XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 30.4.2025

Tak já to napíšu i pro blbý, To, že tady není podrobný návod na detailní nastavení je snaha o to, aby se toto řešení tolik nerozšířilo mezi laiky. Většinou platí (i když ne vždy), že ten, kdo rozumí tomu, jak Kodi a jeho doplňky fungují a ví tedy i jak funguje jak TMDb Helper i YAWSP, bude tohle chápat. Pokud si někdo nainstaluje hotový řešení, tak takové zábrany mít nebude a zpravidla to skončí tak, že to zveřejní všude, kde bude moci (včetně Facebooku). A pak to dopadne tak, jak to dopadlo z celým SCC. To, že si nevymýšlím je ostatně vidět i v tomto tématu. Místo aby někoho napadlo založit nové téma týkající se TMDB Helperu a tam se mu seriozně věnovat, tak zasíráte téma YAWSP zbytečnými příspěvky, ve kterých popisujete vaše pokusy-omyly a snižujete kvalitu tohoto fóra na úroveň skupin na Facebooku. Mně je to jasné, nikoho nezajímá Kodi a jeho funkce, jen chce mít pohodlí při jeho používání k tomu, aby se dostal k datům na Webshare a nemuset při tom klikat 2x.

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 30.4.2025

Tak na webshare je len jeden pre kodi a jeden pre stremio 6

Takže to není až tak veľa... ale prisambohu s tým helperom je to lepšie...a to ešte není doladene do dokonalosti ako JiRo spomínal.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 30.4.2025

OK, pustím tedy chlup, ale to je už naposledy, co se tady tomu věnuji. Není to ona zmíněná dokonalost, ale zajímejte se parametr ask. Chytří budou vědět. Ale jestli i YAWSP půjde do háje, tak už mě to nezajímá.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Ctyrka - 30.4.2025

(30.4.2025, 9:23)JiRo Napsal(a): Tak já to napíšu i pro blbý, To, že tady není podrobný návod na detailní nastavení je snaha o to, aby se toto řešení tolik nerozšířilo mezi laiky. Většinou platí (i když ne vždy), že ten, kdo rozumí tomu, jak Kodi a jeho doplňky fungují a ví tedy i jak funguje jak TMDb Helper i YAWSP, bude tohle chápat. Pokud si někdo nainstaluje hotový řešení, tak takové zábrany mít nebude a zpravidla to skončí tak, že to zveřejní všude, kde bude moci (včetně Facebooku). A pak to dopadne tak, jak to dopadlo z celým SCC. To, že si nevymýšlím je ostatně vidět i v tomto tématu. Místo aby někoho napadlo založit nové téma týkající se TMDB Helperu a tam se mu seriozně věnovat, tak zasíráte téma YAWSP zbytečnými příspěvky, ve kterých popisujete vaše pokusy-omyly a snižujete kvalitu tohoto fóra na úroveň skupin na Facebooku. Mně je to jasné, nikoho nezajímá Kodi a jeho funkce, jen chce mít pohodlí při jeho používání k tomu, aby se dostal k datům na Webshare a nemuset při tom klikat 2x.
asi mas pravdu v tom, ze kdo nepochopi postup jak spravne nastavit vyhledavani pluginu, nemel by dostat informace polopate neb to je dalsi krok k celkovemu zjednoduseni a ve finale az k pasivnimu primu informaci bez jakehokoliv zapojeni kritickeho mysleni.
timto si sypu popel na hlavu a omlouvam se za nastartovani teto diskuze. prispevek jsem smazal/upravil a nechal pouze info, ktere muze vskutku pomoct. stejne jako pomohlo i me.

i tak diky za ochotu tem, kteri se v tomto kratkem uryvku snazili pomoct.

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 30.4.2025

No tak v živote som nič nenapísal na Facebook,nikdy som ani nebol v skupinách okolo kodi, teraz v jednej kde len čítam.

Drvivá tupcov čo používala scc ani netuší že toto fórum existuje a čo vlastne znamená xbmc skratka.

Nemôžete čakať že každý užívateľ je schopný podrobne chápať ako funguje kodi, to neznamená že ho nemôže používať. Ale uznávam že helper by sa mal preberať v jeho téme, nie tu.

Ale ešte raz ďakujem že ste mi ukázali ako sa to dá prepojiť,dva rôzne doplnky.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Sachmet - 30.4.2025

Tak se musím tedy taky vyjádřit. Nejdříve chci poděkovat za SCC ( škoda konce ) a teď za tento plugin. Přiznám se, že jsem jen základní uživatel, tak že jo když mám trochu času něco si o tom přečtu jak to funguje. Ale SCC mělo tu krásu, že tam jsem díky té databázi a přehledu kolikrát natrefila na věci, co jsem ani nevedela že existují. To bylo super. Jen co nepochopím, jak to že ty stránky byly veřejné, toto je veřejné...pak se nedivím že někdo to vyblil* na FB a pod. Bohužel, ale lidi nedomýšlí následky...

RE: Yet Another Webshare Plugin - predator.1 - 30.4.2025

A kdyby to všechno veřejné nebylo, tak bys SCC měl/a?

