![]() |
|
Youtube (daily limit exceeded) - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Youtube (daily limit exceeded) (/prispevek-youtube-daily-limit-exceeded%EF%BB%BF) |
RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 28.3.2016 Jen blbni .....
RE: Youtube (daily limit exceeded) - pepaj - 02.4.2016 zdravim na pi2 v youtube / jakakoliv verze/ kolisa zvuk popr.se spomaluje, obraz v pohode, vytizeni procesoru tak 30 procent - neni treba jeste nejaky kodek doinstalovat? diky RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 02.4.2016 Tak o žádném kodeku opravdu nevím a podobné problémy u sebe nezaznamenávám .....
RE: Youtube (daily limit exceeded) - mitulko - 02.4.2016 To ani ja mam verziu 5.1.20.4 youtube a ide ako hodinky bez limitu a bez posunu zvuku. RE: Youtube (daily limit exceeded) - Lucky005 - 27.5.2016 Rossi D" Podle tvého návodu mi to fungovalo doteď, ale dnes když dám odebírané videa tak se nic nenacte , ale nic jsem neměnil. Má někdo stejný problém? RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 28.5.2016 Upravil jsem svůj příspěvek s návodem → Funkční YouTube Nutné vyzkoušet zda bude postup funkční (netestováno), obrázkovou galerii jsem ponechal beze změny ... RE: Youtube (daily limit exceeded) - Lucky005 - 28.5.2016 Takže tobě taky nefunguje YouTube? A co je to za nový repozitář je v něm něco dalšího zajímavého? RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 28.5.2016 Mám YT plně funkční, onen repozitář je právě stran aktualizací (automatických) nového pluginu YouTube ... Nemělo by se tedy stávat, že by YT nefungovalo
RE: Youtube (daily limit exceeded) - Lucky005 - 28.5.2016 Takže už někdo vzal ten YouTube pod svá křídla? Máš nějaký odkaz na stránky s repozitářem, ve svém návodu máš jenom přímý odkaz na stažení souboru, jestli se nepletu. A proč nestačí stáhnout jenom repozitář a z něho instalnout yt plugin. RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 28.5.2016 Odkaz je zde → Release - YouTube Plug-in **New Thread*** Onen postup repozitář / plugin / kopírování / mazání atd. je návod na pořadí operací, pokud YT nainstaluješ přímo z repo je to také v pořádku ... RE: Youtube (daily limit exceeded) - Lucky005 - 29.5.2016 Tak jsem nahodil tebou zmiňovaný repozitář a z něj nainstaloval jediný doplněk který tam byl a to YouTube. Po dvou fázovém ověření vše funguje jak má. Jenom nerozumím jedné věci, proč nenahradili yt doplněk v původním repozitáři a založili proto úplně novy. Každopádně díky moc za nasměrování! RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 29.5.2016 Odpověď na Tvé otázky ví pouze autor. Hlavní je, že vše funguje
RE: Youtube (daily limit exceeded) - Lucky005 - 03.6.2016 Tak u mě nová verze YouTube 5.2.2 ze speciálního repozitáře viz Rossi-ho návod mi dnes přestal fungovat, vyskočilo na mě dvoufázové ověření a když se to přihlásilo tak stejně odebírané kanály nenabehly, je problém jenom u mě? RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 03.6.2016 Zkus restartovat Kodi ... RE: Youtube (daily limit exceeded) - Lucky005 - 03.6.2016 To jsem samozřejmě zkusil už předtím RE: Youtube (daily limit exceeded) - Petrvald - 03.6.2016 U mě vše funguje jak má včetně odběrů, zatím jsem neaktualizoval mám verzi 5.2.1 Zkusil bych znovu dopněk naistalovat, pokud nezabere tak nezbyde nic jiného než přehrát OS
RE: Youtube (daily limit exceeded) - Lucky005 - 03.6.2016 Předtím než jsem to tu postnul jsem doplněk zkusil uninstal /instal bez mazání složek a nepomohlo :-( Je to zvláštní nic jsem neměnil a z ničeho nic to přestalo fungovat a evidentně s tím nemá nikdo jiný problém. RE: Youtube (daily limit exceeded) - Rossi D - 04.6.2016 Já jsem Tvůj problém měl po automatické aktualizaci na v.5.2.2. také, YT chtělo dvoufázové ověření a obsah poté nefungoval, restart Kodi → vše OK ... edit, někdo to na stránkách autora řeší také: Citace:Just a dumb question. When I attempt to log back in using my personal keys, it fails on the first log in. I have checked how I have entered the keys, made sure they were entered properly, removed the .apps.googleusercontent.com from my API ID, deleted and reinstalled the plugin from my system, and I still am having problems getting the keys to work. Any ideas? RE: Youtube (daily limit exceeded) - Saxel - 06.6.2016 Já mám zase malinko odlišnou zkušenost. Po instalaci YT verze 5.1.20.6 jsem musel provést 2-fázové ověření a YT fungovalo, potom po aktualizaci na v. 5.2.1 jsem musel znovu projít 2-fázovým ověřením a YT zase fungovalo. Před chvílí jsem aktualizoval na v. 5.2.2 a žádná 2-fázová autentizace se nekoná a YT dál funguje včetně mých odběrů a kanálů. Provozuji na RPi2B, OpenElec 6.95.3, Kodi 16.1 RE: Youtube (daily limit exceeded) - lada - 10.9.2016 Nevím jestli to někomu pomůže, ale když jsem provedl přihlášení na YouTube z telefonu či tabletu tak to dlouho nevydrželo a druhý den jsem to musel opakovat . Při přihlášeni z PC to už nějaký den maká bez problémů . Omlouvám se jestli to už někdo napsal nebo je to nesmysl, ale mně to opravdu pomohlo. Proč se nemohu přihlásit dlouhodobě po WI-FI to opravdu netuším . |