![]() |
|
Webshare - kontextové menu 2.6.0 - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Webshare - kontextové menu 2.6.0 (/prispevek-webshare-kontextove-menu-2-6-0) |
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - forsajd - 27.5.2020 ak to pojde i tak tak potom som nic nepovedal
Webshare - kontextové menu 2.4.7 - Saros - 27.5.2020 Tezko rict jak to bude mit bbaron osefovany. Treba bez vip to nepujde ani spustit, co ja vim. Přejde se pak na SC2 RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - airliveman - 27.5.2020 @Saros no momentalne to nebezi, kedze udaje z ws su na dve veci v sc 1.3.27, ktora uz vysla. EDIT: tak context menu predsa len este funguje :) Webshare - kontextové menu 2.4.7 - Saros - 27.5.2020 Staci dat na sc fake na kr@ RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - Bruce84 - 28.5.2020 Bez problémů maká jak context, tak mód i s přihlášením na ws. Prozatím ti děkuji sároši ty **** ![]() Až to bude aktuální se SC2, tak asi přejde každý. Tohle je ovšem velmi dobře fungující a vůbec mě jako uživatele kodi nezajímá koho to je či bylo a mělo by? Podstatné je, že to funguje než bude SC2, samozřejmě také bez ohledu na toho bbarona co mi je potom, že to je jeho udělátko, když to zazdil sám na ws. Ať si ten addon třeba patentuje, neubírám mu jeho zásluhu a jeho práci na daným addonu je jeho věc co si s tím bude dělat, nebo kde si chce na tom přividělat v poho. Tím chci říct, že by jste měli být vděční aktuálně tady *****, aspoň prozatím ![]() Proč? třeba proto, že to funguje a SC2 je na začátku. Ještě jednou dík za addon bbaronovi a módy sároše **** i context ![]() Dobrá práce Sároši
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - Zapa - 28.5.2020 Nevím proč děkuješ Bbaronovi,když všichni jak blbci mu posílali linky,aby mohl udělat databázi. Jeho vyjádření byla jakou má důvěru hodně lidí v jeho CS. Dokonce, že někteří si zaplatili WS i tři roky dopředu a pak se na ně Bb bez upozornění vy.... a přitom nebýt těch, co to nahrávali na WS a posílaly linky tak SC, by byla skoro na úrovni Sosáce. Jenom díky Sarosovi,všichni,kteří Bb naletěli a zaplatili si Ws a nechtějí naletět znovu ,že zaplatí krávu,tak si mohou pustit i něco jiného než to co na WS přidali. RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - Bruce84 - 28.5.2020 Třeba za to, že to od něj nějakou dobu jelo parádně jak se pak rozhodl je jeho věc ano jeho věc co na tom nechápeš a co že si zaplatili ws účet vip mají stále, akorát díky zřejmě té jeho databázi a lidí co přispívali plnit(upraveno) jeho databázi, nám dovolil se koukat chvíli přes kodi, stáhnout film a najít na ws umíš ne. Však sároše taky chválím špatně si pochopil a bez bbarona by sároš zřejmě žádné módy dělat nemohl, aby to bylo funkční, nemoralizuj mě zbytečné myslím, jen špatně chápeš
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - viky808 - 28.5.2020 @Bruce84: bože můj, co je to za slovník a poděkování, to už je zase sraz idiotů? Nebo to je jako humor? RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - Bruce84 - 28.5.2020 viky808: Samozřejmě jsem reagoval na oslíka co tady vystavoval nějaké poměřování a pak z toho vyšlo, že Sároš je buzna Buď v klidu Sárošovi jsem napsal sz, kdyby náhodou špatně pochopil zbytečně achjuješ
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - Zapa - 28.5.2020 (28.5.2020, 20:44)Bruce84 Napsal(a): Třeba za to, že to od něj nějakou dobu jelo parádně jak se pak rozhodl je jeho věc ano jeho věc co na tom nechápeš a co že si zaplatili ws účet vip mají stále, akorát díky zřejmě té jeho databázi a lidí co přispívali plnit(upraveno) jeho databázi, nám dovolil se koukat chvíli přes kodi, stáhnout film a najít na ws umíš ne. Však sároše taky chválím špatně si pochopil a bez bbarona by sároš zřejmě žádné módy dělat nemohl, aby to bylo funkční, nemoralizuj mě zbytečné myslím, jen špatně chápeš Asi neumíš číst nebo jsi blbej.(přispíval jsi do databáze a posílal linky na to co běžně na WS najít nedá nebo je v soukromejch) RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - otava5 - 28.5.2020 Kluci nechte toho
RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - meda - 29.5.2020 Bruce84: Fakt pochybný humor prezentovaný veřejně. Vždy je pravidlem uvádět na pravou míru stejným způsobem. Takže ne v SZ ale také veřejně. Kvůli všem, kteří tvůj humor veřejně čtou, "kdyby náhodou špatně pochopili". RE: Webshare - kontextové menu 2.4.7 - 4Sage - 30.5.2020 Presne tak ako píšeš @meda: potom to tu vyzerá ako na ulici sraček. Hlavne sa tu Neurážajte ! Svoje problémi si riešte u psychiatra ,alebo choď bušiť do Pitla, nebo svého Pitlíka ![]()
Webshare - kontextové menu 2.5.2 - Saros - 27.4.2021 v2.5.2 - Matrix http://saros.wz.cz/repo/repo-v19/context.webshare/context.webshare-2.5.2.zip RE: Webshare - kontextové menu 2.5.2 - delfin-chikago - 28.4.2021 @Bruce84 Proč si myslíš, že SCC (SC2) je na začátku? Doplněk SCC fachá jak hodinky, najdeš tam mnohem více než přes context menu upravenýho SC a maš-li předplacený WS tak není co řešit. Tak jestli jsi si doplněk SCC a jeho poslední verzi ještě nevyzkoušel, myslím že budeš příjemně překvapen... RE: Webshare - kontextové menu 2.5.2 - Tomik68 - 28.4.2021 Možná sis nevšiml, že reaguješ na rok starý příspěvek. RE: Webshare - kontextové menu 2.5.2 - delfin-chikago - 29.4.2021 No jo Jsem to ale hlava slepá No což, třeba se někdo bude inspirovat...
RE: Webshare - kontextové menu 2.5.2 - Sony-x - 01.9.2022 Ahoj vsem, mam problem a nevim kde se zeptat. Potreboval bych poradit jak stahovat filmy a serialy v aplikaci KODI na mobilu.Nasel jsem tento navod: Stream Cinema dokáže i stahovat, je nutné předem nastavit složku, kam se budou soubory ukládat. Adresář zvolte v prvním řádku pod záložkou _Stahování_ Nad vybraným filmem zobrazte kontextové menu a zvolte Stáhnout, poté se zobrazí nabídka streamů pro stažení. Nastavenou slozku kam stahovat mam, ale v kontextovem menu nemam moznost kliknout na STAHNOUT. Dokazete prosim poradit jak na to? Predem dekuji za odpovedi RE: Webshare - kontextové menu 2.5.2 - Tomik68 - 01.9.2022 @sony-x: Pokud máš na mysli Stream Cinema Community, tak správné vlákno je: https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-stream-cinema-community-verze-1-xx Ta položka "stáhnout" tam není, nebo ti na ní nejde kliknout? RE: Webshare - kontextové menu 2.5.2 - Sony-x - 02.9.2022 @Tomik68: Mam to teda prepsat do toho vlakna? Jinak polozka stahnout tam neni. |