XBMC-Kodi.cz
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.2 - petrmindek - 14.5.2020

Ahoj Saros,napadlo me jestli by neslo pridat nejakym zpusobem tve webshare vyhledavani primo z televizniho programu,myslim ze by to bylo dokonaly kdyz nestihnem svuj oblibeny film nebo serial....

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.2 - pepinomax - 14.5.2020

Ano to by bylo super.

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.2 - Milosko78 - 14.5.2020

Neviem co robim zle,ale  ked napríklad idem cez tento doplnok kontextoveho menu pozerat film, a on mi sekne, teda vypne sa (co sa stava obcas samozrejme) a chcem ho spustit od tej minuty ako vypol,nejde to,musim od zaciatku,alebo dohladat scénu..
Takisto ked nieco nedopozeram a chcem neskor pokracovat kde som skoncil nepameta si to.
mam nieco zle niekde?
Na starej SC to fungovalo...

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - dracik33 - 15.5.2020

Zdravím, neviem, čo sa stalo aktualizáciou na 2.4.3., ale pokiaľ som mal 2.4.1., tak všetko šlo perfektne.
Teraz mi stále píše, WS-user not found.
Nič som nerobil, meno heslo mam malým a skúšal som prepísať a stále to isté.

Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Saros - 15.5.2020

Zkus se na webu odhlasit a odebrat zarizeni. Preinstaluj addon, muzes zkusit dat misto loginu email, nebo naopak

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - dracik33 - 15.5.2020

Nemusel som ani odinstalovat. Do verzie 2.4.1 som ani nevedel, že treba aj do tvojho pluginu zadať údaje a šlo to. Tak som zadal údaje a ide to perfektne ďalej...
Dobrá práca, ďakujem...

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - peter12375 - 15.5.2020

ahoj Saros, všetko je ok, dakujeme za plugin.
neviem ako to funguje, tak sa ta chcem opytat
- ak sa prestane dat fake user/heslom prezerat index v NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING (niekto zapne checkbox a uvidia to len platiaci useri) co nastane? je koniec, alebo je mozne fungovat takto ako je to teraz len treba cvaknut clenstvo v kra.
- ak existuje nejaky dump povodneho suboru s linkami na ws, tak sa musi zacat rozchadzat s NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING, nove veci sa tam nemozu ukazat, linky na skutocne file nebudu totozne, zase to bude musiet niekto spravovat atd.
takze asi sa pouziva len index z kra, ktory postupne musi prestat ukazovat na subory ws a to su hore spomenute reklamacie ludi co nieco "nevidia". ci je to celkom inak?

Ano je to presne tak. Pokud udela ze pristup bude jen pro vip na kr@.sk , tak uz nepujde nic. A ta stara databaze co se ted vyuziva i na sc2 je o nicem pokud se do ni nebudou pridavat nove veci. Ja s tim i pocitam ze to tak dopadne a od zacatku na to i upozornuji. Je to nouzovka aby se alespon trochu vycerpalo vip na ws. Vis co, ja jsem nenarocnej, ja si pustim 5x film za rok a na to mi staci prehraj.to. Neni to tak konfortni jak SC, ale co potrebuju si tam najdu a prehravat se tam da i zadarmo

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - quicksilver - 15.5.2020

A co ti brani udelat doplnek ,ktery vyuziva data z Bombuj.tv kde by sis bral obaly, popis a linky uz podle nazvu dale vyhledaval na webshare ? Urcite jdou i jine stranky,weby.

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Natch - 15.5.2020

@Milosko78 Nefunguje to. Ani kdyz si vytvoris sam zalozku. Taky mi to dost chybi.

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Zapa - 15.5.2020

To je přece jasné přehráváš přímo z Webshare a ne přes dopňek. Protože ještě nemám sklerózu tak si pamatuju,kde jsem skončil,tak u filmu pokud není 4K,tak myší přeskočím na čas kde jsem ukončil sledování.Přímo z Webshare je to daleko bezproblémovější než to bylo na BB SC.

