![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - xixi22 - 13.5.2020 @Saxikol SPMC je kodi 16 based a tak tam musis dat jarvis doplnok rucne. vid prvy post RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - kapitola - 13.5.2020 Stále se mi nedaří rozchodit místní nabídku v OSMC na RPI3 s KODI 18.6. Log (https://paste.kodi.tv/amafayixiw) zkouším naposled verzi 2.4.1 Kód: 2020-05-13 21:44:43.299 T:1636020960 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.TypeError'> Error Contents: 'NoneType' object has no attribute '__getitem__'RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - coala - 13.5.2020 (13.5.2020, 19:20)Saros Napsal(a): Se ale divím, že se ještě nikdo nezeptal jak dostat film do knihovny stále čakám či sa tu niekto o tom rozpíše zatiaľ som kým sa tu niekto nepodelí o skúsenosť ani neupdatovala addon z 2.4.0 na 2.4.1 plus čakám či sa updatne tvoja úprava skinu sama alebo budem musieť upravovať niečo sama tak nás už prosím nenapínaj a podeĺ sa prosím btw ďakujem za to čo pre komunitu robíš a najmä za tvoj súkromný čas, ktorý nám venuješ
Webshare - kontextové menu 2.4.1 - Saros - 13.5.2020 @coala stačí použít skin confluence cinema co mám v repu, spustit pres ws film a pak kliknout na ikonu v prehravaci zalozky. Ta je právě nahrazena spuštěním skriptu. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - coala - 13.5.2020 @Saros už som sa hrala super práca ešte sa musím pohrať s tvojím skinom aby keď kliknem vo videa na knižnicu mi automaticky otvorí zložku kam to chcem ukladaťnádhera ďakovala RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - otava5 - 13.5.2020 na Estuary nemyslíte? apropo taky přemýšlím o centrální knihovně Kodi pro rodinu teď co je stav někde mezi, po tom co se událo... to nemá nikdo full knihovnu,vždyť to bylo u SC v začátcích povinnost a nyní je to krádež ...
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - eriq - 13.5.2020 (13.5.2020, 19:18)pajka Napsal(a):(13.5.2020, 18:48)Trenttino Napsal(a): Může mě někdo poradit proč mě to vyhazuje chybu WEBSHARE user not found? pred hodinou mi to fungovalo, teraz uz nie. Skusal som aj zmenit heslo, nepomohlo user not foundcez web sa samozrejme prihlasim a mam aktivny ucet :) skusal som aj iny aktivny ucet, tiez user not found plugin updatnuty na najnovsiu verziu 2.4.1 EDIT: vsetko funguje ako ma neviem ako je to mozne, ale najprv mi to fungovalo s nastavenym loginom priamo v SC plugine pre WS az teraz som si vsimol, ze sa da nastavit login na WS aj nastaveni context pluginu dakujem za super workaround na polofunkcnu krasku ;) RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - frenk2 - 14.5.2020 Prosím Hostětín na YouTube pořád mě to nejde dík! RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - meda - 14.5.2020 @frenk2 Pokud je na YT, spouštěj jen na YT. Výňatek z Jak se správně ptát: Svou otázku si připravte a promyslete. Na ukvapené otázky dostanete jen ukvapené odpovědi (nebo žádné). Čím víc bude znát, že jste se pokusili problém vyřešit ještě předtím, než jste se rozhodli žádat o pomoc (popíšete, co už jste zkusili), tím spíše se vám pomoci skutečně dostane. Než začnete klást otázky mailem nebo v news nebo na webovém fóru,
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - frenk2 - 14.5.2020 Pořád mě to nejde webshare mám přihlášený a ale ten stream cinema 2 nic v Enigma2 to jede a kodi 18.6 to hodí chybu Hození ne hosteni prklep omlouvám se RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - meda - 14.5.2020 Stream Cinema 2 je samostatný doplněk, ale jen vývojová Beta. Context.webshare spolupracuje jen s BBaron-SC a od novějších verzí je nutné i do jeho nastavení zapsat správné jméno/heslo. Viz první příspěvek https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-4-1?pid=86947#pid86947 Verze 2.4.1 zatím snad bez chyby. Na čem Kodi 18.6 jede a jak zní text chybového hléšení? RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - frenk2 - 14.5.2020 Díky za reakci musím do práce ozvu se odpoledne díky!popisu to přesně! RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - jartas - 14.5.2020 Zdravím, Zajímalo jak přesně funguje vyhledávání jelikož např u filmu Dolittle 2020 není na výběr CZ dubbing přitom na WS ta verze s CZ je. Díky RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - lukinab - 14.5.2020 Zdravím, můžu se zeptat, jestli jde přes doplněk stahovat filmy? Když jsem ho použil v prvních verzích, tak to vracelo výsledky vyhledávání na celé stránce, takže tam fungovalo kontextové menu s možností stažení (přes Soubory Online). Nyní, když se to zobrazuje v dialogu, tak tam žádná taková akce není. Bohužel jsem nucen kvůli rychlosti internetu větší filmy stahovat a pouštět je lokálně (dělal jsem to takto i u SC). Díky za odpověď. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - starostacz - 14.5.2020 Ne, nelze stahovat. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - Lvik - 14.5.2020 Jartas: po vyhledání filmu, na konci je možnost zadat ručně, doplníš slovo dabing, nebo něco obdobného a dáš vyhledat. Pak už jen koukat
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - jartas - 14.5.2020 Super, díky za typ RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - tominotr - 14.5.2020 Ahoj, hlásím chybu u vzhledu Estuary SC. U verze 2.4.1 se kontextové menu zobrazuje pouze u filmů, kde funguje perfektně. U seriálů se kontextové menu bohužel nezobrazuje. Šlo by to prosím ještě poupravit? Moc díky. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - tommy3093 - 14.5.2020 @tominotr: tento problém nemám, menu je akorát úplně dole schovaný (odscrollovat), koukal si se tam? RE: Webshare - kontextové menu 2.4.1 - Zapa - 14.5.2020 (14.5.2020, 10:38)tominotr Napsal(a): Ahoj, Není nic jednodušího než přepnout na skin confluence a bude to OK. |