XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - jacobim666 - 21.6.2025

Zdravím, dnes nejde spustit doplněk?.. Chci si i aktualizovat Kodi cache sk addons, ale hlasí mi to, že aktualizace selhala a doplněk nefunguje. Včera bylo vše v pořádku. Díky za případné info?

RE: Yet Another Webshare Plugin - dvovla - 04.7.2025

Prosím, poradí mi někdo proč se mi nevede spustit doplněk na Coreelec? Nexus ani Omega. Na Libreelec mi běží. Díky.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 04.7.2025

@dvovla: Co přesně znamená "se mi nevede spustit"? Znamená to, že před tím jsi ho spustil? A kdy a jak jsi doplněk instaloval?

Jinak mě nenapadá nic, kvůli čemu by měla funkce záviset na typu instalace Kodi. Jinak řečeno, pokud správně nainstalovaný a stejně nastavený doplněk na LibreELEC funguje, není důvod, aby správně nainstalovaný a stejně nastavený doplněk nefungoval na CoreELEC. Tedy pokud jsou oba ve stejné síti.

RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 04.7.2025

@jacobim666: posledna mnou vydana verzia je stale ta stara 0.2.0, niet tam co aktualizovat, avsak, repo je momentalne stale vyprazdnene koli udalostiam, ktore nastali pred 2. mesiacmi, takze z repa nic nenainstalujes a neaktualizujes

@dvovla: ako pisal kolega nado mnou, musis to nejako detailnejsie popisat, krystalova gula sa mi rozbila

RE: Yet Another Webshare Plugin - dvovla - 05.7.2025

Moc se vám omlouvám pánové, zdá se, že chyba byla mezi židlí a klávesnicí. Věk a horko vykonaly své. Asi překlep v heslu a doplněk se odmítal spustit - vyhodil chybu. Z logu jsem moc chytrej nebyl. Stydim se, že jsem vás zaměstnal svou hloupostí. Sám to nesnášim.

RE: Yet Another Webshare Plugin - TUNN - 05.7.2025

Zdravím přítomné nadšence.
Moc prosím o radu. 
Uspěšně jsem spojil tmdb helper s YAWSP tedy co se týče filmů. Ale nedaří se mi nastavit TMDB heper co se týče serialů
místo aby mi naskočíla volba play YAWSP ta mi naskočí vyhledávání YAWSP.
Zkoušel zde nejaké postupy ale bez výsledku. Jen pro upřenení používám coreelek.
Pomůže nekdo??? DEKUJI

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 05.7.2025

@TUNN Ale to se netýká tématu YAWSP, odpověď, tedy pokud ti ji někdo bude chtít poskytnout, hledej v tématu doplňku TMDb Helper.

RE: Yet Another Webshare Plugin - TUNN - 05.7.2025

(05.7.2025, 17:18)JiRo Napsal(a): @TUNN Ale to se netýká tématu YAWSP, odpověď, tedy pokud ti ji někdo bude chtít poskytnout, hledej v tématu doplňku TMDb Helper.

Omlouvam se nevšiml jsem se

RE: Yet Another Webshare Plugin - Batgod - 05.7.2025

Ahoj. Kodi používám hlavně na oneplay a na stream z mého externího disku. Na foru jsem si hledal hlavně nastavení Kodi apod. Chci se jen zeptat, jestli je nějaká reálná možnost se diskrétně dostat k doplňku jako je YAWP? Díky

RE: Yet Another Webshare Plugin - kraftwerk007 - 05.7.2025

Diskrétně?
Vždyť je zde normálně ke stažení  8
Hlavně se neptej kde...

RE: Yet Another Webshare Plugin - rozbik - 05.7.2025

Existuje prosím nějaký funkční repo kde mohu yawsp sosnout. Vlákno sem projel, ale ve zmiňovaných není k dispozici. Děkuji a hezký večer

RE: Yet Another Webshare Plugin - Batgod - 05.7.2025

(05.7.2025, 19:38)kraftwerk007 Napsal(a): Diskrétně?
Vždyť je zde normálně ke stažení  8
Hlavně se neptej kde...

Bohužel mi ty repozitare, které jsem tu našel nefungovaly, nebo tam ten doplněk nebyl. Tak já zkusím víc hledat...

RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 05.7.2025

Musíte počítat s tím, že najdete jen forky samotného doplňku, ne repozitář. A že nebudete mít jistotu, zda to neudělá neplechu. Co třeba z GIT.

RE: Yet Another Webshare Plugin - mibumi - 06.7.2025

To už je hodně velká nápověda. Stejně mi poradil kdysi @cache:

RE: Yet Another Webshare Plugin - quentin - 15.7.2025

Zdravím. Používám doplněk YAWSP a HellSpy a na obou mám problém přehrát větší streamy. Na YAWSP se jedná především o ty opravdu velké, řekněme od 50GB nahoru a na HellSpy už i o třeba 15 GB. Steam začne hrát, zastaví se a po chvíli zase hraje pár vteřin a zase se zastaví, jako by ukládal do vyrovnávací paměti, ale kolečko se na obrazovce neobjeví (ale nevím jestli je kolečko loadování podmínkou). Internet mám gigový, takže rychlostí to asi nebude. RAM v počítači mám 16 GB. Pro úplnost, Kodi mám na Windows 10. Kodi mi ty větší soubory nepřehraje ani když je mám stažené, taky se zasekávají. Jestli to je vyrovnávací pamětí Kodi, dá se nějak nastavit, aby byla větší? Děkuji za případné rady.

RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 15.7.2025

(15.7.2025, 7:36)quentin Napsal(a): ..., Kodi mám na Windows 10. Kodi mi ty větší soubory nepřehraje ani když je mám stažené, taky se zasekávají. ...

Hardware, software... Jde soubor prehrát jiným SW, třeba VLC?

Ani VLC to nezvládá.

RE: Yet Another Webshare Plugin - meda - 15.7.2025

@quentin: Zbývá ti vůbec volné místo na disku? Udělej údržbu počítače, jestli pomůže. Například podle nápovědy v sekci HiJackThis. V prvním založeném příspěvku je nutné povinně uvést určité údaje, log z programu:
https://pc-help.cnews.cz/viewforum.php?f=70

Je pravdou, že tímto směrem jsem vůbec neuvažoval. Kodi mám na disku "C" a nevím kolik tam mám volného místa a ty "velké" filmy mám uloženy na jiném disku, kde je třeba ještě dvě Terra volného místa, otázka tedy zní, měl bych mít Kodi nainstalované na stejném disku, na kterém mám stažené filmy? Nejsem až takový IT, tak se omlouvám za tak podrobné otázky. Vycházel jsem z toho, že Kodi streamy ukládá do RAM. Využívá tedy k ukládání do mezipaměti disk na kterém je nainstalován?

RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 15.7.2025

@quentin: Já bych to viděl spíš na rychlost internetu. Hlavně v prime time. Nejde o to, jakou máš napsanou rychlost ve smlouvě, ale jakou máš skutečnou rychlost k těmto dvěma službám. Zkus to ve dvě nebo tři hodiny ráno.
Také se podívej, jakou velikost cache máš nastavenou v Kodi.