22 - 12.5.2020 Žeby 2 ip naraz na jeden účet?? RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - orfin2 - 12.5.2020 To určitě ne... dodržuji 1IP RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - lachatk - 12.5.2020 Jsem úplně stejný případ jako Fenca, log jsem sem včera dával (když jsem si dal Kodi na Windows 10) a nikdo na něj nereagoval. Diky RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Lopta - 12.5.2020 Je to divné, nešlo mi to, tak som z hesla na ws odstránil čísla, odhlásil a opäť prihlásil a ide to aj pod win 10 aj na krabičke s Androidom RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Fenca - 12.5.2020 Nová čistá instalace, vše tak jak má být, ale mám to asi začarovaný. Prostě to nejede. Díky všem za hledání pomocí a za nápady.
RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - 2nohy - 12.5.2020 (12.5.2020, 22:42)Fenca Napsal(a): Nová čistá instalace, vše tak jak má být, ale mám to asi začarovaný. Prostě to nejede. Aspon popis-verzia Kodi,system. Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Imperia47 - 12.5.2020 playman22: Ale prd, v dnešní době už je každý snad ponaučený-BAN. -------------------------------------------------------------_ Pro ostatní: Na s905w (android box coreelec 9.2.2 ve vnitřní pameti) bazmeku pustím i video i seriály (Akta X - s8 e14) - funguje bezproblémově. Na Telefonu Android 7.0 Kodi 18.6 Leia pustím film a jede to. Pustím seriály např. Akta X - s8 e14 - největší soubor spustím/nejmenší soubor spustím a ten co pustím normálně na coreelec cca 600MB na Androidu nejede - Kde je problém ??? Je to jen příklad - " NEREAGUJTE NA TENTO PŘÍSPĚVEK " https://youtu.be/PXY870S0dsU RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - meda - 12.5.2020 @Saros: @starostacz: Udělal jsem na Androidu novou instalaci Kodi 18.6, doplňků BBaron-SC a context.webshare. (Jméno/heslo v doplňku programů context.webshare musíte zadávat v Moje doplňky, Místní nabídka nebo Programy.) Nechodilo to. Po klepnutí na Výběr streamu WS vyskočila chyba. Musím souhlasit se StarostouCZ, že chybí script.module.requests pro správnou funkci výběru z WS, (případně nějaká další závislost, což jsem nezkoumal) aby context fungoval. Podíval jsem se, jaké závislosti přidává Kodi Logfile Uploader a ten také přidává právě script.module.requests Začalo to po jeho instalaci fungovat. Žádný další video doplněk není potřeba. Takže kdo poskytuje doplňkem Kodi Logfile Uploader LOG soubor, myslí vážně žádosti o pomoc, měl by mít vystaráno. (Závislosti spojené s doplňky nevidíte v rozhraní Confluence - ale v rozhraní Estuary ano.) EDIT: Všimněte si, že píši o chybě hned po klepnutí na Výběr streamu WS. Pokud se objeví výpis WS streamů a chyba nastane až potom, myslím, že půjde o problém s tokenem nebo přímo se jméno/heslo. RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Fenca - 12.5.2020 Win 10,kodi18.6 RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - meda - 12.5.2020 @Fenca: Tak to vyzkoušej, jak jsem napsal. Instaluj Kodi Logfile Uploader. Doplněk programu. EDIT: Pokud se objeví výpis WS streamů a chyba nastane až potom, myslím, že půjde o problém s tokenem nebo přímo se jméno/heslo. Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Imperia47 - 12.5.2020 meda: ![]() ![]() ![]() ![]() Webshare RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - 2nohy - 12.5.2020 Moj Android 7.1,Kodi 18.5.Doplnky SC a Mall.TV Skin>Confluence upraveny Soros SC - vymazane prihlasenie WS,len KRA - pismena -nie cisla. WS- verzia 2.3.1 Nefungovalo. Prihlasit sa na WS - Odhlasit zo vsetkych zariadeni a zmenit heslo / male pismena,ziadne cisla. A zazracne to zacalo fungovat. Kodi 18.2 stara instalacia.Tak isto Android,verziu neviem. SC - vymazane prihlasenie WS,len KRA - pismena -nie cisla. WS- verzia 2.3.1 RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - meda - 12.5.2020 @Imperia47: -Jako že máš tak skvělou plejádu doplňků? Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Imperia47 - 12.5.2020 Proč tam cpete 2.3.1? když není v aktualizacích doplňku. Už to tu bylo psáno - instaluj 2.2.30 s script.module.requests 2.20 a potom aktualizujte na 2.3.0. Odkazy ve vláknu ( Mall si myslím není potřeba ) meda: napiš před ":" pro koho to je. Ne, to je jen sranda. To requsts používá hromada doplňků ![]() ![]()
RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - 2nohy - 12.5.2020 @Imperia47 Bohuzial,s tym to zacalo fungovat a Prihlasit sa na WS - Odhlasit zo vsetkych zariadeni a zmenit heslo / male pismena,ziadne cisla. RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - barnyw - 12.5.2020 @meda, @Imperia47: chybějící script.module.requests odhalil už včera @starostacz zde Webshare - kontextové menu 2.3.0 - Imperia47 - 13.5.2020 barnyw: njn těžko říct. Saros to má v addon.xml / import addon script.module.requests ver. 2.20 / aby se to instalovalo ( verze 2.2.30 to nainstaluje). Proč to některým nejde ? Nevím !
|