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - daciak - 15.5.2020

Zdravím. Chtěl bych se zeptat na automatické aktualizace. Mám android 9 na TV, verzi kodi 18.6. V moje doplňky- místní nabidky-webshare mám zatrhnuté autom.aktualizace. V sekci moje doplňky-repozitář doplňku-kodi saros addons mám zatrhnute autom.aktualizace. Ale pořad mi mi figurovala verze 2.4.2. Až když jsem právě v tom repozitaři doplňku klikl pravou na nabídku a vybral "zkontrolovat aktualizace", tak potom se doplněk aktualizoval na 2.4.3. Co mám prosím jinde nastavit, aby se to aktualizovalo samo, když saros vydá novou verzi?
Děkuji

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Zapa - 15.5.2020

Pokud máš v základu Kodi zapnuté automatické aktualizace(instalovat aktualizace  automaticky)  tak by to mělo aktualizovat hned po startu Kodi.

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - peter12375 - 15.5.2020

saros: ako "nouzovka" je  to super a je jasne ze nic nieje vecne. zaujimalo v com si to napisal v tom tvojom telefone, ak mozes daj nejake linky kde sa o tom nieco dozviem, zo zvedavosti.

Normalne v textovem editoru Mixploreru

RE: Webshare - kontextové menu 2.3.0 - jironov - 15.5.2020

(11.5.2020, 21:54)jironov Napsal(a):
(11.5.2020, 18:51)xixi22 Napsal(a):
(11.5.2020, 18:48)Kjub Napsal(a): UPDATE> uninstall, cista instalacia > Kodi 18.6, NAKLONOVANÝ-SLOVENSKÝ-REPOZITÁŘ repo SC, Saros 2.3.1. 
Password SC - NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING Fake
Password Kontext Saros - WS - valid
rovnaky error ako i predtym.

co tak skusit 18.5

Taky mám 18.5 a stále User not found...

Konečně vše chodí jak má včetně serialů.
Pokud to někomu vyhazuje hlašku jako mi,je třeba v webshere od sarose ještě potvrdit VIP účet tzn, že nestačí vyplnit údaje pouze v SC ,ale také v doplňku.
Děkuji sarosovi za snahu Onfire Bananaa práci
Tímto děkuji za addon

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - meda - 15.5.2020

(15.5.2020, 14:49)dracik33 Napsal(a): ...Do verzie 2.4.1 som ani nevedel, že treba aj do tvojho pluginu zadať údaje a šlo to....
To jsi asi nevěděl víc věcí. Jméno/heslo se musí zadat už od verze 2.3.0

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - otava5 - 15.5.2020

Zkouším si na zelené tlačítko namapovat contextové menu streamu WS....
takto: <green>RunScript("/storage/.kodi/addons/context.webshare/default.py")</green>

co dělám špatně? viz.log

Kód:

2020-05-15 17:06:28.401 T:3434206080   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.RuntimeError'>
                                            Error Contents: No valid addon id could be obtained. None was passed and the script wasn't executed in a normal xbmc manner.
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/storage/.kodi/addons/context.webshare/default.py", line 13, in <module>
                                                __addon__ = xbmcaddon.Addon()
                                            RuntimeError: No valid addon id could be obtained. None was passed and the script wasn't executed in a normal xbmc manner.
                                            -->End of Python script error report<--
2020-05-15 17:06:28.408 T:3434206080   DEBUG: onExecutionDone(34, /storage/.kodi/addons/context.webshare/default.py)
2020-05-15 17:06:28.420 T:3434206080    INFO: Python interpreter stopped

Edit:
Opraveno takto: <green>RunScript(context.webshare)</green> a funkční

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Natch - 15.5.2020

@Zapa U televize nemam mys.

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - pepinomax - 15.5.2020

Nemáte vyzkoušeno u jakých video doplnku jde vyvolat kontextové menu s webshare? Respektivě Soubory online.Já to používám i na the moviedb helper