XBMC-Kodi.cz
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Saros - 18.5.2020

Tezko rict s cim prijde. Menu a veskera nabidka se stahuje z jeho serveru. Melo by stacit zmenit v addonu verzi na tu novou a smazat cache. Ale nevidel bychvto tak cerne. Co sleduju SC2, tak se to dobre vyviji. Jen abyvtam zacli sypat novy filmy. V tom vidim asi nejvetsi problem. Tohle ja delam jako docasny reseni. Preci jenom, prezemne maj zaplaceny WS dost lidi, tak at se to trochu vyuzije

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - pepinomax - 18.5.2020

No když tak nahodím ten novy skript ,ale jak jsem psal pro mě jsi jednička mezi všemi pokusy co se točí okolo SC  a context budu používat dále s jinými video doplnky. 5

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - coala - 18.5.2020

(18.5.2020, 20:35)Saros Napsal(a): Tohle generuje v2.4.3.

tá možnosť uložiť si pomocou založky film pri prehravaní do knižnice zmizla? či len mne? ďakujem za odpoveď aj za úpravu

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - karelnovak7 - 18.5.2020

Ahoj asi někde dělám chybu...Pořád mi to píše : nejde se přihlásit na NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING
Dík za radu. Ať vyberu jakýkoliv pořad.V sc mám samé 1 a v contex. přihlášení na ws

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - ros - 18.5.2020

Teda, kluci a holky, tohle je točkolotoč. Ale Saroš rulez.  :)))

Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Saros - 18.5.2020

@coala no momentálně to neni mozne, protoze ze skinu se spoustel skript ze slozky context.webshare. Ted mas addon pojmenovany jinak

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - creck - 19.5.2020

Mlha se hlasi, SPMC mi to asi nepojede ze, nevidim nabidku vyhledej na webshare.

Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Saros - 19.5.2020

@creck Ale jo, mas to v sz

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - creck - 19.5.2020

Jdu zkusit, ale jestli je to ten samy soubor xxx tak tam jsem si creck dal :-D a objevi se nabidka vyhledat na webshare a neprehraje film (objevila se po restartu)

Tak oprava 2 - po cca 3 minutach co jsme si psali, tak se nabidka zobrazila a jede to. Diky i za nas retardovane :-P

Ja myslim ze ti to pujde

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - Zapa - 19.5.2020

Pokud chcete přehrávat filmy z knihovny , je nutné ve složce, kde je knihovna u všech filmů změnit cestu z context.webshare na context.xxxx(vaší) . Potom v Kodi z knihovny jde vše kdykoli znovu přehrát.( Saros Confluence Cinema )

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - huffyk - 19.5.2020

@Saros: pozeram context.webshare si vyhodil uz s repo? Neviem ci zmeny tu postnut ako zip alebo to das niekam?.... inak super plugin a urcite minimalne u mna neskonci s plne funkcnym SC2... pretoze stale sa daju vyhladavat dalsie streams na WS (co pouzivam pravidelne) co nema SC1 aj SC2 v DB...

pytam sa na repo, lebo spravil som tam par zmien:
  • zapnutie aj pre SC2
  • fallback ak nezbehne webshare.run() na webshare.get_stream_list_ws() (namiesto webshare.history() )
    • tym padom automaticky zafunguje SC2, kedze prejde na vyhladavanie s WS
  • dorobenie "Zadať ručne" aj do WS search okna
  • uprava WS query aby vyhladaval cez uvodzovky (t.j. napr. "Movie_name" 2019)
    • vyhlada to len relevant vysledky

viem, ze to uz nezafunguje pre SC1, ale stale sa da uplatnit zmena addon ID a bude mat clovek aj veci co pisem hore.... 

daj teda vediet ci to niekam chces dat a poslem ti alebo to proste dam sem ako zip (ak to pojde :) )

Dobra prace, klidne to dej sem. Asi nema cenu to mit v repu kdyz je id blokovane

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - otava5 - 19.5.2020

@huffyk: taky se připojuji ... postni to sem  6

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - huffyk - 19.5.2020

Tak posielam... credit @Saros: skvela praca!

moje zmeny:
  • zapnutie aj pre SC2
  • fallback ak nezbehne webshare.run() na webshare.get_stream_list_ws() (namiesto webshare.history() )
    • tym padom automaticky zafunguje SC2, kedze prejde na vyhladavanie s WS
  • dorobenie "Zadať ručne" aj do WS search okna
  • uprava WS query aby vyhladaval cez uvodzovky (t.j. napr. "Movie_name" 2019)
    • vyhlada to len relevant vysledky

ako tu uz bolo pisane aby to islo s SC1 (SC2 ide ok bez zmeny) treba zmenit addon ID: context.webshare na context.hocico  (a to hocico je fakt hocico nie len "hocico"  3 ) a potom to pojde aj pre SC1 aj pre SC2.

Zmeny addon ID treba v tychto suboroch:
  • addon.xml 
  • settings.xml
  • webshare.py

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - starostacz - 19.5.2020

@Saros: Tak abys tvuj plugin a repo vratil.
Ted mi funguje verze 2.4.4 s originalnim SC od bbarona, kde dokonce nemam nastavene zadne (ani fake) prihlaseni na jeho server. Vypada to, ze tim snad chce odlehcit jeho serveru nebo co.

Ano mas pravdu. Asi zjistil ze kdyz si to muze kazdej vygenerovat sam, ze nema cenu neco blokovat. No uvidime. Do repa jsem to vratl uz vcera

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - starostacz - 19.5.2020

Druha vec je, ze mozna nejde upgrade sk serveru jak by mel a vyslysel pozadavky klientu aby umoznil pouzit SC s WS do te doby, nez to daji dohromady a pojede to nejak obstojne.

RE: Webshare - kontextové menu 2.4.3 - viky808 - 19.5.2020

Ahoj, můžete někdo upřesnit, kde najdu webshare.py pro změnu addonID, jsem na CoreELEC. Našel jsem addon.xml v /.kodi/addons/context.webshare settings.xml v /.kodi/userdata/addon_data/context.webshare ale webshare.py nevím kde je. Děkuji

EDIT: verze 2.4.4 z repa mi taky aktuálně funguje, se starým SC 1.3.26

@viky808 nepotrebujes nic upravovat, koukni do prvniho prispevku