![]() |
|
IPTV Web Server (v1.22.0) - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr) +--- Téma: IPTV Web Server (v1.22.0) (/prispevek-iptv-web-server-v1-22-0) |
RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - lifu - 29.3.2025 Je možné upraviť playlist vygenerovaný doplnkom z githubu https://github.com/david-hazi/plugin.video.sweettv tak, aby sa dal použiť v Tvheadend? RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - vladimir.domin - 30.3.2025 Ahoj, funguje někomu v IPTV web serveru (1.22.0.2) Sweet.tv? Před pár dny mi normálně šel a teď se vygeneruje playlist, ale nejde přehrát ani v kodi, ani jiném android přehrávači. V originál aplikaci nebo v chromu mi funguje normálně. Všiml jsem si, že na githubu vyšla nová verze https://github.com/david-hazi/plugin.video.sweettv/releases/tag/v0.1.12 a autor tam píše, že je opravené API. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - erikd925 - 30.3.2025 Už nejde. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - pohlad - 31.3.2025 Dnes som to skúšal s tou 0.1.12 verziou a idú mi len neštandardné programy. Ale tak isto my to funguje aj na notebooku v prehliadači Mozilla. Predplatné mám do decembra 2025. Neviem ale skôr to vyzerá na problém u operátora. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - erikd925 - 01.4.2025 Mě to běží na enigma2 v pluginu czsk archiv na octagonu 8008 jede to i jako sever ,ale musi to být takto http://127.0.0.1:8888/sweettv/playlive/MTMwMg==#User-Agent=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/131.0.0.0 Safari/537.36.m3u8 a plugin david-hazi/plugin.video.sweettv ten v kodi běží,ale jak server to použít nejde RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - vladimir.domin - 01.4.2025 @erikd925 Tak tohle řešení funguje asi jen v enigmě. Je mi divný, že se vygeneruje playlist, ale při pokusu o přehrání se objeví hláška ,,Tento obsah není pro vás přístupný," což tam dával Saroš ze Sledování TV v případě chyby. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - JiRo - 01.4.2025 @vladimir.domin: No, když vidím ten post od @erikd925: a to jeho volaní serveru v Enigma, napadá mě, že ten server umožňuje při volání změnit user agenta. Možná tedy taky zkus i v IPTV WebServeru změnit user agenta. Pokud ti funguje přihlášení k serveru služby a generuje se playlist, tak asi stačí pouze v části, kdy se stahuje výsledný stream. To se zřejme teď nepovede. A máš pravdu, tohle @Saros: řešil tak, že vrátil odakz na stream Sledovanitv s videosmyčkou. Nemám IPTV Web Server nainstalovaný, takže ti neporadím, jestli je to možné v nastavení, nebo musíš jít do kódu, takže to si už musíš najít sám. Ale neměl by to být problém. Co si pamatuji, tak to má @Saros: naprogramované docela přehledně, takže se to dá určitě bez problémů najít. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - vladimir.domin - 02.4.2025 @JiRo S user-agentem jsem zkoušel laborovat, ale bez výsledku. Mám přehrávač IPTV Extreme Pro, kde se dá nastavit user-agent jak v playlistu, tak i v přehrávači. Taky mám playlist pro VLC, kde je zakomponovaný taky user-agent a taky to nejde. Možná, jestli by na něco nepřišel @waladir: ? RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - JiRo - 02.4.2025 @vladimir.domin: Ale v tomto případě nejde o UA při přehrávání, ale o UA ve finálním requestu o adresu streamu. A jestliže se při pokusu o přehrávání objeví ta video smyčka ze Sledovanitv, tak to znamená, že se nepovedl práve ten finální request. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - vladimir.domin - 02.4.2025 @JiRo Aha, už vím, jak to myslíš, ale po pravdě, tohle je pro mě vyšší dívčí. @JiRo: Podle mého selského rozumu by mohl být problém v této části: Kód: def get_stream(id):RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - JiRo - 02.4.2025 @vladimir.domin: No vidíš, trefil jsi to správně. Doplň tuto část: Kód: headers["authorization"] = "Bearer " + access_tokenobecně nějak takto: Kód: headers["authorization"] = "Bearer " + access_tokenNeporadím ti ale s jistotou, jaký řetezěc bude nejlepší. Já bych nejspíše začal třeba nějaký standardní z prohlížeče, napříkad Chrome pro Linux, který je myslím použitý i v tom příkladu z pluginu czsk archiv Enigmy, co tu někdo uváděl výše: Kód: headers["authorization"] = "Bearer " + access_tokenPozn. Nezapomeň na dodržení správného odsazení řádků. Je to python! RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - vladimir.domin - 02.4.2025 @JiRo: Zkoušel jsem několik UA, provedl pokaždé restart, ale vůbec nic se nezměnilo, pořád stejná hláška Tento obsah.... Přikládám upravený script (zazipovaný), ale myslím, že to mám správně. