XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - Sirderyl - 29.4.2025

(29.4.2025, 15:08)karci78 Napsal(a): Len mne ako prehrávač yawsp neponúka a potom je tam už len tlačítko zrušiť...

prehravac sa mi podarilo pridat ale tie dalsie veci su na mna moc zlozite....skor posli hotovy settings subor..... toto nenastavi ani raketovy fyzik....aspon teda nie podla textu....tak mozno fotky a video navod

Neni to tak tezky. Kdyz se v tom budes chvili hrabat, tak to zacne davat smysl. Hod si ten json do slozky "reconfigured_players" v TMDb addonu. Vyhledavani epizod serialu mam nastaveny podle doporuceni od @BlazingUFO: . Pokud ale nejaky serial ma nepojmenovane epizody, tak to nebude fungovat, jak poznamenal @Ctyrka: . V takovem pripade to bud muzes najit klasicky pres YAWSP, nebo muzes zkusit pouzit {title} v search stringu.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Chorche88 - 29.4.2025

@karci78: jo. Postup krok za krokem a video návody, to je to, co je potřeba. A ještě založit fb skupinu a naposilat to tam. Myslím si, že to co tu bylo napsáno je až moc.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 29.4.2025

Někdo tu chtěl návod, ale teď, po návratu z divočiny vidím, že se k dotazům, jak integrovat vyhledávání a přehrávání pomocí YAWSP, už asi nemusím vyjadřovat. Základní nastavení je zřejmé a popravdě na něm nic složitého není.

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 29.4.2025

Polovica návodu chýba,že treba ukladať a ďalšie veci, každé okno má názov,to tiež chýba...
Ale na filmy som to nastavil ako tak... sklamanie, myslel som že to bude inak vyzerať...ostanem pri yawsp a pridať do obľúbených....

(29.4.2025, 15:56)karci78 Napsal(a): Polovica návodu chýba,že treba ukladať a ďalšie veci, každé okno má názov,to tiež chýba...
Ale na filmy som to nastavil ako tak... sklamanie, myslel som že to bude inak vyzerať...ostanem pri yawsp a pridať do obľúbených....

Pokud si na ten zbytek nejsi schopny prijit sam, tak Kodi asi nebude platforma pro tebe hele...

RE: Yet Another Webshare Plugin - Ctyrka - 29.4.2025

(29.4.2025, 15:08)karci78 Napsal(a): Len mne ako prehrávač yawsp neponúka a potom je tam už len tlačítko zrušiť...

prehravac sa mi podarilo pridat ale tie dalsie veci su na mna moc zlozite....skor posli hotovy settings subor..... toto nenastavi ani raketovy fyzik....aspon teda nie podla textu....tak mozno fotky a video navod

navod je o par radku vys. kdyz budes postupovat krok za krokem (a soucasne cist pozorne), budes stejne jako ja schopny prenastavit search engine tak, aby s pomoci yawsp vracel vysledky ze zdroje. opravdu nevidim duvod navod prepisovat nebo psat znovu. je fakticky v poradku.

muj prispevek pak doplnil informace o pridani yawsp v Nastaveni tmdb helperu (karta Prehravac). a dale poznatky z definovani search stringu, oproti puvodnimu navodu me to funguje s lehce odlisnymi parametry.
vzdy se da tmdb helper prehravac zresetovat do default nastaveni a zacit znovu, takze je to snad i blbu vzdorne.

bud se zeptej na neco konkretniho, ale nechtej po mne obrazkovy nebo video navod.

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 29.4.2025

som silnoprudar,nie itčkar.....zobaciky,uvodzovky a podobne mi nic nehovori.....absolutne mi nic z toho nedava zmysel,nicomu v tom nastaveni som nerozumel,isiel som ako opica,bohuzial

Ale navrhol som jednoduchsie riesenie a tusim si ho uz pat lidi stiahlo. moje riesenie=efektivne riesenie.

YaWsP je len vyhladanie webshare premietnute do kodi,je to plne legalny doplnok....mozes ho pouzit na vyhladavanie svojich videi z dovolenky,fotiek,hudby....ze tam vyhladavas iny obsah je uz ina vec.
Prirovnal by som to k legalnemu drzaniu zbrane,ze mas doma zbran tym si nijak neporusil zakon,ale ked s ňou streliš susedu medzi tykadla tak uz zakon porusis (dost extremne prirovnanie).

Ten boom okolo stremio a yawsp opadne ked ludom dojde predplatne na webshare,potom prejdu na iny doplnok ak bude este existovat alebo sa presunu na legalne platformy.
Aspon moj nazor.Nemusite sa k nemu vyjadrovat,a ak hej tak poprosim slusne.

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 29.4.2025

Zbytečně přikládáte do již rozhořeného ohně. Budete tak dlouho přikládat, až oheň dohoří.... a to je zase můj názor.

RE: Yet Another Webshare Plugin - BlazingUFO - 29.4.2025

Ohh, že já volodroid jsem nedržel diody na uzdě!

