![]() |
|
Sosáč 2 verze - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +---- Fórum: Sosáč (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-sosac) +---- Téma: Sosáč 2 verze (/prispevek-sosac-2-verze) |
RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 05.9.2025 @atirage21: Hmm, a hned z toho uděláš závěr že: atirage21 Napsal(a):Doplnok reaguje rychlo v 32 bitovych systemoch, ale je strasne pomaly v 64 bitovych systemoch.To je skutečně "brilantní úvaha". Navíc udělaná na základe zkušeností s neuvolněnou verzi 22, tedy verzí, u které ještě nebyla vydána ani Alpha? Mimochodem, co tě vede k tomu instalovat si nightly? Jinak, obecně je možné zdroj problémů tohoto druhu (tedy zpomalení odezvy doplňku s backendovou částí na internetu) hledat, kromě jiného, v konfiguraci a nastavení sítě (IPv6, DNS, ...). RE: Sosáč 2 verze - atirage21 - 07.9.2025 Pretože samotní vývojári Coreelecu už verziu 21 NG hodili cez palubu a venujú sa iba verzii 22 NO. RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 07.9.2025 @atirage21: A ona ti verze 21 nefunguje? RE: Sosáč 2 verze - 3bul - 08.9.2025 Zdravim, rozbehal som si verziu 3.1.0 po zadani prihlasovacich udajov na streamuj.tv mi vypise pekne dokedy je platne predplatne (udaje k sosac.tv nevyplnam alebo je to tiez potrebne?) nasledne idem do filmov ale tam na mna vyskoci že prihlasenie sa nepodarilo a mam znova ukladat to healo pricom heslo je ulozene spravne. Viete mi niekto poradiť v com je problem? Dakujem RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 08.9.2025 @3bul: Doplněk Sosac.TV vyžaduje dva účty, jeden na streamuj.tv (premium účet) a druhý na Sosac.tv. RE: Sosáč 2 verze - werty - 07.10.2025 Ahojte, zeptám se - poslední dobou mně nějak divně funguje záložka "Rozkoukané seriály". Seriál který jsem sledoval jako poslední není na prvním místě v seznamu, ale někde uprostřed a některé seriály co jsem si kousek pustil tak tam nejsou vůbec .. neřešil někdo něco podobného? A taky ještě si všímá, že u jednotlivých dílů, které jsem viděl celé a byla tam zelená fajfka tak po čase naskočí zase zpátky prázdné kolečko. RE: Sosáč 2 verze - Caveman - 27.10.2025 obcas se tu objevi info ze ten druhy Sosac by mel umet i vyssi kvalitu nez jen hd z toho co ale u obou doplnku vidim to tak nevypada jaka je tedy pravda? RE: Sosáč 2 verze - bsexy - 27.11.2025 (15.5.2025, 15:42)JiRo Napsal(a): No, dal jsem si s tím chvíli práci a narovnal práci autora této varianty (nebudu psát verze) tak, aby odpovídala komunitním zvyklostem i zásadám, a doplněk bylo možné provozovat na Kodi s jiným, než vynuceným skinem. Ahoj, nemohl bych te poprosit na odkaz na tvuj repozitar, resp. repozitar s tvoji verzi pluginu Sosac do Kodi? zacima se v tom trochu stracet. Pouzivat to co je v kodi.sosac.to a verzi 3.1.0 ale z nejakeho duvodu v menu nevidim hlavni slozku se serialy, fily, tv series jo ale serialy tam nejak vypadly. deje se mi to jen na MACu ale v na windows to je v pohode, pritom oboje instalovano ze stejneho repo. tak me napadlo, jestli tvoje verze nenubude stabilnejsi. neporadil bys prosim? Diky M. RE: Sosáč 2 verze - jnvk2486 - 27.11.2025 JiRo tohle nedává, máš smolíka. Jako my všichni ;-) Já používám sosáče z repa odsud - je to sice obstarožní, ale to co má dělat, dělá, již mnoho let. Díky za něj. RE: Sosáč 2 verze - JiRo - 