![]() |
|
IPTV Web Server (v1.22.0) - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr) +--- Téma: IPTV Web Server (v1.22.0) (/prispevek-iptv-web-server-v1-22-0) |
IPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 10.12.2022 Samotný skript nevygeneruje playlist, to dělá hlavní skript server. Navíc ty streamy mají token a musí se obnovovat. Jak říkám, lepší máš když to někam nahraješ. Python hosting je sice většinou placený, ale já třeba platím 49 Kč/měsíc, což je nic. Dá se to využít i na jiné věci, třeba na skript pro EPG atd. Běží to jako server a využívá právě modul bottle. Obsluha je celkem jednoduchá, kdy knihovny doinstaluješ přes ssh pomocí pip a vlastní skripty nahraješ přes SFTP třeba z mobilu. Pokud ti doma může pořád běžet nějaký stroj, tak se dá použít ngrok, což je nástroj který ti vytvoří tunel na port kde běží server. Ve windows a linuxu je to jednoduché, jen v shellu spustíš binární soubor ngrok. V androidu to jde pomocí thermuxu, tak to mám já udělané v Android TV boxu. Na github na to najdeš podrobné návody i se skriptem pro automatické spuštění. Ngrok je free pro jeden tunel. RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - googler1 - 10.12.2022 Ok, tak skusim nahrat server script na svoj NAS a spustit, uvidim kolko HW to spotrebuje (aj tvoj 365 EPG generator mi bezi na NAS) IPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 10.12.2022 Ukecal jsi mě. Tady to máš, ulož si to v kořenovém adresáři kde je hlavní skript server. Nezapomeň že nejdřív musíš spustit skript login. Kód: # -*- coding: utf-8 -*-RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - googler1 - 10.12.2022 @Saros: Diky, idem to vyskusat. @Saros: Ten kod co si tu postol, aky ma mat nazov ten subor a priponu? IPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 10.12.2022 Název je jedno, přípona "py" a kódování utf-8, prostě klasika python RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - otava5 - 10.12.2022 @Saros: @jastrab: měli jste pravdu změněn port a fungovalo to chvíli aktuálně jsem se zasekl zde ![]() Kód: Error: 500 Internal Server ErrorIPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 10.12.2022 Máš vůbec zkopírované všechny soubory? RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - otava5 - 10.12.2022 spouštím to Kód: ubuntu -c "sudo python3 /var/www/iptv-webserver/server.py"IPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 10.12.2022 Ano. Zkus to. RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - jastrab - 10.12.2022 Vytvor si normalne sh skript, kde das cd cesta k severu a potom len spustis. Napr budes mat v súbore start.sh: cd /home/pi/server_iptv python3 server.py Potom len zavolas ./start.sh Inak v ramci siete je dobre miesto localhost pouzit aj 0.0.0.0, kde server bottle bude pristupny v ramci celej siete. IPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 10.12.2022 Ano, v dokumentaci bottle toto je, ale mě na straně klienta toto nefunguje s musi se použít reálná ip adresa serveru. RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - otava5 - 10.12.2022 Tak jsem to vyřešil takto: Kód: ubuntu -c "cd /var/www/iptvwebserver; sudo python3 server.py"takže po denním bádání funkční RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - googler1 - 10.12.2022 @Saros: Diky za ten playlist generator, ten funguje. Ked som skusal rozchodit IPTV webserver, nepodarilo sa mi to. Najskor som narazil na rovnaky problem ako @otava5: a ked som pouzil spustenie priamo z adresara podla @otava5: a @jastrab: tak web nabehol, ale pri pokuse o otvorenie playlistu sa zobrazila len prazdna (biela) podstranka a po kliknuti na nejaky kanal v "seznam" stranka len timeout-uje: The server at vod2.sweet.tv is taking too long to respond. EDIT: Playlist uz sa otvori v inom prehliadaci - Namiesto FF som pouzil Chrome Seznam stale timeout IPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 10.12.2022 Hoši, hoši, vy mě fakt bavíte. Jestli se snažíte s tím vyjebat, tak se aspoň trochu snažte. RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - otava5 - 10.12.2022 @jastrab: tak to sh je lepší běží na pozadí a dal jsem ho do crontabu přes @Reboot ..... RE: IPTV Web Server (v1.6.1) - googler1 - 11.12.2022 (08.12.2022, 16:33)Saros Napsal(a): U Sweet nefunguje přehrávání v prohlížeči, v budoucnu snad vyřeším. V Kodi a Tivimate bez problému, včetně archivu. Mne archiv v Tivimate na sweet nejde, nevies kde moze byt problem? Catch-up mam nastavene Auto EDIT: Teraz som zistil, ze archiv mi nejde ani v Kodi cez Simple Clienta EDIT2: @Saros: V jednom poste si pisal, ze kvalita sweet neni nic moc. V prehliadaci sa da u niektorych kanalov vybrat kvalita streamu (napr. nova sport 1, 2, Barrandov atd...) Kvalita tych sportovych kanalov je v prehliadaci v FHD kvalite relativne ok, ale je pravda, ze kvalita v tom vygenerovanom playliste sa zda byt o dost nizsia, az zla. Tak neviem ci vies o moznosti prepinania kvality a chystas sa to optimalizovat alebo ci si tie rozne kvality prehliadol. RE: IPTV Web Server (v1.7.1) - jastrab - 11.12.2022 (10.12.2022, 19:27)otava5 Napsal(a): tj ale Ubuntu přes WSL ve W11 mění co restart to jiná IP a tak to kombinuji s netsh interface portproxyA prečo to takto vôbec riešiš? Nestačí ti to spustiť priamo pod windowsom miesto WSL? RE: IPTV Web Server (v1.6.1) - googler1 - 14.12.2022 (11.12.2022, 0:44)googler1 Napsal(a): EDIT2: @Saros: V jednom poste si pisal, ze kvalita sweet neni nic moc. V prehliadaci sa da u niektorych kanalov vybrat kvalita streamu (napr. nova sport 1, 2, Barrandov atd...) Kvalita tych sportovych kanalov je v prehliadaci v FHD kvalite relativne ok, ale je pravda, ze kvalita v tom vygenerovanom playliste sa zda byt o dost nizsia, az zla. Tak neviem ci vies o moznosti prepinania kvality a chystas sa to optimalizovat alebo ci si tie rozne kvality prehliadol. @Saros: Nezareagoval si na tu kvalitu sweet.tv, tak neviem ci to budes este riesit alebo je tento stav "the best"? Diky IPTV Web Server (v1.7.1) - Saros - 14.12.2022 Tam neni co řešit. Jsou to adaptive streamy a když si jeden stáhneš, tak v něm uvidíš 3 rozlišení, FHD, HD a SD. Je to pak na přehrávači jaký vybere. U některých kanálů je pak kvalita jen HD a SD. Pokud ti to přehrává jen v SD a daný kanál je jinak ve FHD, hledej problém v přehrávači, nebo kvalitě internetu. Adaptive streamy používají skoro všichni poskytovatelé a u některých jde v api zvolit konkrétní kvalitu, nebo rozlišení. U sweet nevím jestli to taky jde. Takto vypadá m3u8 u sweet: Kód: #EXTM3URE: IPTV Web Server (v1.7.1) - googler1 - 15.12.2022 @Saros: Ja pouzivam ten generator co si sem postol a ten vygeneruje takyto sweet playlist: Kód: #EXTM3UTakze nevidim resolution, bandwidth ani nic podobne. Rychlost netu mam viac nez dostacujucu 100/30 Mbit/s (realne) |