![]() |
|
Kudy kam při výběru Kodi krabičky - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - hardware (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-hardware) +--- Fórum: HW - ostatní (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-hw-ostatni) +--- Téma: Kudy kam při výběru Kodi krabičky (/prispevek-kudy-kam-pri-vyberu-kodi-krabicky) |
RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - playman22 - 22.12.2020 Emulovanie N64 mi v pohode šlo aj na s912 procesore. Konkrétne na X92 boxe. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - Martincz - 22.12.2020 Koukal jsem i na X96 max a T95 max+. Takže jedno z těchto bude lepší za ty peníze? Děkuji vám za rady. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - Vagi - 22.12.2020 Koupil bych X96 MAX+ (4GB\64GB, S905X3) a cajk. Za cenu okolo litru si myslím dobrá koupě. https://www.aliexpress.com/item/1005001848600861.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1eabbb06ocN5Eb&algo_pvid=ac9e7b78-9609-4642-a6d8-bb8aaf3d4717&algo_expid=ac9e7b78-9609-4642-a6d8-bb8aaf3d4717-2&btsid=0b0a0ac216084814020247728ebc7e&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - repkadan8 - 26.12.2020 Ahoj kluci. Měl by někdo prosím tip na Android box s DVB-T2 tunerem, do kterého by šel natlačit Coreelec a byl dostupný v Čechách? Nehledám žádné super dělo 8K a jiné nesmysly, hlavní účel má být bezproblémový provoz Kodi a jeho doplňků max ve Full HD a TV tuner přes Tvheadend. Cpu klidně S912, 2GB ram a 1GB lan. Díky moc za případně tipy. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - LordVojelDort - 29.12.2020 Zatím používám Kodi na pc a iP. Rád bych nám domů pořídil krabičku s androidem. Rovnou se zeptám, která ta čínská krabice se vyplatí nyní koupit? Je taková, z které mi neslezou vlasy a nebudu se pořád jen nervovat? Dostat tam Coreelec, nej Kodi by bylo fajn. Díky RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - playman22 - 29.12.2020 @LordVojelDort: Všetci (a aj ja s nimi) opakujeme dookola X96 MAX plus 4GB/64GB, S905X3 z toho dôvodu, že sa zatiaľ nenašiel nikto, kto by s ňou mal nejaký problém. Za cenu do 50€ nemá asi konkurenciu.. Mám ich niekoľko po rodine a známych, zatiaľ sa nikto nesťažoval na nič. Dúfam, že to tak aj zostane ![]() @repkadan8: nerozmýšľal si nad overeným boxom + zvlášť tuner? Viacerí to tu majú tak RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - LordVojelDort - 29.12.2020 (29.12.2020, 16:06)playman22 Napsal(a): @LordVojelDort: Všetci (a aj ja s nimi) opakujeme dookola X96 MAX plus 4GB/64GB, S905X3 z toho dôvodu, že sa zatiaľ nenašiel nikto, kto by s ňou mal nejaký problém. Za cenu do 50€ nemá asi konkurenciu.. Mám ich niekoľko po rodine a známych, zatiaľ sa nikto nesťažoval na nič. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - vikk - 30.12.2020 Pokud jsem byl slepý omlouvám se,ale chci si pořídit nějaký android box s dvbt2 tunerem,nemusí být S2. Většinou se tady píše o android boxech a pokud se někdo zeptá na DVBT2 většinou bez odpovědi. Mám to do ložnice a chci především využívat skylink live,archiv,ale zase při sledování klas.tv kanálů jsem zvyklý na epg programů se zobrazením následujících pořadů. Jaké máte zkušenosti a které android dvbt2 by jste doporučili. Cena cca 2000kč.díky RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - sandy87 - 08.1.2021 (22.12.2020, 21:45)Vagi Napsal(a): Koupil bych X96 MAX+ (4GB\64GB, S905X3) a cajk. Za cenu okolo litru si myslím dobrá koupě. Ahoj všem, rád bych koupil nějakou čínskou android krabičku a stále nejsem plně rozhodnutý. Horkým favoritem stále zůstává zmiňovaná X96 MAX+, ale narazil sem ještě na TV Box Traspeed (6K 3D 4GB\64GB). Osobně vidím rozdíl v procesoru a verzi operačního systému. Nemá s tímto zařízením někdo z vás zkušenost? Nedokázal by mi někdo poradit? RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - jkmh - 08.1.2021 @sandy87: nehledej nic co není osazeno Amlogic S905X3. nebo alespoň S905Xněco. Všechna ostatní CPU mají podporu pro alternativní SW (např. CE) mizivou nebo vůbec žádnou. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - Jarvin - 10.1.2021 Páni čo tak box s novým Amlogic S905x4 ? Každú chvíľu by mal vyjsť Mecool KM6. https://www.aliexpress.com/item/1005002003309505.html?spm=a2g0o.cart.0.0.14a53c00a1EbFn&mp=1 Prípadne, počul niekto o tomto? https://www.h96tvbox.com/android-tv-box/smart-tv-box/347_h96-released-amlogic-s905x4-hd-4k-android-10-tv-smart-box-in-2020.html Čo na to hovoríte? RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - andrejo - 11.1.2021 (29.12.2020, 16:06)playman22 Napsal(a): @LordVojelDort: Všetci (a aj ja s nimi) opakujeme dookola X96 MAX plus 4GB/64GB, S905X3 z toho dôvodu, že sa zatiaľ nenašiel nikto, kto by s ňou mal nejaký problém. Za cenu do 50€ nemá asi konkurenciu.. Mám ich niekoľko po rodine a známych, zatiaľ sa nikto nesťažoval na nič. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - lukas.v - 11.1.2021 @andrejo: Přesně všechno to ti umožní Coreelec s KODI. KODI má vynikající plugin pro SledováníTV i archiv SledováníTV. Sám ji taky mám, takže ho používám a je výborný. AFR funguje pod Coreelec a KODI automaticky, nemusíš ani nic nastavovat. X96MAX Plus je myslím pro tebe dobré řešení. Navíc pokud by jsi chtěl, tak pro něj můžeš využít i ATV od Slimboxu a dát ho tam místo toho androidu co tam je. V Slimboxu myslím AFR funguje taky, ale to nemám vyzkoušené, protože ATV nepoužívám. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - andrejo - 11.1.2021 Takze v X96 MAX plus 4GB/64GB, S905X3 nieje android TV, ten sa tam musi doinstalovat? Miesto teda androidu - asi podobnemu ako v telefone. Takze aplikacia by bola ovladatelna v zaklade iba mysou. Prave potrebujem, aby niekto potvrdil, ze ATV od Slimboxu bude mat v ponuke funkcnu apk sledovani TV, ktora je v obchode play ponukana v android TV boxoch. Plugin sledovani mam aj ja v kodi. Mozno nie najnovsu verziu... ale jak je to riesene s programom vysielania? Mne teda apk pride prehladnejsia ako to preklikavat cez kodi. A tiez to este vsetko na X96 MAX plus 4GB/64GB, S905X3 rozbehnut a nepokazit ho. Dual bot, ovladac displej .... co som teda cital. Mohol by si prosim nahrat videjko ako to cez kodi to sledovanie frci? a dat to na youtube? A tiez sa mi volba atv paci viacej iba ako holy kodi. RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - namo - 14.1.2021 Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o radu ohľadom výberu "krabičky." Doteraz som mal X96mini, 1/8, avšak už má pár rokov, ja som zlepšil net a pod., čiže by som rád šiel do niečoho lepšieho. Rozmýšľam nad tu zmieňovaným X96 max+, mal som na skúšku Vontar X3, avšak tam som prišiel na to, že nepodporuje HDR. Keďže mám telku, ktorá HDR podporuje a dobrý internet, bol by som rád za možnosť prehrávať 4K HDR filmy. Nemám žiadne špeciálne repráky, som barbar, zvuk používam iba ten z TV... na druhej strane, keď v izbe vedľa spí malý syn, s tou hlasitosťou to aj tak nemôžem hrotiť ![]() Čiže zhrnutie mojich požiadaviek - hlavý účel je bezproblémové používanie Stream cinema na KODI - 1x HDMI na prepojenie s TV, cez HDMI chcem mať prepojený zvuk a obraz - aspoň 1x USB vstup na bluetooth myš, - BT na samotnom zariadení je bonus, keby som náhodou chcel používať bezdrôtovú klávesnicu bez USB adaptéra - 1 Gbit LAN Ak to všetko pôjde dobre, tak pravdepodobne bude zvyšok rodiny chcieť upgrade tiež, avšak nie sú až tak technicki zdatní a ja nechcem stráviť mladosť nahadzovaním core elecov do x zariadení. Je vôbec nejaký box, ktorý zvládne pekne prehrávať 4K HDR zo stream cinema aj v stockovej konfigurácii - teda s androidom? (ešte preinštalovať rôzne mutácie KODI ako je napr. KD player a pod. som ochotný podstúpiť) Ďakujem pekne! Kudy kam při výběru Kodi krabičky - marecek65 - 14.1.2021 namo: Nvidia Shield splna vsetky tvoje poziadavky RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - forsajd - 14.1.2021 @mamo: Vontar X3 má HDR mal som ich niekolko a ma tie iste parametre co i X96 max+, to znamena ak ti neslo HDR tak ti nepodje, ani na Nvidii shield, maš niekde problem ty v boxe chybu nehladaj, ale skor v hdmi kabli alebo v TV nastaveni, zbytočne budes kupovat dalsie skatulky RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - namo - 14.1.2021 (14.1.2021, 11:03)forsajd Napsal(a): @mamo: Vontar X3 má HDR mal som ich niekolko a ma tie iste parametre co i X96 max+, to znamena ak ti neslo HDR tak ti nepodje, ani na Nvidii shield, maš niekde problem ty v boxe chybu nehladaj, ale skor v hdmi kabli alebo v TV nastaveni, zbytočne budes kupovat dalsie skatulky Ďakujem pekne za osvetľujúcu odpoveď. TV mám https://www.lg.com/sk/televizory/lg-55SK7900 Vontar X3 mal pri sebe pribalený (vraj) HDMI 2.0 kábel čítal som však niekde, že existuje aj HDMI 2.0a / 2.0b - je možné, že vontar to zobrazí po zapojení HDMI 2.0a kábla a nie pribaleného HDMI 2.0 ? RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - forsajd - 14.1.2021 @mamo: v TV mas v nastavení, všeobecne, zapnute cez HDMI Ultra HD Deep Colour a ten kábel čo k tomu boxu dali môže byt vadny on sa nájde niekedy i pri kvalitných kábloch zmetok , necituj prvý príspevok je proti pravidlám použi @ a meno RE: Kudy kam při výběru Kodi krabičky - namo - 14.1.2021 @forsajd: vďaka skúsim to teda s iným káblom, avšak ešte jedna doplňujúca otázka - môžem kúpiť HDMI 2.1 aj keď TV a Vontar podporujú iba 2.0? |