29.11.2025 @bsexy: Sice už aktivní připívání omezuji, ale na tohle ještě odpovím. Jak už jsem tady napsal, Sosáč 2 takový doplněk "bastl". V první kroku jsme ho upravil tak, že funguje i na standradním skinu, který je napsán podle pravidel a zásad Kodi. Ale bez přenosu příznaku sledování a pozice přehrávání mezi Kodi a backeendem. V druhém kroku jsem ho tedy doplnil o funkci synchronizacě těchto příznaků (pozice přerušeného přehrávání a příznak přehráno) mezi Kodi databází a backendem. Ale vzhledem k tomu, že doplněk jako takový nepoužívám, tak jsme to už přestal řešit. Pokud tedy někdo chce dosáhnout stejného výsledku, měl by se při úpravách doplňku tímto postupem řídit. RE: Sosáč 2 verze - bluegoof - 28.12.2025 Ahoj kolegové, včera jsem zprovoznil na svém Kodi (19.5 Matrix) Sosáč verzi 3.1.0 a vše funguje jak má. Nějakou dobu jsem dával šanci Netflixu ale již mě nasral způsob heldání a prezentace filmů.... nechávám manželce a dcerám na sledování jejich romantických "pí__vin" kterých tam je opravdu "neúrekom". A hlavně, celé to jejich menů nabízi jenom a jenom romantické filmy na základě předchozího hledání a sledování.... fuj tajbl velebnosti. Takže zprovoznil jsem a chci se zeptat, zda jsou filmy i ve vyšším rozlišení než 720? Víc mi to nešlo ani nenabídlo.... žádný film, ani ty filmy, které by mohly být a určitě taky jsou ve 4K. Je možné, že filmy na streamuj.tv jsou v rozlišení 720 a větším ne. Jak to je? Děkuji vám za odpověď. RE: Sosáč 2 verze - jnvk2486 - 28.12.2025 Ano, myslím že to tak je. Nikdy jsem tam větší neviděl. Já jsem s tím v pohodě ? RE: Sosáč 2 verze - bluegoof - 28.12.2025 Děkuji ti za odpověď. Já jsem s tím taky v pohodě. RE: Sosáč 2 verze - huginek - 09.1.2026 (29.11.2025, 20:19)JiRo Napsal(a): @bsexy: Sice už aktivní připívání omezuji, ale na tohle ještě odpovím. Mohl by jsi mi prosím tě poslat upravenou verzi začíná mě to vytáčet když přepínám mezi více doplňky.. RE: Sosáč 2 verze - jnvk2486 - 09.1.2026 https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-sosac-2-verze?pid=140354#pid140354 RE: Sosáč 2 verze - MrScully - 24.2.2026 (19.5.2025, 10:50)McMurdock Napsal(a): Ahoj, omlouvám se jsem trochu lama. Po instalaci doplňků Sosac.to mi začne vyskakovat hláška Nelze načíst vzhled (některé soubory chybí) a to stále dokola. Na Kodi 21 mám úplně ten nejzákladnější vzhled. Prosím můžete mě někdo poradit? Díky moc Jak se tahle chyba "nelze načíst vzhled - některé soubory chybí" prosím vyřeší? U své TV jsem to před měsícem nějak vyřešil (a nepamatuju si jak), u tchyně se mi to nedaří (přitom stejné verze veškerého SW). Já vidím po spuštění svého doplňku normálně textové volby, zatímco u tchyně tam na chviličku naběhnou nějaký mega ikony, tak to bude možná nějakým přepnutím vzhledu někde, ale nikde se k tomu nemůžu proklikat, ani to prostě vyřešit... RE: Sosáč 2 verze - Mefesto - 22.3.2026 Pouzivate někdo Sosac ve Stremio ? Díky moc . RE: Sosáč 2 verze - bluegoof - 07.4.2026 Ahoj kolegové, v prosince jsem zprovoznil na Kodi (19.5 Matrix) Sosáč verzi 3.1.0 a skin nepřepíná a včera jsem na druhém stroji zprovoznil rovněž na Kodi (19.5 Matrix) rovněž Sosáč verzi 3.1.0 a skin mě nutí přepínat až nakonec přepnu. Obojí z oficiálního repo. Nevím proč. Nevíte kde je ke ztažení ta verze, která nenutí přepínat? ... teda pokud někde je ... Děkuji. |