XBMC-Kodi.cz
IPrima - Roman Smolka - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: IPrima - Roman Smolka (/prispevek-iprima-roman-smolka)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: IPrima - Roman Smolka - krtekkazatel - 22.1.2021

(22.1.2021, 9:23)predator.1 Napsal(a): Ahoj, v doplňku píše chybu autorizace. V prohlížeči a té jejich aplikaci běží. Účet samozřejmě mám a v doplňku zadaný správně

sem na tom stejne odroid N2 s coreelec edition

RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 22.1.2021

Thumbup Instaloval jsem novou verzi doplňku, zkusmo vyplnil přihlašovací údaje (aniž bych byl registrován) a uviděl hlášku. Pak jsem provedl na iPrima registraci a potvrdil v mailu.
Kodi spustil pro jistotu znovu (Android 10 tablet). Doplněk v zápětí přehrává a žádný problém. Banana
EDIT: Na RPi 3B a LibreElec 9.x /Kodi 18.6 také funkční.

.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.iprima/settings.xml ...tady si najděte, jak jste zapsali Jméno (mail) a Heslo.

RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 22.1.2021

Komu doplněk hlásí "Chyba autorizace", vyzkoušejte kroky v tomto pořadí:
  • Zkontrolujte správnost přihlašovacích údajů
  • Restartujte Kodi
  • Pokud problém trvá, zkuste si vytvořit nový účet na iPrima.cz, ověřte v e-mailu a vyzkoušejte doplněk s novými údaji
Jinak jsem nahrál update [1.3.1], kde je vylepšené logování. Když se nepodaří zprovoznit, stáhněte si novou verzi, zapněte v nastavení Kodi protokolování a postněte sem log (návod).

RE: IPrima - Roman Smolka - krtekkazatel - 22.1.2021

tak me to nejde posilam log

RE: IPrima - Roman Smolka - JanSyk - 22.1.2021

Doplněk funguje super na Rpi4 i 3B+, Kodi 18.9.
Díky moc za přihlašování.
Honza
Banana

RE: IPrima - Roman Smolka - predator.1 - 22.1.2021

Ještě jsem teď kontroloval u nich na webu, jestli jsou má zařízení autorizovaná a vše v pořádku. Ovšem přes kodi stále stejná hláška. Nevadí, přes jejich aplikaci to funguje. Zítra jestli nezapomenu, tak pošlu případně log.

RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 23.1.2021

predator.1: Zajímavé... podle logu od @krtekkazatel mi přijde, že je problém v tom, když člověk nepoužívá jejich mobilní appku - doplněk se totiž tváří právě jako mobilní aplikace. Jestli mi o víkendu vyjde čas, podívám se na to.

RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 23.1.2021

Psal jsem tady https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-iprima-roman-smolka?pid=97717#pid97717 ...jak jsem spustil doplněk (1.3.0 a pak 1.3.1) v Kodi na dvou zařízeních. Bezplatný přístup. Přitom na stránce iPrima Sprava zařízení nemám registrované žádné, tedy 0 a volných pozic 5.
V nápovědě uvádějí, že zařízení se při prvním spuštění registrují automaticky a ty, Romane, píšeš, že doplněk se tváří jako mobilní apka. https://podpora.iprima.cz/hc/cs/articles/115003922571-Co-znamen%C3%A1-registrace-za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD-#h_8b00b4f3-6000-402d-9cb2-98132fbc7106

Nikde nemám jejich mobilní aplikaci ani HbbTV a zatím jsem nepouštěl přes webový prohlížeč. Divné nebo nechápu.

Možné však je, že je to skryté (chyba nebo finta) a že při naplnění počtu 5 nebudu moci mazat zařízení a budu v koncích s tímto přihlašovacím mailem.
Zkoušet to naplnit teď nechci.

EDIT: V helpu píšou, že zařízení s mobilní aplikaci se pojmenuje na pozadí se systémovým názvem zařízení. Jestlipak není konflikt, pokud jsou stejné názvy (např. Kodi, Kodi Kodi, .....)