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - JiRo - 02.4.2025 @vladimir.domin: Pokud jde o změnu User Agent-a, tak to máš snad dobře. Zřejmě je tam ještě nějaká další změna, ale to už by chtělo nějaké ladění přímo na produkčním systému, takže s tím už ti nepomohu. Možná se i mrknout na zdrojáky Archiv cz/sk pro Enigmu, na které to podle toho předchozího příspěvku funguje. Jsou dostupné na Github. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - vladimir.domin - 03.4.2025 @erikd925 Můžu se zeptat, když se podíváš buď v oficiální aplikaci Sweet.tv nebo na jejich stránkách, jak se ti identifikuje zařízení, kde máš nainstalovaný IPTV Web Server? Já tam mám Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:105.0) Gecko/20100101 Firefox/105.0Napadlo mě, jestli tam nemáš něco jinýho. Dík Edit: Ještě mám jeden dotaz, ty to máš jako přímo plugin z archivu cz sk? Já to tam totiž nemůžu najít, jenom plugin sweet, ale bez serveru https://github.com/archivczsk/archivczsk-doplnky/tree/main/plugin_video_sweettv. Dík RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - skyjet - 04.4.2025 Podľa mňa hlavný problém, prečo to nefunguje je v tom, že nie ste prihlásený. Sweet.tv pred časom zmenilo spôsob prihlásenia. Pri prihlásení cez meno/heslo tak ako to je ešte v Sarosovom IPTV web serveri je po novom nutná re-captcha (takže je nepoužiteľný). Takže prihlásenie je potrebné vyriešiť inak - viď zmeny v archivczsk alebo vo sweet.tv doplnku pre kodi. V IPTV web serveri je nešťastné to, že nikde nemá logovanie a akúkoľvek chybu premení na ten chybový stream zo sledovani.tv. Takže bez úpravy kódu nemáš šancu zistiť, v čom je problém. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - waladir - 04.4.2025 Implementoval jsem pro Sweet.tv způsob přihlašování a volání z doplňku pro Enigmu od @skyjet: Přihlašování probíhá přes párování zařízení (přihlášení v nastavení vygeneruje kód, který se použije při registraci na webu). Testované je to jen u živého vysílání ve VLC playeru, ale snad budou funkční i další klienti nebo typy streamů. Úpravy jsou postavené na verzi 1.22.0.4, které jsem sem před dlouhodobou dával, ale nemůžu vyloučit, že tam u jiných poskytovatelů nezůstaly nějaké pokusy. Pokud tedy používaté IPTV Web Server i pro jinou službu, instalujte to jen na vlastní nebezpečí. Pokud nemáte Sweet.tv, tak žádný důvod verzi 1.22.0.5 instalovat. Úprava je jen v Kodi verzi IPTV Web Serveru. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - atirage21 - 20.4.2025 Ahojte, v tom novom plugine este nebola opravena podpora pre TouchTV z povodneho pluginu od Sarosa ? Stary zoznam funguje, ale po novom prihlaseni uz negeneruje aktualizovany zoznam a zobrazi chybovu hlasku error 500 o chybnom module bottle.py. Nevedeli by ste to nejako opravit ? Po bezplatnej registracii je sluzba zadarmo prvy mesiac a pri verejnopravnych tv by to malo fungovat aj nadalej. https://www.touchtv.sk/ Dakujem. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - robson - 27.4.2025 (04.4.2025, 18:52)waladir Napsal(a): Implementoval jsem pro Sweet.tv způsob přihlašování a volání z doplňku pro Enigmu od @skyjet: Přihlašování probíhá přes párování zařízení (přihlášení v nastavení vygeneruje kód, který se použije při registraci na webu). Testované je to jen u živého vysílání ve VLC playeru, ale snad budou funkční i další klienti nebo typy streamů. Úpravy jsou postavené na verzi 1.22.0.4, které jsem sem před dlouhodobou dával, ale nemůžu vyloučit, že tam u jiných poskytovatelů nezůstaly nějaké pokusy. Pokud tedy používaté IPTV Web Server i pro jinou službu, instalujte to jen na vlastní nebezpečí. Pokud nemáte Sweet.tv, tak žádný důvod verzi 1.22.0.5 instalovat. Úprava je jen v Kodi verzi IPTV Web Serveru. Neviem kde robím chybu, ale mne to nejde, párovanie zbehne v poriadku ale stream už neotvorí, je tam len to video s qr kódom. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - vopuch - 27.4.2025 Kdysi se pro sweet musel v iptv klientovi vyplnit user-agent. RE: IPTV Web Server (v1.22.0) - martinchromy1985 - 06.6.2025 Dobrý den Dnes ráno jsem zkoušel sledování tv .. jde vám s tímto serverem. Mě se nepodařilo rozjet. |