![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Zapa - 15.5.2020 (15.5.2020, 17:14)Natch Napsal(a): @Zapa U televize nemam mys.Přece není problém bezdrátovou dokoupit.Já ji na TV mám v USB. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - hitman222 - 15.5.2020 @otava5: kam prosim te zadavas ten prikaz,do keymaps/gen.xml? dik RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - daciak - 15.5.2020 (15.5.2020, 16:39)Zapa Napsal(a): Pokud máš v základu Kodi zapnuté automatické aktualizace(instalovat aktualizace automaticky) tak by to mělo aktualizovat hned po startu Kodi.to nastavené mám taky ale bohužel, ani na PC mi to nezaktualizovalo, win7, 18.6 RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - PetrM - 15.5.2020 @Natch: Ale ovladač snad máš, ne, tak se snad můžeš posouvat šipkou vpravo, nebo šipkou nahoru po kapitolách, případně normálně číslicemi navolit čas, kdy jsi skončil. Takže žádnou myš nepotřebuješ. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - otava5 - 15.5.2020 @hitman222: ano já to mám remote.xml a jen do sekce HOME... Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Milosko78 - 15.5.2020 Ked vam sekne film a chcete ho pozerat odznovu kde ste skončili, ide vam to? Aleno pokračovať ho pozerat neskôr. Webshare - kontextové menu 2.4.3 - slay - 16.5.2020 Omlouvám se, že to píší právě sem, ale nemá někdo tento ovladač k tv Samsung a poradil, co supluje právé tlačítko myši, abych se dostal do menu a mohl vybrat z Webshare? Řeším to Yatse v telefonu, ale dalkovacku mám v ruce častěji. ![]() Diky RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - barnyw - 16.5.2020 a co se děje, když dlouze podržíš tlačítko uprostřed kruhu? Webshare - kontextové menu 2.4.3 - slay - 16.5.2020 Právě že chyba přihlášení na kra. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - barnyw - 16.5.2020 To máš televizi Samsung s Adroid systemem a KODI? Co to je za model? Webshare - kontextové menu 2.4.3 - slay - 16.5.2020 Normální QLED TV. A kodi jedu přes CoreElec 9.2.2 v tv boxu DEALDIG s Amlogic S912. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - beepee - 16.5.2020 Spíš s tím DO ovládá nějakou krabičku přes HDMI-CEC. Pravděpodobně se tímhle způsobem "dlouhý stisk" nedá vůbec poslat, takže středové tlačítko funguje jako pouhé "potvrzení volby". Dalo by se to řešit nastavení funkce některého tlačítka pomocí Keymap Editoru. Problém je, že to tvoje DO má prostě těch tlačítek málo, a když si nastavíš novou fci, přijdeš o tu starou. Osobně, kdybych tohle musel řešit, asi bych si na kontextové menu nastavil to tlačítko "Play/Pause" (pokud to systém vezme) a tyhle fce pak ovládal pomocí kruhu a středového tlačítka. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - bojler - 16.5.2020 gen.xml skopiruj do \Userdata\keymaps\ Restart kodi. Na dialkovom stlac tlacidlo na ktorom su tie 4 farebne gulicky a potom sipka vlavo cize si zvolis modru farbu.
gen.xml (Velikost: 105 bajtů / Stažení: 9)
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - ebe - 16.5.2020 Prosím poradte kde stáhnu repozitory saros ? Děkuji RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - bojler - 16.5.2020 Zeby na 1 strane REPO? RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - jkmh - 16.5.2020 @Saros: Ahoj, z tvého repa jsem si nainstaloval Confluence Cinema. Pod Doplňky se mi nezobrazují zkratky (mám je samozřejmě nadefinované). Pod ostatními je to OK. Je to bug nebo chyba mezi klávesnicí a židlí. Poraď, prosím.
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Zapa - 16.5.2020 Zřejmě bug.U mě to samé,ale vše ostatní je OK. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - jkmh - 16.5.2020 @slay: Jsem na tom s mini DO Samsung stejně. Používám kombinaci DO a Yatse. Pitval jsem se v tom, ale nenašel jsem způsob, aby při krátkém stisku na OK to byl Enter a při dlouhém to bylo vyvolání kontextové nabídky. Určitým řešením je opravdu nápad od @bojler: , ale je to drbání se pravou rukou za levým uchem. Bohužel. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - lukas.v - 16.5.2020 @slay: @jkmh: Vždyť se to dá nastavit přímo v Kodi, co má udělat po vybrání filmu. Jestli rovnou přehrát nebo zobrazit kontextové menu. Nastavení - Média - Videa - Výchozí akce při výběru - Zvolte. Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Saros - 16.5.2020 @jkmh Ani nevím, spíš teda bug. Mrknu na to |