XBMC-Kodi.cz
O2TV - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: O2TV (/prispevek-o2tv)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: O2TV - Jaffa - 22.7.2024

@waladir: @predator.1: oprávnění jsem měl stále na povoleno při používání a vše fungovalo, playlist.m3u i o2tv_epg.xml uloženo a IPTV SC je ve složce viděl. Zjistil jsem, že minulý týden nastala nějaká aktualizace systému. To mě ani nenapadlo, protože TV je již starší a poslední aktualizace proběhla před 2 lety. Aby IPTV SC viděl i soubor o2tv_epg.xml a ne jen playlist.m3u musel jsem změnit oprávnění na vždy. Ale po té aktualizaci mě připadne TV taková línější, zasekaná, ovladač hůře reaguje. Nejraději bych se vrátil k minulému firmwaru. Jestli ho teda někde najdu a taky bych nerad TV "uspal" navždy 6

RE: O2TV - jkmh - 22.7.2024

@Jaffa: Rád bych se mýlil, ale myslím, že Android rollback neumožňuje.

RE: O2TV - Jaffa - 22.7.2024

@jkmh: no nebudu to pokoušet. Byla zapnutá automatická aktualizace (už jsem ani žádnou nečekal). Možná zkusím tovární nastavení a znova nainstaluju Kodi + O2TV. Třeba se to "probudí". Ale ani se mě do toho moc nechce. Funkční to je, ale předtím to šlapalo líp.

RE: O2TV - gogin - 23.7.2024

@Jaffa: Aktualizace TV Philips na vyšší verzi Android. Ta se nepovedla. Neumožňuje věci jako přepnutí aplikací přes alt+tab ani jejich ukončení a vymazání z paměti přes alt+tab+del. Je potřeba udělit oprávnění pro čtení a zápis v systému Android v nastavení TV. Mně to na TV funguje, takže tobě by mělo následně taky. Jak píšeš, že je systém pomalejší a reakce na ovladač horší, tak to sedí i u mě.

RE: O2TV - ovecka - 23.7.2024

(22.7.2024, 18:48)Jaffa Napsal(a): @jkmh: no nebudu to pokoušet. Byla zapnutá automatická aktualizace (už jsem ani žádnou nečekal). Možná zkusím tovární nastavení a znova nainstaluju Kodi + O2TV. Třeba se to "probudí". Ale ani se mě do toho moc nechce. Funkční to je, ale předtím to šlapalo líp.

I u mě proběhla automaticá aktualizace Philips TV (PUS7304) na AndroidTV 11. Kodi začalo dělat s O2 klasickou neplechu (občas zasekávání obrazu po přepnutí kanálu, vypadávající zvuk atd.), takže jsem rollback provedl a zpátky na aTV 9 funguje Kodi i doplněk téměř bez problémů (zůstává jen tradiční večerní chyba stažení EPG, ačkoliv síť je OK a EPG je aktuální). Rollback je jednoduchý a v podstatě spočívá jen ve flashnutí starého fw přes upgrade_loader odsud.

Edit: jen doplním, že je nutné zablokovat aktualizační adresy na routeru, jinak se update prakticky okamžitě vetře znovu.

RE: O2TV - Jaffa - 24.7.2024

@ovecka: mám totožnou TV 55PUS7304/12. Aktualizace z 15.7. a hned byla vidět změna k horšímu. Celkově pomalejší reakce, s doplňkem O2 TV v IPTV SC po přepnutí kanálu chvíli trvá než se obraz "srovná". Pomalá odezva ovladače, hlavně tlačítka zpět. Na tu stránku s firmwarema jsem taky koukal, ale je tam toho tolik, že si nejsem jistý, který vybrat. Ideální by byl ten co jsem měl před aktualizací, myslím z června 2022, s tím to bylo OK.

RE: O2TV - jkmh - 27.7.2024

@waladir: Nepospíchá to, ale až bude příležitost, přidej, prosím, do nastavení doplňku výběr, zda stáhnout IPTV data pro TV, Radio či obojí. Dík

RE: O2TV - waladir - 27.7.2024

@jkmh: zkus víc rozebrat, jak to myslíš. Pokud ti vadí, že se mezi TV pletou i rádia, může v nastavení zapnout ignorování rádií. Nevím jestli by to někde chtěl jen s rádii.