RE: Yet Another Webshare Plugin - Sachmet - 30.4.2025

(30.4.2025, 18:54)predator.1 Napsal(a): A kdyby to všechno veřejné nebylo, tak bys SCC měl/a?

Pravděpodobně ano, dostala jsem se k tomu doporučením na Kodi, kde jsem si nadále našla další infa, povrchně. Tak že jo jde to a odradilo by to možná tak ty co to rozhlasí všude. Protože hledat vyžaduje vetší úsilí a registrovat se a hledat dál taktéž..moc kroků pro mnohé... Ale netvrdím že je to spása, jen jsem se divila, že je to tak veřejné.

RE: Yet Another Webshare Plugin - m_univ - 30.4.2025

Jako se vším je to o tom, že každý se hrabe v něčem jiném, něčemu rozumí, víc než druzí. A pak minimálně machruje jak je chytrej a ta drzejší a "schopnější" část se snaží ojebat a vydělat na tom druhém, který tomu tak nerozumí. Tak to funguje ve všem a tedy i v SCC. Takže piráti jsou upe stejní čur.áci jako jiní ču.áci v jinýh oborech a kradou upe stejně (vím, oni nekradou mrk mrk, bla bla nepotřebuji tu číst všechny ty jejich chytré vysvětlení, četl jsem jich tisíce...) Howgh.

RE: Yet Another Webshare Plugin - levakbob73 - 01.5.2025

nemohl by mi někdo poradit? v doplnku TMDb Helper nemůžu najít záložku Players (přehrávače) abych ho mohl propojit s YAWSP ...

RE: Yet Another Webshare Plugin - Chorche88 - 01.5.2025

@levakbob73: pod traktem, musíš srolovat níže, jsou tam schovány další nabídky

@JiRo: zkoušel jsem různé úpravy i s filtry, ale nakonec jsem se vrátil k jednoduššímu nastavení. Výsledek byl tento
1. Varianta: automaticky se pustil stream s CZ dabingem a nejvyšší kvalitou- rychlé
2. Pokud nebyl cz dabing, přes fallback na search movies mi to vyhledalo všechny streamy, řazeny od nejlepší kvality
3. Zde nastal problém, který jsem zatím nevyřešil: někdy zůstalo otevřeno search okno, s vyplněným názvem- nejspíše proto, že nenašel CZ stream, který by automaticky spustil- a tmdb helper vyhodil chybu, po potvrzení ok.

Děláno na android TV. Časem si to asi otestuji na pc (kde momentálně Kodi nemám) a nahraju si celý .json, ať to nemusím dělat ručně v addonu.

Ale díky za navedení na zajímavý tip s ask=0. Jen by mě zajímalo, vcem tkví ta dokonalost ?

RE: Yet Another Webshare Plugin - Ctyrka - 01.5.2025

(01.5.2025, 15:03)levakbob73 Napsal(a): nemohl by mi někdo poradit? v doplnku TMDb Helper nemůžu najít záložku Players (přehrávače) abych ho mohl propojit s YAWSP ...
Jestli nezvladnes tohle, tak zbytek nedoporucuji ani zkouset.
K tvemu dotazu, pravdepodobne nemas zapnuty expertni mod/zobrazeni a polozku Players mas zrejme skrytou. Jestli jsi ten mod doted nepouzival, tak nejspis nebudes cilova skupina. Promin.
Ostatne pises i do spatneho tematu.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 01.5.2025

@Chorche88: To v čem spočívá ti můžu klidně popsat. V tom, že TMDb Helper v těch klíčových funkcích nemusí nutně volat přímo YAWSP, ale vložený jednoduchý plugin, který pak zavolá YAWSP, výsledky jeho hledání dále zpracuje a teprve pak pošle do Kodi podle toho, jakou funkci chci provést. Stažení, uložení do knihovny, zobrazení výsledku hledání, přehrání, ...

RE: Yet Another Webshare Plugin - Chorche88 - 01.5.2025

@JiRo: to je velmi elegantní řešení. Ale asi nad mé schopnosti, ale pokusím se něco vytvořit. Dík

RE: Yet Another Webshare Plugin - rohlík39 - 01.5.2025

JiRo, skvělá práce, jako obvykle.
Moc díky 6

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 01.5.2025

@rohlík39: Ale já nejsem autorem YAWSP, poděkování patří @cache:

RE: Yet Another Webshare Plugin - rohlík39 - 01.5.2025

Tak ať je to správně.

Díky @cache za vytvořený doplněk YAWSP, a  @JiRo za bleskovou a skvělou úpravu "Kontext Menu".

Moc díky.

Yet Another Webshare Plugin - beitlj - 02.5.2025

Může se v brzké době stát že bude autor doplňku AKTV požádán o stažení tohoto doplňku?

RE: Yet Another Webshare Plugin - kraftwerk007 - 02.5.2025

AKTV je co?
A stát se může cokoliv- třeba zítra nevyjde Slunce...

Yet Another Webshare Plugin - beitlj - 02.5.2025

Asociace Komerčních TV