![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - Honys1 - 13.5.2020 (03.5.2020, 23:56)Saros Napsal(a): Jsi frajer!!!!! Díky a klobouk dolů. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - canár - 13.5.2020 to starostacz Lakonicky>>0<< Webshare - kontextové menu 2.4.0 - Saros - 13.5.2020 Tak to zkousim taky na Windows, skin confluen e, estuary, estuary cinema a ani na jednom mi to na jiny film nepreskakuje RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - mvalec - 13.5.2020 To preskakovanie mne nijak nevadí, viem si dať pozor a Kodi v notebooku využívam veľmi málo. Len som odpovedal na dotaz Sarosa #513 či to robí len v skine Estuary. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - ufonaut - 13.5.2020 Poprosim o vysvetlenie ta verza Jarvis context.webshare to je aka varianta voci tej od Soros ? Dik RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - vopuch - 13.5.2020 @canár: Když zadáváš jméno/heslo , tak ho piš až když budeš mít na obrazovce virtuální klávesnici. Psaní "přímo" mi dělalo taky problémy. (to znamená najedu do kolonky jméno dám enter - objeví se virtuální klávesnice, napíšu jméno a potvrdím "hotovo" na virtuální klávesnici. A to samé u hesla) RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - starostacz - 13.5.2020 @Saros: Zkus Estuary: - dam prave tlacitko mysi na prvni film v seznamu, sjedu dolu na "Vybrat stream WS" a kliknu levou mysi - okno zmizi, ihned pohnu mysi (ale neklikam!) aby se focus mysi nastavil na nejaky film pod kurzorem mysi - pak se do vyhledavani posle film pod mysi a ne ten prvni, na kterem jsem dal prave tlacitko mysi @canár: Nerozumím, co jsi udělal, jaký je výsledek? Nešlo by to podrobněji? RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - meda - 13.5.2020 Špatné umístění kurzoru nad aktivní položkou, stejně jako pohyb na dotykovém displeji, je nedostatek spolupráce Kodi a skinu/vzhledu. To už jsme debatovali s @Client: -em (nebo @JiRo: -em), je to dlouho. S tím nejde nic dělat, než že by kód někdo napsal znovu. @otava5: Netlačil bych na @Saros: -e s nápady na spoustu změn, dokud se vždy uspokojivě neotestuje současný stav. Vede to k nakupení chyb a zmatku. @playman22: Souhlasím se Sarosem, že dělat fork BBaron-SC nebude ta pravá cesta. Se Sorosovým contextem bude možné obsluhovat možná i jiný tříděný seznam, který se objeví. Takže rozdělení na dva spolupracující doplňky vidím jako ideální. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - canár - 13.5.2020 (13.5.2020, 12:54)vopuch Napsal(a): @canár: Když zadáváš jméno/heslo , tak ho piš až když budeš mít na obrazovce virtuální klávesnici. Psaní "přímo" mi dělalo taky problémy. (to znamená najedu do kolonky jméno dám enter - objeví se virtuální klávesnice, napíšu jméno a potvrdím "hotovo" na virtuální klávesnici. A to samé u hesla) Myslíš virtalní klavesnici v Kodi? Jinak teď jsem pomahal kámošovy s SC.Žádný problem.Všechno maká jak má.Takže ja si myslim,problem bude jinde než-li x Kodi nebo v repo.Uvídíme. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - tagi - 13.5.2020 @Saros: Dakujeme RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - Zapa - 13.5.2020 (13.5.2020, 12:26)Saros Napsal(a): Tak to zkousim taky na Windows, skin confluen e, estuary, estuary cinema a ani na jednom mi to na jiny film nepreskakuje U mě to samé na Windows 7 také nic nepřeskakuje skin confluence , estuary,vše je OK. (13.5.2020, 12:54)ufonaut Napsal(a): Poprosim o vysvetlenie ta verza Jarvis context.webshare to je aka varianta voci tej od Soros ? Na to stačí Google.Kodi 16xxx nebo SPMC. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - kiruj_svk - 13.5.2020 Moze mi prosim vas niekto napisat ako spojazdim automaticke aktualizacie doplnku? Neviem kde robim chybu. Mam pridane sarosove REPO, mam funkcny doplnok 2.3.0 a ked kliknem na aktualizovat, napise ze je to posledna dostupna verzia. Ked cez moje subory idem manualne otvorit pridane REPO tak mi napise ze vzdialena siet nieje pripojena(to mi vypisuje aj pri ostatnych repo). (prehravanie mi funguje normalne). Ako to prosim vas fixnem? (raz mi to vzdialene pripojenie cez moje subory ide, inokedy nie, nechapem) HW: mecool M8S pro L, Kodi 18.6. skin Estuary Dakujem RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - Zapa - 13.5.2020 Pokud máš naistalován Kodi Saros Addons 1.0.0. tak to funguje .Nyní přišla aktualizace Webshare 2.4.1. Webshare - kontextové menu 2.4.0 - Saros - 13.5.2020 Jj, opravena ta chyba s titulkam a po kliknuti na addon v programech se zobrazí vip status RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - delfin-chikago - 13.5.2020 @kiruj_svk Asi před hoďkou mi též nefungovala aktualizace doplňku z verze 2.3.0. Pomohlo až odinstalování doplňku Webshare, odinstalování Sárošova repozitáře, restart šochtle a znovunainstalování repa a WS. Nainstalovala se verze 2.4.0. Pak jsem krabici odevzdal majitelce. Uvidíme, jestli se zaktualizuje na verzi 2.4.1 RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - Zapa - 13.5.2020 Saros-díky i za toho Jarvis,protože na pomalejších CPU a menších RAM, SPMC běží podstatně lépe než,Kodi 17.xx a 18.xx.(SC ,Exodus a j.)
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - vopuch - 13.5.2020 @Saros: Funguje to bezvadně i z widgetů z Aeon Nox Silvo. Ještě bych poprosil jestli by to mohlo fungovat i z nabídky TVdnes.
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - starostacz - 13.5.2020 Ty aktualizace jsou záhada, taky se mi to neaktualizovalo, na Win zůstávala verze 2.3.0, na Manjaru 2.4.0. Na Win jsem odinstaloval plugin i repo, nainstaloval znovu a funguje. Na Manjaru jsem smazal profil Kodi a udělal kompletní nastavení a instalace. Na Androidu se aktualizoval. Jako kdyby našel v /addons/packages/ staré verze a ty mi nabízel k aktualizaci a novější v repu neviděl. Ale je to jen dojem co jsem si tak všiml. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.0 - lachatk - 13.5.2020 (13.5.2020, 9:04)starostacz Napsal(a): @meda: Dekuju ti nacelniku, ze se me zastal. Je jedno, jak se chybejici modul dotahne, ja pouzil Mall.tv, ty potom Kodi Logfile Uploader. Podstatne je, ze se do Kodi dostane a pak uz WS funguje. Ale Saros uz to vyresil jinak. Heslo jsem měl neustále ve tvaru malá písmena. Jen občas jsem přidal čísla nebo samá čísla a pořád jsem heslo měnil na stránkách beta webshare. Úplně naposled jsem si otevřel stránky Webshare (už né beta), změnil heslo, zadal do doplnku a rozjelo se to. Nechce se mi věřit, že by to tím bylo. Díky všem za podporu a pomoc RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - Zapa - 13.5.2020 Bylo to tím.A klidně můžeš mít velká malá písmena i číslice,ale na Webshare , ne na beta. |