RE: O2TV - jkmh - 27.7.2024

@waladir: Beru zpět. Ignorovat rádia mám zapnuté, ale rádia tam byly. Musel jsem smazat a znovu vygenerovat playlist a je to OK. Taky mě to mohlo napadnout dřív. Sorry  1

RE: O2TV - Cinda - 28.7.2024

Funguje někomu přetáčení na kanálech Eurosport při sledování Olympiády? Třeba včerejší program nelze pustit vůbec. Prostě tam není.

RE: O2TV - waladir - 28.7.2024

@Cinda: mám jen Eurosport 1 a tam všechno funguje. Zkus to na webu www.o2tv.cz, jak se to chová tam.

RE: O2TV - Cinda - 28.7.2024

Máš pravdu. Původní Eurosport 1 a 2 fungují správně. Nově přidané Eurosport 3-8 nefungují ani v aplikaci O2 TV na androidu na telefonu.

RE: O2TV - waladir - 28.7.2024

@Cinda: s tím bohužel nic neudělám. Třeba to O2/Eurosport nějak odladí ale spíš myslím, že to u těhle dočasných kanálů bude možná per design.

RE: O2TV - JiRo - 28.7.2024

@waladir" Tvá intuice je zřejmě správná...
Učinil jsme dotaz na O2TV:
Citace:...to, že nelze zpětně přehrát nebo přehrát od počátku pořady z kanálů Eurosport 3 - 9 je vlastnost, nebo jde o nějakou chybu? A v případě, že je to vlastnost, jsou důvodem licenční podmínky nebo něco jiného?
A dostal tuto odpověď:
Citace:Na stanicích Eurosport 3-9 nemáme možnost nabídnout sledování vysílání zpětně, pouze živé přenosy v aktuálním čase. Kompletní nabídku přenosů nabízí MAX od HBO.
Neodpověděli tedy, co je důvodem, ale dá se předpokládat, že to budou licenční podmínky. S možností zpětného přehrávání by buď byla licence dražšší, nebo má takovou licenci výlučně poskytnutou právě jen HBO. Přeci jen je HBO těžší váha, jak O2TV.

RE: O2TV - Cinda - 31.7.2024

https://www.lupa.cz/aktuality/o2-tv-pridala-vsechny-stanice-eurosportu-i-do-nizsich-tarifu/

RE: O2TV - JiRo - 31.7.2024

Pacholci. 1 Mě ta netrpělivost vyšla na +150 Kč...

RE: O2TV - Cinda - 31.7.2024

Mě taky. Predplatil jsem si na měsíc MAX. Musím uznat, že to mají chlapci vymakaný. Provozují to na Samsung TV.

RE: O2TV - voltov - 15.8.2024

ahoj,
mam problem se zobrazovanim EPG zpetne. Pouzivam nejnovejsi verzi doplnku, v simple tv klientovi mam nastaveny catchup na sedm dni zpetne a epg mi zobrazi max jeden den zpatky ikdyz treba v nastaveni o2 tv mam hozeny  zpetny generovani na 7 dni a dam generovat stejne me to pusti zpet max jeden den. Vi nekdo kde je chyba? Diky

RE: O2TV - waladir - 15.8.2024

@voltov: podívej se do nastavení Kodi - PVR a Živé vysílání - Televizní program, kde je nastavení Minulých dnů k zobrazení. Pokud změníš nastavení, tak dej dole Vymazad data a restartni Kodi, aby  se znovu naimportovalo Kodi EPG (možná by to šlo i bez vymazání).

RE: O2TV - voltov - 15.8.2024

(15.8.2024, 19:17)waladir Napsal(a): @voltov: podívej se do nastavení Kodi - PVR a Živé vysílání - Televizní program, kde je nastavení Minulých dnů k zobrazení. Pokud změníš nastavení, tak dej dole Vymazad data a restartni Kodi, aby  se znovu naimportovalo Kodi EPG (možná by to šlo i bez vymazání).

ahoj, mam to nastavene takhle data jsem smazal resetoval a nic