RE: IPrima - Roman Smolka - aafroman - 23.1.2021

Na CoreElec 9.2.5, Kodi 18.9 vše OK, díky.

Zatím se mi u sebe nepodařilo problém nasimulovat.
@krtekkazatel: a @predator.1: Zkuste to pls s čerstvým účtem a před přihlášením smažte soubor userdata/addon_data/plugin.video.iprima/settings.xml

RE: IPrima - Roman Smolka - krtekkazatel - 23.1.2021

to jsem uz zkousel smazat  soubor s heslem a zadat to znova a furt to same proste me se ani v apce na webu neukaze jako ze pridane zarizeni

krtekkazatel: Jako registrované zařízení se mi nezobrazuje ani mobilní appka. Asi to sama Prima nemá moc vychytané. Chápu správně, že jsi to zkoušel s nově zaregistrovaným účtem?

RE: IPrima - Roman Smolka - krtekkazatel - 23.1.2021

jj uz mam 2 ucty

RE: IPrima - Roman Smolka - meda - 23.1.2021

Ke konstrukci hesla v přístupu, který funguje - 10 a méně znaků. Mám pouze malá a velká písmena, číslice.
Nemám divoké znaky a národní znaky (@&%... ěščř...).
Může totiž být, že některý systém nepředá znaky hesla správně.

RE: IPrima - Roman Smolka - predator.1 - 23.1.2021

Tak už to jede. Udělal jsem v mobilu ten výmaz settings.xml... Cesta k němu je...
/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.iprima/resources
settings.xml
Potom jsem zapl kodi a odinstaloval Tvůj doplněk iprima, znova nainstaloval, zadal znova přihlašovák a heslo a funguje. Buď to bylo tím, ale nešlo mi to včera v té verzi 1.3. nebo jaká to byla. Tady v té poslední to jede. Takže děkuji

RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 24.1.2021

Nová verze [1.3.2] umí generovat své device id a posílá ho v dotazech na server. Snad to vyřeší problém s hláškou "Chyba autorizace". Sám bohužel nemůžu odzkoušet, neboť jsem tu chybu nedokázal vyvolat.

Po updatu promázněte nastavení, aby se vygeneroval nový token - dá se to udělat snadno v nastavení doplňku, tlačítko Výchozí

RE: IPrima - Roman Smolka - krtekkazatel - 24.1.2021

roman.s: funguje to  dik moc ses nejlepsi
asi pomohlo generovani id

RE: IPrima - Roman Smolka - listener - 25.1.2021

@roman.s: Plánuješ udělat také Matrix verzi ? Pokud ano, v jakém časovém horizontu ?
Předchozí Leia verzi jsem si pro Matrix upravoval sám. Nyní (po upgrade vynuceném přihlašováním) bych ale musel pracně hledat, kde jsou změny. Ale vzhledem k tomu, že doplněk iPrima využívám minimálně (mám O2TV, takže používám doplněk Zpětné sledování O2TV (OTT) od waladir), tak asi počkám. Ale bylo by hezké, mít funkční oboje.

RE: IPrima - Roman Smolka - roman.s - 28.1.2021

@listener: Vyzkoušej novou verzi [1.3.3], měla by fungovat pod Matrixem. Pro starší verze jsem vytvořil branch "leia", podle instrukcí wombata

RE: IPrima - Roman Smolka - janda008@seznam.cz - 28.1.2021

Zdravím. Trochu jsem laboroval jelikož mi doplněk stále vyhazoval "chybu autorizace" a došel jsem k tomu že pokud mám aktivní předplatné = "Chyba autorizace". Založil jsem nový účet = Přehrávání ok. Zapl jsem 24h předplatné zdarma a = "Chyba autorizace". Pokud není aktivní předplatné tak funguje super. Třeba to něčemu pomůže.