![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 24.2.2026 @Johnysko: Tvl., vždyť to samé jsem nastřelil před 5 dny. Neobjevil jsi Ameriku.
RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 25.2.2026 @jkmh: ale ty vieš prečo tú funkciu potrebujem a prečo sa ponáhľam . Neskôr to skúsim upraviť aj sám podľa tvojho návodu.Funguje,dik...len som tam doplnil ešte mov ,mpg a mpeg ..síce skoro nepoužívané ale občas sa môže niečo zaujímave nájsť aj v takom subore. RE: Yet Another Webshare Plugin - Davirek - 25.2.2026 Věřím že to bude opraveno co nevidět
RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 25.2.2026 No skuste.. Len to je pomale a ma to vela vysledkov.. Dovod je ten, ze jedine co mi davalo zmysel, aby to fakt naslo vsetko najvacsie a najnovsie, tak je spravit search pre jednotlive pismena a cislice (37 requestov) a to mergnut.. Osobne sa trocha obavam, ze do par dni tam daju nejake minimum na vyhladavaci retazec, napr. 3 znaky :) RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 25.2.2026 @cache: rýchlosť vyhľadávania ma netrápi,a čím viac toho nájde (rozumej všetko) tak pre mňa lepšie. Že to nájde nejaké rodinné blbosti ako videá z dronu,svadby, zábavy sú mi ukradnuté. Idem čisto po nových filmoch a seriáloch. Čo nepoznám,scrolujem ďalej. Ale určite sprav aktualizáciu,nech je to tip top. RE: Yet Another Webshare Plugin - Davirek - 25.2.2026 cache. Děkuji moc za opravu. Dobrá práce, pane mistr RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 25.2.2026 @cache: vďaka za update, taký malý detail... predtým boli výsledky na jednej strane 25 kusov ako je v nastaveniach, teraz je dlhý zoznam. Ručné vyhľadávanie konkrétneho názvu dá 25 výsledkov na stránku. Ale inak super, nájde aj pripony ktoré uz ani neexistujú
RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 25.2.2026 @karci78: ano, ako som pisal, spravi to 37 requestov po 25 vysledkoch a znich merge podla ident unikatnych, vysledkom je teda velke mnozstvo, ktore ak by som strankoval, tak to musim ja useknut a bud si to ukladat do suboru a z neho zase nacitavat pri dalsej stranke (co je na hotfix vela roboty), alebo pre kazdu podstranku znova spravit 37 requestov na search, co nechcem.. ak sa ozve viac ludi, ze im vyslovene vadi to mnozstvo vysledkov, tak tam strankovanie dorobim.. resp, ked tato "prasacina" bude este stale za mesiac fungovat :) toto bolo take rychle pokusne riesenie.. RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 25.2.2026 Ok...ja to potrebujem hlavne na Windows a tak je klávesa page down a tá to porieši. Ďalšie vylepšenia už nechám na tebe ako sa rozhodneš čo implementujes. Ešte raz, ďakujem. RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 26.2.2026 @jkmh: ja sem vubec nechodim, ted jsem tady tak po vice jak dvou mesicich. Ale tak to reseni se nabizelo i bez toho aniz by to nekdo vymyslel :) |