![]() |
|
Magio Go Addon - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Live TV & PVR (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-live-tv-pvr) +--- Téma: Magio Go Addon (/prispevek-magio-go-addon) |
RE: Magio Go Addon - forsajd - 04.6.2020 @TTToooMMM Nuz keby si mal box z cpu amlogic islo by ti to v pohode ale ked kupujete android 10 ktory nie je vyladeny ani na mobiloch nie to este v boxoch a ceresnicka je ten cpu Allwinner, no co stym nic stym nespravis mal si sa poradit a potom kupit box z amlogic z android 9 RE: Magio Go Addon - djlucas - 04.6.2020 Delal jsem to pro sebe.. ale mozna uvolnim i ostatnim pokud by byl zajem.. Zpetne prehravani z archivu skrze Kodi 18 v Guide PVR.. zkouknete video a uvidite co myslim ![]() edit: do budoucna planuji jeste i prave vysilany porad pustit od zacatku.. RE: Magio Go Addon - Sorien - 06.6.2020 @djlucas: pekne, ja som to takto nerisil koli tomu, ze kodi 19 to ma integrovane v sebe len tak trochu na steroidoch, vola sa to catchup/archiv (a aj play from begining), a magiogo plugin to mal odzaciatku integrovane bola to jedna z veci koli comu plugin vznikol, aj ked v sucasnosti je tam nejaka chyba a nefunguje to :/, osobne sa k tomu vratim ked kodi 19 bude beta RE: Magio Go Addon - djlucas - 06.6.2020 @Sorien: jo já vím ze kodi 19 to umí už.. proto to takhle zatím řeším v kodi 18 protože než bude verze 19 na coreelec a libreelec bude asi na delší dobu než na windows a Mac OS. Vždy vydávají nové verze tak s měsíčním zpožděním a u 19 to bude určitě i déle než všechno otestuji atd.. každopádně chtěl jsem si tím zkusit i napsat nějaký kus Py kódu takže ti beru jako takové seznámeni s pythonem a hlavně jsem to dělal pro svůj server tvh tam to asi nepůjde ani v kodi 19 :-)
RE: Magio Go Addon - rmich - 07.6.2020 @djlucas, presne toto mi tam chyba. Mozes to tu dat? Vdaka. RE: Magio Go Addon - cvb941 - 13.6.2020 Zdravím všetkých, Aj keď Kodi nepoužívam, natrafil som na túto diskusiu, pretože som hľadal spôsob ako dostať Magio GO do Plex serveru. Predtým som sa v tom trošku šmátral ale nechal to tak, ale teraz, vybavený s pomocou tohoto Kodi addonu od Soriena som trošku aj ja nakódil a spravil som verziu, ktorá generuje m3u8 playlist aj XMLTV priamo do súborov, takže sa dajú použiť nielen v Kodi addone ale aj hocikde inde. Ja to používam do Plexu cez xTeVe a funguje super :) Viac info je napísané v repozitári https://github.com/cvb941/magiogo-iptv-server Zaujímavosťou je, že priamo z magio api chodí iba číslo epizódy a season je vždy nastavený na null. To mi robilo problém keď mal Plex nahrávať seriály, preto číslo sezóny parsujem priamo z názvu programu, kde sa číslo sezóny píše (t.j. názov Kosti IX. zapíše do XMLTV správne ako deviatu sezónu) Neviem či Kodi toto v EPG zobrazuje, ale teoreticky by to mohlo byť prínosom aj do tohoto Kodi addonu :) RE: Magio Go Addon - Bojkas - 15.6.2020 Ahoj, pořád mi nefunguje televizní program přes pvr. T-Mobile go funguje, mám iptv Simple client, odkazují pvr do složky se souborem, který go vygenerovalo, ale na každém kanálu mám momentálně asi jen z ČT1. :-( RE: Magio Go Addon - Draculav - 16.7.2020 @djlucas: Ahoj, kdyby šlo poskytnout doplněk na zpětné zhlednutí bylo by to super. Vypadá to super a rád bych to zkusil. Používám TVheandend.
RE: Magio Go Addon - Najsi - 06.8.2020 Ahoj, prestali fungovať v plugine niektoré programy ako Jednotka,Dvojka,Markíza, ČT Šport... Eviduje to niekto ? Ďakujem Magio Go Addon - beitlj - 06.8.2020 V TM TV GO nejde Prima, ostatní jsem netestoval. RE: Magio Go Addon - Draculav - 07.8.2020 Plugin jsem v posledni době netestoval ale od začatku co mám TM TV GO Tak nefungovalo HBO a HBO 3. Důvod u mě byl a je že tyto pořady jsou posílany v DASH a ne v HLS. Tak jestli to nezačali rošiřovat i na ostatní pořady. RE: Magio Go Addon - Najsi - 07.8.2020 Ja mám v kodi plugin MagioGO a tam zrazu plno programy prestali fungovať. Neviem kde je chýba doteraz to šlo ako po masle. Kodi som neaktualizoval všetko mám postarom. Škoda. Možno sa vyjadrí autor pluginu keď bude mať čas. RE: Magio Go Addon - Draculav - 07.8.2020 V rychlosti jsem nato kouknul a duvod je to co jsem psal ze servru se vraci DASH. RE: Magio Go Addon - Najsi - 07.8.2020 Teraz som to prechádzal ktoré programy nefungujú . Konkrétne Jednotka, Dvojka, Markíza, ČT Šport. Zaujimave že len tieto 4 programy nespustim. (07.8.2020, 11:30)Draculav Napsal(a): V rychlosti jsem nato kouknul a duvod je to co jsem psal ze servru se vraci DASH. Riešenie existuje? Alebo to je už off nastálo RE: Magio Go Addon - Draculav - 07.8.2020 řešení je pokud ti ffmpeg podoruje DASH já to provozuju na librelec tak mám smulu . A zatim se mi nepodařilo nastavit dotaz tak aby server vracel HLS a ani si nejsem jistej jestli to vubec jde. Pokud by někdo věděl něco víc podělte se .
RE: Magio Go Addon - Najsi - 07.8.2020 Tak možno to vyrieši autor pluginu. Ja sa v týchto veciach absolútne nevyznám. Magio Go Addon - beitlj - 07.8.2020 Ještě nefunguje Prima, Nova 2. Zatím jsem to neprojížděl všechno, mám TM TV a tarif ten nejvyšší ... Doufám že ta nemožnost spustit stream odesílá autorovi log ... RE: Magio Go Addon - djlucas - 08.8.2020 @beitlj: neposila se log. kazdopadne je to zajimave .. vypada to ze neco zkousi kdyz to je jen u nekterych kanalu RE: Magio Go Addon - matuskorv - 09.8.2020 ahojte aj ja potvrdzujem, že mi nejdú programy na magio go addone... markiza, jednotka a dvojka... Magio Go Addon - beitlj - 10.8.2020 No asi toto vlákno autoři doplňku nečtou. |