Pro dobrotu na žebrotu, fakt 3

RE: Yet Another Webshare Plugin - conflikt - 29.4.2025

Ahoj mě teda doplněk od cacheho úplně stačí jediné co mi chybí třeba novinky přidané v českém dabingu jak filmy tak seriály ja si to potom v doplňku dohledám to neni problem, to jediné sem používal na scc kdyby nekdo věděl kde to najdu třeba na netu tak budu rad.)

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 29.4.2025

@predator.1: Máš samozřejmě pradvu! Vypnutí hledání je pravděpodobně další opatření na řadě, takže je už stejně jedno, jestli to bude dnes nebo zítra.

RE: Yet Another Webshare Plugin - graca - 29.4.2025

Zdravím,
prosím o radu. Zip z repozitáře jsem nainstaloval. Doplňek videí se mi stále nezobrazuje. Hodil by mi někdo link na thread, kde je vysvětlené jak mám pokračovat? Jsem Kodi panic...

RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 29.4.2025

@graca: Nejsem si jistý, jestli jsem tě pocopil. Z linku https://cache-sk.github.io/kodirepo/ si stáhneš ZIP repozitáře. NEROZBALOVAT. V Kodi spustíš Instalovat ze zipu. V Kodi ti přibude nový repozitář. Pak v Kodi spustíš Instalovat z repozitáře. Naklikáš repozitář, v něm Doplňky videí, najdeš YAWp a klikneš na něj. Appka se ti nainstaluje. Appka se ti usadí v Doplňky/Doplňky videí. Klikneš, vyplníš login/pass a voila

RE: Yet Another Webshare Plugin - Ctyrka - 29.4.2025

Z repozitare instalujes uz primo pluginy. Jaky .zip mas a kde jsi ho stahl? Pokud mas k dispozici .zip repa, je nejhednoduzsi ho takto nainstalovat. Potom si v nove pridanem repozitari prolistujes kategorie a najdes danou aplikaci. Samotna instalace by mela vyresit vsechny zavislosti a plugin by se mel takto nainstalovat. Pak ho najdes v seznamu nainstalovanych doplnku. Graficky to muze v kazdem skinu vypadat trochu jinak.

RE: Yet Another Webshare Plugin - jkmh - 29.4.2025

@graca: Polopatický postup v principu je tady. https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-zakladni-zprovozneni-a-nastaveni-kodi-16-a-nizsi. Názvy repa a appky si postupu zaměníš za své.

RE: Yet Another Webshare Plugin - mikrom - 30.4.2025

Tak zaprvé. Po "konci" původního SC jsem si říkal, že se snad naučím psát pluginy a udělám něco, co bude scrapocat třeba csfd abych měl filmy a seriály a co si najdu, tak prostě zkusím jen podle názvu předhodit k hledání na ulozto. Vyvíjet něco tak komplexního jako SCC mi přišlo jako overkill. No a ta varianta s TMDB a YAWSP je vlastně přesně to samý - dokonalý a elegantní!

Včera jsem rozchodil vyhledávání bez mezikroků a kliknutí na film vede rovnou na stránku s výsledky. (v návodu chybí jeden fígl s parametrem)
Jede to teda přes klávesnici, ale samo. Zkoušel jsem YAWSPu předhodit napřímo query string přes parameter what, ale to se mi zatím nepodařilo (ale ještě jsem to nevzdal)

Taky vypadá zajímavě přímo varianta "play" kde by si TMDB regexem rovnou zkusil najít odpovídající výsledek a spustil ho, ale ani na SCC jsem autoplay nepoužíval, tak to asi nebudu dál zkoumat.

Každopádně až sem někdo hodí odladěný json toho playeru, tak už tu instalaci zvládne opravdu každý.

Takže díky za navedení, tohle je pro mě zatím lepší než Element či Deštník.

RE: Yet Another Webshare Plugin - fblack - 30.4.2025

Mám dotaz. V momentě kdy vyberu film musím dvakrát potvrdit čím to chci vyhledávat (otevírat) (ten default jsem zakázal) a až pak se rozjede seznam s vyhledanými snímky. Po skončení přehrání a příkazu zpět se navíc znova objeví dialogové okno s vyhledáváním. Nejde se toho ještě nějak dodatečně zbavit? Díky

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 30.4.2025

Ďakujem za súbor s nastavením, tiež musím 2x kliknúť aby sa spustilo vyhľadávanie. Ale tak hádam to niekto doladi a poskytne nastavenie aj ďalším...je to predsa krajšie ako keď to vyhľadávate len cez doplnok.

Pri samotnom doplnku má trápi že keď si niečo nájdem a stream uložím do obľúbených tak si kodi síce zapamätá kde som skončil v sledovaní ale stream znovu spustí od začiatku...toto by sa mohlo opraviť a je to super.myslim že inú vadu to už nemá.

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 30.4.2025

Z toho bude za chvíli další "sc" addon jak to tady čtu. To jich máte pořád málo? 3