![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - barack - 21.11.2025 Zdravím všetkých.Prestalo mi ist vyhladavanie na tomto doplnku,kde môže byt problém?vo verzii COREelec 21.2 mi vypisuje chyba scriptu,pri inštalácii vo verzii COREelec 21.3 Omega my to nevyhladava.Ďik,OK už to ide pomohol reštart kodi. RE: Yet Another Webshare Plugin - sanc0 - 21.11.2025 Vo verzii 0.2.1 sa mi to tiez chova divne na roznych verziach CoreElec (nefungovalo napr. vyhladavanie), preto radsej k plnej spokojnosti pouzivam verziu 0.2.0 Edit: Nedalo mi to a otestoval som to znovu. COREelec 21.3 Yawsp 0.2.1 nefunguje vyhladavanie vlastnych retazcov. Restarty nepomohli. Funguje iba hladanie najnovsie a najvacsie na ws. RE: Yet Another Webshare Plugin - Jaffa - 23.11.2025 @sanc0: Mám to stejně. Coreelec 21.3 doplněk 0.2.1 nefunkční vyhledávání. v0.2.0 OK. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 24.11.2025 CoreElec bohuzial nevyuzivam, pouzivam len Windows a Android release verzie a oficialny build je stale len 21.2. Nevravim ze nezapracovali nejake zmeny do 21.3, ale z nejakeho dovodu ta verzia, napriek tomu ze source uz je 3 tyzdne ako release, nevydali ako build.. Hned ako budem mat k dispozicii release build 21.3 tak skontrolujem funkcnost. RE: Yet Another Webshare Plugin - alibababa - 16.12.2025 Ahoj, 21.3 už je venku. Podíval bys se na to prosím? Ve 21.3 mi taky nefunguje vyhledávání. Mnohokrát díky RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 17.12.2025 Mno, malo by to byt fixed v 0.2.2.. dufam :) RE: Yet Another Webshare Plugin - alibababa - 17.12.2025 Ahoj, paráda, díky moc za fix. U mě opět funkční!! RE: Yet Another Webshare Plugin - barack - 24.12.2025 (17.12.2025, 2:47)cache Napsal(a): Mno, malo by to byt fixed v 0.2.2.. dufam :) Po inštalácii tvojho doplnku vzniká taky problém, že po prehrávaní videí, cez Dokumenty.tv a YAWsP. Mi napíše,,Nedokážem preložiť url na prehratelne video." Je problém v doplnku alebo u poskytovateľa netu,ďakujem za odpoveď.Robi to na androide,aj na win10. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 28.12.2025 @barack: Nepochopil som co vlastne hovoris. o YAWsP ci o Dokumenty? To su dva samostatne doplnky a navzajom sa nijako neovplyvnuju. Ak pise chybu YAWsP, vacinou ide o subor, ktory je blokovany, alebo "polovymazany" z webshare. To co pises podla mna pisu zrejme Dokumenty a znamena to, ze nerozoznal na konkretnej stranke link, ktory by dokazal sparsovat a prelozit na prehratelne video - pise to doslovne. Vacsinou to znamena, ze bud ten dokument neprehras ani na stranke dokumenty.tv lebo je tiez napriklad uz zmazany, alebo tam je pouzity nejaky obskurny prehravac z neznamej stranky, ktory neviem rozoznat, alebo ho resolver nepozna. Ak sa jedna o dokumenty a ide ten dokument prehrat cez prehliadac, tak napis do vlakna pre ten doplnok aj s linkom na ten dokument a mozem to konkretne pozriet. RE: Yet Another Webshare Plugin - Davirek - 17.2.2026 Zmizela možnost "hledat poslední na webshare" Nevěděl by někdo co s tím? Díky RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 17.2.2026 @Davirek: ja som nic nemenil, moznosti najnovsie a najvacsie tam stale su vo vyhladavani, ale.. Ani mne to nic nevracia, mozno WS zablokoval moznost "vyhladania" s prazdnym retazcom.. Ked budem mat priestor pozriem to a ak uz to nejde, tak to odstranim z menu.. RE: Yet Another Webshare Plugin - Davirek - 17.2.2026 Cache , ano možnosti tam stále jsou, ale nic nenachází. Špatně jsem to formuloval. Škoda, že to přestalo fungovat. Teď už je vcelku problém tam cokoliv najít. RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 17.2.2026 @cache: Nemusíš to odstraňovat. WS skutečně prázdné nežere. Něco neutrálního mu podstrč jako default, ale <.> mu nestačí. Testoval jsem Kód: def dosearch(token, what, category, sort, limit, offset, action):![]() Akorát si nejsem jistý, jestli to Nejnovější je to pravé ořechové, protože když tam dnes vložím video ze svatby, tak to bude zítra jako nejnovější.
RE: Yet Another Webshare Plugin - Lukas78 - 17.2.2026 @jkmh: chytré díky za tip pro můj fork EDIT: ale je fakt že když zavolám seznam 100 nových videí .. tak když se zeptám za chvilku vrátí to jiný seznam ,.. trochu se v tom taky pošťourám na druhou stranu možná dobře že tak, alespoň to nemá takovej terč na zádech
RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 17.2.2026 @Lukas78: Hele , to byl jen rychlý nástřel po přečtení postů nade mnou. Nic jsem neladil. Já YAWsP nepoužívám. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 17.2.2026 Možná už se někdo začal zajímat, proč mají na api takový provoz a začali se v tom šťourat. Ona ta spousta doplňků pro Stremio & spol. jim tam musí taky dělat pěkný traffic. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 17.2.2026 @jkmh: dik, po jarnych prazdninach mrknem na to a daco vymyslim RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 24.2.2026 @jkmh: Ahoj,ako to vyzerá s opravou Najnovšie na webshare? Budeš mať čas to opraviť? RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 24.2.2026 Parametr WHAT uz nemuze bejt prazdnej, *.* samotnou tečku taky nevrátí nic. Vyresil jsem do StreamBoxu, ze hledam 50 vysledku pro .mkv,mp4 a avi s parametrem recent a mergnu do seznamu RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 24.2.2026 @karci78: Nebudu autorovi fušovat do řemesla. https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-yet-another-webshare-plugin?pid=141887#pid141887. Vyděržaj pioněr.
|